Tuesday, December 20, 2011

NEW !!! Marine Essence Beauty Bar



Marine Essence beauty Bar

Crystal Clear Skin In One Beauty Bar!
Confidently Flaunt Your True Skin!

Marine Essence Beauty Bar is specially formulated to nourish, moisturise and rejuvenate skin. It is luxuriously blended and enriched with anti-oxidants and natural oils to deliver the best benefits for your skin.

Marine Essence Beauty Bar pampers your skin instantly and leaves it tenderly soft, amazingly hydrated and unbelievably silky smooth to the touch.

Inspired by the organic form of a seashell, its captivating scent so divine that you will be enticed to use Marine Essence Beauty Bar everyday!

RM35.00 per bar

NEW DKNY LADIES WATCH FOR SALE!!!



Price : RM 400

Dkny Gold Tone Ladies Watch NY4380
RM400 plus shipping
Super stunning! Place your order now!
1 ITEM ONLY
DKNY Silver Tone Wide Band Watch
A chic modern accent for your wrist.
This DKNY watch features a polished, wide bracelet in silvertone stainless
steel.
Stainless steel rectangular case and rectangular silvertone dial with logo and
stick indices.
Quartz movement.
Water-resistant 30M
ORIGINAL FROM USA $185
kt butik RM600++
harga boleh dirunding!! serius buyer only..
Call/ sms to: 013-3052123


Sunday, October 16, 2011

TURUN BERAT BADAN CARA BETUL DAN KEKAL

Assalamualaikum W.B.T,
Salam sejahtera, Salam 1 Malaysia.
Apa khabar semua? Harapan agar sihat dan cergas sentiasa. Saya ingin berkongsi cerita seorang pemuda dari Ipoh, Perak yang sedang menurunkan berat badannya. Pemuda ini sedang cuba menurunkan dan telah pun turun setakat ini 5 kg.
Bagaimana dia melakukannya?
Begini cerita pemuda tu kepada saya..
1. Minum air putih sebanyak 4 botol sehari. Dia minum air BIO AURA sepenuhnya dan minum segelas IMPERIAL TEA sebelum tidur dan seawal pagi bagi membuang toksin.
2. Mengamalkan diet yang betul iaitu:
Mengambil nasi satu hidangan sehari dan mengambil LACTO LITE bagi membersihkan usus perut. (Membuang toksin dalam badan amat penting dalam proses menurunkan berat badan.)
3. Tidur secukupnya. Sekurang-kurangnya 6-8 jam bagi orang dewasa.
4. Bersukan. Dia hanya melakukan aktiviti berlari selama 30 minit 3 kali seminggu.
5. Menjaga emosi agar tidak terganggu. Orang yang menghadapi masalah berat badan cenderung makan dengan banyak bagi mengatasi stress. Jelas, pemuda ini tidak stress kerana menjalankan perniagaan sampingan HAI-O.

Diharap maklumat diberikan amat berguna kepada semua. Jangan ragu-ragu dan teruskan usaha mendapat berat badan unggul anda. Semoga anda sihat sentiasa.

#Berat sebelum memulakan program : 89 kg
Berat terkini : 83 kg
Tempoh : 2 bulan.

#CUBALAH!

Thursday, September 15, 2011

KESERIAN WAJAH USIA MUDA

SELEPAS
SEBELUM

Salam...
Bio Ever tak perlu disapu pada muka. tetapi pada bawah lengan dan pangkal leher untuk kesan yang serta merta. Bio Ever Nano Cream menggunakan sistem bio teknologi untuk menghantar kebaikan rumusan aktif bersaiz nano secara terus ke dalam peredaran darah melalui penggunaan luaran pada kulit. Bio Ever menaikkan seri wajah, hilangkan garis-garis halus di bawah mata, bentukkan wajah anda. paling hebat,Bio Ever akan mahalkan mekap anda!!!anda pakai mekap murah pun, nampak Wow!!Sekali cuba,terus jatuh cinta!!!

TESTIMONI
Ni gambar seorang pengguna Bio Ever yg juga seorang rakan.Gambar ni diambil sebelum dan selepas facial dgn set La Praise dan menggunakan Bio Ever Nano Cream. Muda dan cantik orangnya tapi dia selalu komplen pipinya tembam! Tengok gambar sebelum dan selepas tu yer..
Sebelum: Bentuk wajahnya nampak tembam dan xder kontur, bayang gelap bwh mata dan sembab juga ketara. Garis senyuman jelas kelihatan. Kulitnya dah cerah tapi x segebu selepas penggunaan La Praise & Bio Ever Nano Cream..
Gambar selepas: Kulit lebih cerah, lembap(moist),dan ada glow:P( orang kata berseri!!!).huhu.Kontur wajah sangat berbeza, lebih terbentuk dan tirus. Bayang gelap dan sembab bawah berkurangan. Garis halus juga berkurangan..
( GAMBAR KAT ATAS TU SELEPAS, YANG BAWAH SEBELUM )

Rasai perbezaannya! kulit tegang berseri hanya dalam beberapa minit sahaja! 100% botanikal. Bio Ever Nano Cream menggunakan sistem bio teknologi untuk menghantar kebaikan rumusan aktif bersaiz nano secara terus ke dalam peredaran darah melalui penggunaan luaran pada kulit. Rumusan aktif bio ever ialah pegaga yang kaya dengan vitamin A dan C, menggalakkan penyembuhan luka, dan merangsang sintesis kolagen. Wild yam sebagai antioksidan & menegangkan kulit. Kacang soya memutih dan melembabkan kulit.

sms/call 019-451 8510 untuk pertanyaan dan belian. Anda pasti teruja!
http://www.rahsiamudasentiasa.blogspot.com/

Tuesday, September 13, 2011

KESERIAN WAJAH USIA MUDA


Magic Cream! Bio Ever Nano Cream 100% Botanikal!!!

Salam...
Bio Ever tak perlu disapu pada muka. tetapi pada bawah lengan dan pangkal leher untuk kesan yang serta merta. Bio Ever Nano Cream menggunakan sistem bio teknologi untuk menghantar kebaikan rumusan aktif bersaiz nano secara terus ke dalam peredaran darah melalui penggunaan luaran pada kulit. Bio Ever menaikkan seri wajah, hilangkan garis-garis halus di bawah mata, bentukkan wajah anda. paling hebat,Bio Ever akan mahalkan mekap anda!!!anda pakai mekap murah pun, nampak Wow!!Sekali cuba,terus jatuh cinta!!!

TESTIMONI
Ni gambar seorang pengguna Bio Ever yg juga seorang rakan.Gambar ni diambil sebelum dan selepas facial dgn set La Praise dan menggunakan Bio Ever Nano Cream. Muda dan cantik orangnya tapi dia selalu komplen pipinya tembam! Tengok gambar sebelum dan selepas tu yer..
Sebelum: Bentuk wajahnya nampak tembam dan xder kontur, bayang gelap bwh mata dan sembab juga ketara. Garis senyuman jelas kelihatan. Kulitnya dah cerah tapi x segebu selepas penggunaan La Praise & Bio Ever Nano Cream..
Gambar selepas: Kulit lebih cerah, lembap(moist),dan ada glow:P( orang kata berseri!!!).huhu.Kontur wajah sangat berbeza, lebih terbentuk dan tirus. Bayang gelap dan sembab bawah berkurangan. Garis halus juga berkurangan..
( GAMBAR KAT ATAS TU SELEPAS, YANG BAWAH SEBELUM )


Rasai perbezaannya! kulit tegang berseri hanya dalam beberapa minit sahaja! 100% botanikal. Bio Ever Nano Cream menggunakan sistem bio teknologi untuk menghantar kebaikan rumusan aktif bersaiz nano secara terus ke dalam peredaran darah melalui penggunaan luaran pada kulit. Rumusan aktif bio ever ialah pegaga yang kaya dengan vitamin A dan C, menggalakkan penyembuhan luka, dan merangsang sintesis kolagen. Wild yam sebagai antioksidan & menegangkan kulit. Kacang soya memutih dan melembabkan kulit.

sms/call 019-451 8510 untuk pertanyaan dan belian. Anda pasti teruja!
http://www.rahsiamudasentiasa.blogspot.com/

Wednesday, June 1, 2011

HAI-O EURYCO


Meningkatkan Tenaga & Stamina
Eurycoma Longifolia Jack Radix (Tongkat Ali) yang tumbuh liar di Hutan Hujan Tropika berusia berjuta tahun di Asia Tenggara. Ia tidak mengandungi bahan awet, perasa tiruan, warna, bahan kimia atau bahan tambahan lain.

Indikasi: Secara tradisional digunakan untuk meningkatkan tenaga dan stamina lelaki.

Tongkat Ali:

meningkatkan hormon testosteron, daya tenaga dan stamina lelaki
mengurangkan keletihan
memperkuatkan fungsi kulit, otot dan rangka tulang
mempertingkatkan sistem imunisasi badan dan daya penyembuhan
menurunkan kepanasan dan mengelakkan malaria


Cara Pengambilan: 2 kapsul, 2 kali sehari (pada waktu pagi dan petang).

SOALAN 1

Salam Sejahtera Doktor…
Saya ingin mendapatkan nasihat dan pandangan Dr. Masalah yang saya hadapi ialah sejak kebelangan ini saya apabila saya melakukan hubungan badan dengan isteri saya akan cepat keluar (pramatang) tidak sebelum-belum ini. oleh itu saya ingin mendapatkan herbs yang sesuai untuk meningkatkan sex saya. Dan saya ingin tahu herbs yang sesuai untuk mengawal darah tinggi.

Chinese physician berkata:

Encik,
Untuk membantu meningkatkan stamina, anda boleh mengambil Hai-O Euryco. Ramuan utamanya adalah tongkat ali. Selain itu, Euryco meningkatkan hormon testosteron, daya tenaga dan mengurangkan keletihan.

Untuk tekanan darah tinggi yang berpunca daripada masalah kegemukan/ paras lemak yang tinggi, anda dinasihatkan untuk mengawal diet seharian. Pada masa yang sama, anda boleh mengambil Hai-O Chitosan ataupun Hai-O Garam Buluh Premier Drink atau Premier Food.

Hai-O Chitosan mengandungi fiber yang membantu menyerap toksin, bahan buangan dan lemak badan. Jadi, ia membantu menurunkan kolesterol, tekanan darah dan berat badan.

Hai-O Garam Buluh Premier Drink dan Premier Food pula terdiri daripada 100% garam buluh dari Korea. Garam buluh kaya dengan magnesium dan mengandungi mineral seperti potassium, magnesium, kalsium dan sebagainya. Ia adalah garam bersifat alkali. Untuk pengetahuan anda, mereka yang menghadapi kegemukan juga mempunyai susuk badan bersifat asid. Pengambilan garam buluh secara berterusan boleh membantu mengawalatur badan supaya cenderung kepada alkali. Selain itu, garam buluh juga membantu menyahtoksin.

Anda boleh mula pengambilan garam buluh dalam kuantiti yang kecil dan menambahkan kuantiti pengambilan dari semasa ke semasa.

SOALAN 2

Hello Doc,

Saya telah berkahwin selama 2 tahun dan sehingga kini saya masih tidak hamil lagi. Pelbagai car atelah dilalukan. Saya telah membuat HSG dan doctor mengatakan Tiup Follopio saya normal. Tetapi Keputusan darah untuk PROLACTINE adalah sgt tinggi iaitu 44.4 ug/L…keputusan lain ok.

apakah caranya untuk saya menurunkan Hormon Prolactin ini ….dan apakah ubat untuk kesuburan sperma suami saya kerana suami saya adalah perokok.

TQ

Cik ,
Ketidakhamilan disebabkan oleh rembesan hormon yang tidak seimbang dalam badan, dan masalah paras hormon prolactin yang tinggi boleh disebabkan oleh beberapa faktor seperti pertumbuhan tumor, pengambilan ubat, penyakit tiroid dan sebagainya.

Terlebih dahulu, anda perlu berjumpa dengan doktor untuk mengenalpasti punca sebenar masalah hormon prolactin yang tinggi. Kemudian, barulah kami dapat mengesyorkan produk yang sesuai untuk membantu anda.

Mengenai suami anda, merokok membahayakan kesihatan dan menjejaskan kesihatan ibu yang sedang mengandung jika suami terus merokok. Suami anda dinasihatkan supaya mengurangkan pengambilan rokok dan sebaiknya berhenti merokok.

Untuk meningkatkan stamina, dia boleh mengambil Euryco supay mengurangkan keletihan dan meningkatkan tenaga. Untuk pengetahuan cik, ramuan utama Euryco adalah tongkat ali.

SOALAN 3

hai! doc,
suami saya berumur 49 thn & kadang-kala menghadapi buasir berdarah setelah makan yang pedas. dia mengambil euryco utk menguatkan badan & menambah stamina. bolehkah euryco membantu utk..
i). menambah sperma & kesuburan sperma.
ii). menguatkan zakar.
iii). mengelakkan ejekulasi pra-matang.
tolong beri nasihat.

Chinese physician jawab:

Cik,
Daripada info yang diberikan, suami anda mudah mengalami kepanasan badan. Jadi dinasihatkan agar dia mengawal pengambilan makanan yang pedas/ minum air garam buluh untuk mengatasi kepanasan selepas makan makanan pedas.
Untuk pengetahuan cik, jikalau suami anda tidak menghadapi sebarang masalah kesihatan organ. Pengambilan Euryco boleh membantu suami anda selain meningkatkan stamina. Hal ini kerana Euryco adalah 100% ekstrak Tongkat Ali dan membantu meningkatan hormon lelaki.

SOALAN 4

Dr,saya telah berkahwin selama 9 tahun tapi masih belum mempunyai zuriat.Kami telah pun menjalani rawatan di hospital dan didapati suami saya mengalami masaalah sperma yang tidak cukup dan juga bentuk sperma yang tidak normal.Apa yang perlu suami ambil? Saya juga baru pulih dari thyroid dan sekarang ingin mencuba BFW.Apa yang patut kami lakukan?Terima kasih.

Cik,
Terima kasih kerana berminat terhadap produk kami.
Jika suami anda merokok atau minum arak, dia perlu berhenti tabiat sebegitu dan mulakan dengan gaya hidup yang sihat. Tabiat yang tidak baik akan mempengaruhi peluang mendapatkan anak.
Suami anda boleh mengambil Hai-O Euryco untuk meningkatkan stamina manakala anda boleh mengambil BFW. BFW boleh menambahkan darah tubuh dan menguatkan badan. Ia juga membantu menyelesaikan masalah kedatangan haid.
Diharapkan maklumat di atas membantu anda.

90 capsules x 0.40g
= RM99.00

Monday, May 9, 2011

TESTIMONI HERBA MAHARANI




TESTIMONI 1
saya dah cuba makan..
tp saya amik dos yang sedikit. hanya amik 5 biji pagi n 5 biji mlm( tp kekadang waktu mlm saya selalu skip amik ubat). sbb saya tak pernah amik sebarang jamu b4 ni. so saya tak berani utk amik dgn kuantiti yang byk. but so far, walaupun amik dgn dos yg kecil...kesannya amat +ve. terutama dari segi keputihan. mula2 makan saya tak rasa ape2.. Dah 3-4 hari amik, Alhamdulillah... bila dah nak abis sekotak ni... saya dah x alami masalah keputihan lagi.. syukur sesangat.. :)
sebelum ni mmg teruk giler...

TESTIMONI 2
Pill ni mmg bagus saya sendiri dah mkn 3 kotak.1st trial mmg bdn rasa sengal-sengal tp sekarang badan dah ok malah rasa lebih bertenaga, klu balik ofis takde lg rasa penat or mengantuk. Mmg sesuai jdkan pill ni supplement terutama wanita yang ada karier. Bangun pagi pun badan rasa fresh sgt2.. Period pun lebih teratur, dan senggugut pun takde lagi alhamdulillah, sbb dulu kalau kalau period memang sampai takleh bangun katil.. terpaksa berbaring sepanjang hari.. Satu lg yang penting pill ni mmg boleh cantikkan kulit, terutama wajah akan lebih berseri2 kemerahan lagi.. dan buatkan kulit kita lebih lembab.. try lah.. baru tau kebaikan nya!!!

TESTIMONI 3
Ada sorang sis ni dia makan maharani selepas disyorkan oleh kakak ipar dia sebab mengalami senggugut yg teruk..sehingga terpaksa ke klinik utk ambil injection utk hentikan period.dia mula makan after period, 15 biji setiap pagi dan 15 biji malam sampai habis sekotak. lepas tu, period tak datang lagi...dia gi check up..Alhamdulillah positif!Yang paling mengharukan,di samping nk hilangkan senggugut, rupanya dia dah 2 tahun try macam2 utk mengandung..anak yg kecik dah 9 tahun dah...mmg berita ni mengejutkan dia sekeluarga.

TESTIMONI 4
Cerita seorang rakan yang memang amalkan makan Maharani sbgai supplemen kesihatan,dia bagi maknya cuba Herba Maharani selepas maknya mengadu tapak kaki bisa-bisa dan tak boleh pijak lantai. Alhamdulillah selepas 5 hari amalkan. 5 biji pagi dan malam, kakinya dah x bisa-bisa lagi.

Thursday, April 7, 2011

MUDAHNYA LANGSING DENGAN LACTO-LITE!!!


-penurunan sekitar 20kg dalam masa 2 bulan-
Salam ceria semua.
Tak sabar - sabar rasanya nak hantar post yang sangat special ni..memang WOW dan WOW lagi....terujanya tengok pic ni...uols pun mesti teruja jugak kan. Gambar kat yg sebelah kiri ni SEBELUM yer. My TOP millionnaire group leader ni tau.
Berat sebelum 96kg,
berat selepas pengambilan Lacto-Lite dengan konsisten; 56kg!

And then...weeeewittt...pakai kebaya gitu. Confirm I follow...

Gambar SELEPAS tu after 3 boxes of Lacto-Lite yer...
dan of course korset Premium Beautiful
at least 8 hours a day.
Confirm !
Macam mana caranya?
1. Kalau anda gastrik, ambil selepas sarapan pagi,kalau tiada gastrik sebelum sarapan dengan perut kosong
2. 1 paket Lacto Lite bancuh dengan 1 gelas air
3. Sila minum 2 liter air atau kecilkan kepada 4 botol kecil mineral water ( 4 X 500ml jer )
Go for it!


Lacto-Lite bukan mengenyangkan tau tapi bantu kita bersihkan usus dari toksin dan mendakan yang tak perlu dari usus. Badan mesti rasa lebih ringan...!!!Paling best anda kekal langsing walau dah berhenti Lacto-Lite!!!

Order hari ini dan dapatkan penghantaran PERCUMA!!!

Call/sms:019-451 8510

rahsia_muda@yahoo.com

Friday, April 1, 2011

Rahsia Cantik dengan Swiss Epal!!!




Exciting anti-ageing breakthrough
Used in creams and serums, stem cells from the Swiss apple are said to protect skin cell regeneration and so delay the onset of wrinkles. The discovery was made by a Swiss company and the formula harnesses the natural power of the Swiss apple stem cell which combats signs of ageing by reversing cell damage, protecting longevity of skin cells and accelerating cell renewal
Others benefits of swiss apple stem cell:
• Combats chronological aging (Anti aging)
• Maximum firming and moisturizing of the skin
• Greatly improves the skin texture and resilience
• Helps to lighten the skin
• A visible increase in radiance and glow to the skin



Digunakan dalam krim dan serum, sel induk dari epal Swiss dikatakan mampu melindungi regenerasi sel kulit dan melambatkan timbulnya kedutan. Penemuan dan formula memanfaatkan kekuatan alami dari sel induk epal Swiss berupaya memerangi tanda-tanda penuaan dengan membaiki kerosakan sel, melindungi sel-sel kulit dan mempercepatkan pembaharuan sel
Manfaat lain epal swiss sel induk:
• memerangi penuaan kronologi (Anti penuaan)
• Maksimum menegangkan dan melembabkan kulit
• Sangat memperbaiki tekstur kulit dan ketahanan
• Membantu untuk meringankan kulit
• Meningkatkan keserian dan kecerahan kulit


Selling price RM410.00
Sms me for special price: 019-451 8510

Set Kecantikan La Praise Switzerland

La Praise Switzerland :
- Melembab- Memutih- Mengurangkan garis-garis halus & kedutan
- Melindungi kulit daripada bahaya cahaya matahari dan sinaran UV
- Merangsang pembentukan kolagen kulit
- Melewatkan penuaan kulit- menganjalkan kulit
- Menghidrasi kulit untuk wajah yang lebih licin dan berseri

Mengenai La Praise
La Praise menggunakan 2 jenis sel induk tumbuhan, iaitu Swiss Apple dan Samphire yang amat berkesan untuk mengurangkan kedutan dan melambatkan penuaan kulit.
La Praise sesuai untuk semua jenis kulit, selamat, tidak memudaratkan kulit dan senang digunakan.
Juga sesuai utk lelaki.
Selain daripada itu, muka akan menjadi lebih licin, cerah, segar dan anjal.
Beri masa dalam 28 hari, anda akan nampak perubahannya. W/bagaimanapun, jika kulit anda telah mengalami masalah jerawat yang serius, masa yang diperlukan untuk melihat kesan2 pembaikan akan menjadi lebih panjang sedikit.

Soothing Cleansing Gel (50ml)
Mulakan hari dengan wajah kulit yang muda dengan menggunakan pembersih muka yang diformulasi dengan sel induk tumbuhan dan antioksidan. Ia membantu menyingkirkan kotoran yang terkumpul dalam pori-pori kulit, meninggalkan kulit rasa segar, licin dan berseri selepas guna.

Soothing Toner (spray type) (50ml)Toner yang ditambah dengan ekstrak licorice, chamomilla dan pati tumbuhan untuk membantu kulit mencapai tahap keseimbangan dan menghidrasi. Ia mengekalkan kelembapan kulit sepanjang masa.Anda boleh terus menyemburkan Soothing Toner pada muka yang bersolek. Kemudian, tepukkan muka secara lembut dengan hujung jari sehingga toner diserap sepenuhnya.

Sun Protector SPF 30 PA+++(15ml)Perlindungan SPF 30 PA+++ melindungi kulit daripada bahaya sinaran UV. Kandungan rice germ oil dan squalane (zaitun) memastikan kulit lembap sepanjang hari. Night Renewal (15ml)Memperkayakan kulit pada waktu malam dengan gel yang diformulasi khas daripada kolagen marin, betaglukan dan antioksidan untuk melembap dan membantu melambatkan kemunculan tanda-tanda penuaan. Penggunaan yang konsisten menjadikan kulit kelihatan muda dan berseri.

Eye Lifting Gel (15ml)
Formulasi khas untuk menghilangkan garis-garis halus dan lingkaran di bawah dan sekeliling mata. Produk ini ditambahkan asid askorbik (vitamin C) untuk melembap, menegang and mengembalikan keremajaan kulit di sekitar mata.

Jaminan kualiti produk LA PRAISE)
1. Menguji keselamatan setiap jenis bahan mentah supaya bebas daripada bahan kimia yang tidak dibenarkan seperti hydroquinone, tretinoin, merkuri, steroid dan hormon sintetik.
2. La Praise adalah produk halal.
3. Bebas daripada ujian terhadap binatang.

4. Tanpa minyak bahan galian (mineral oil). Hanya minyak daripada sumber tumbuh-tumbuhan digunakan.

5. Tanpa natrium laurel sulfat (SLS) yang mungkin mengakibatkan alahan kulit.

* Kalau pakai set ni ditambah pula dengan pemakaian krim Bio Ever pasti nampak lebih menawan.

Rumusan Aktif Produk
Aloe Vera ~Melembap~Mengurangkan kedutan
Samphire~ Sel Induk tumbuhan
Swiss Apple~Melindungi sel kulit~Mengurangkan kedutan
Marine Soluble Collagen~Merangsang pembentukan kolagen kulit~Mengurangkan garis-garis halus dan kedutan
Licorice Root Extract~Memutih
Resveratrol~Antioksidan yang amat berkesan~Melewatkan penuaan kulit
Titanium Dioxide and Zinc Oxide~Penapis UV~Melindungi kulit daripada bahaya cahaya matahari dan sinaran UV
Sodium Hyaluronate~Menghidrasi kulit untuk wajah yang lebih licin dan berseri[...]

Tuesday, March 15, 2011

Magic Cream! Bio Ever Nano Cream 100% Botanikal!!!

SELEPAS
SEBELUM

Salam...
Bio Ever tak perlu disapu pada muka. tetapi pada bawah lengan dan pangkal leher untuk kesan yang serta merta. Bio Ever Nano Cream menggunakan sistem bio teknologi untuk menghantar kebaikan rumusan aktif bersaiz nano secara terus ke dalam peredaran darah melalui penggunaan luaran pada kulit. Bio Ever menaikkan seri wajah, hilangkan garis-garis halus di bawah mata, bentukkan wajah anda. paling hebat,Bio Ever akan mahalkan mekap anda!!!anda pakai mekap murah pun, nampak Wow!!Sekali cuba,terus jatuh cinta!!!

TESTIMONI
Ni gambar seorang pengguna Bio Ever yg juga seorang rakan.Gambar ni diambil sebelum dan selepas facial dgn set La Praise dan menggunakan Bio Ever Nano Cream. Muda dan cantik orangnya tapi dia selalu komplen pipinya tembam! Tengok gambar sebelum dan selepas tu yer..
Sebelum: Bentuk wajahnya nampak tembam dan xder kontur, bayang gelap bwh mata dan sembab juga ketara. Garis senyuman jelas kelihatan. Kulitnya dah cerah tapi x segebu selepas penggunaan La Praise & Bio Ever Nano Cream..
Gambar selepas: Kulit lebih cerah, lembap(moist),dan ada glow:P( orang kata berseri!!!).huhu.Kontur wajah sangat berbeza, lebih terbentuk dan tirus. Bayang gelap dan sembab bawah berkurangan. Garis halus juga berkurangan..
( GAMBAR KAT ATAS TU SELEPAS, YANG BAWAH SEBELUM )

Rasai perbezaannya! kulit tegang berseri hanya dalam beberapa minit sahaja! 100% botanikal. Bio Ever Nano Cream menggunakan sistem bio teknologi untuk menghantar kebaikan rumusan aktif bersaiz nano secara terus ke dalam peredaran darah melalui penggunaan luaran pada kulit. Rumusan aktif bio ever ialah pegaga yang kaya dengan vitamin A dan C, menggalakkan penyembuhan luka, dan merangsang sintesis kolagen. Wild yam sebagai antioksidan & menegangkan kulit. Kacang soya memutih dan melembabkan kulit.

sms/call 019-451 8510 untuk pertanyaan dan belian. Anda pasti teruja!
http://www.rahsiamudasentiasa.blogspot.com/

Friday, March 11, 2011

TESTIMONI HERBA MAHARAJA & HERBA MAHARANI





TESTIMONI 1

Assalamualaikum..


Nak tumpang lalu..saya dan wife amalkan Herba maharani utk pmpn dan Celgynic utk lelaki(pmpn pun bleh gak)...kami cuba produk ni slps 2 tahun kawin tapi tak da apa2 ,dan Alhamdulillah dengan izin Allah wife pregnant..skang anak da nak masuk umur 2 tahun..pas wife ngandung kami same2 tak mkn herba2 tu..tapi ni baru nak mkn balik, memang banyak bezanya...so, kat bwh ni khasiat Herba Maharani:

1.menyelesaikan mslh wanita & remaja(keputihan,senggugut,peredaran haidh dll)

2.menguat dan mengecutkan otot2 rahim(utk kepuasan sewaktu 'bersama' dan amalan slps bersalin)

3.melegakan skt pinggang,blakang,sendi,lutut,migrain,angin,lenguh,kebas & urat saraf

4.melambatkan menopause

5.memulihkan fungsi organ tubuh(anti-penuaan,awet muda,kesuburan dll)

6.menegang dan memberi keanjalan kulit


7.meningkatkan kadar metabolismekehebatan




Khasiat Herba Maharaja ( Celgynic )


1.meningkatkan prestasi kelelakian dan kesihatan keseluruhan.(dapat 'bersama' lebih lama)2.kesan menakjubkan(saiz & ereksi)

3.beri tenaga dan imuniti tubuh

4.turunkan kolesterol dalam darah (elak sakit jantung,tekanan darah,trombosis dalam otak)5.cepatkan proses baik pulih sel utk luka luar dan dalam

6.kawal paras gula dalam darah

7.cegah sakit kulit & hilangkan kehitaman

8.elakkan rambut gugur & membaiki kualiti & kuantitinya

9.meningkatkan daya ingatan,bantu perkembangan otak dan nyanyuk.

10.anti-kanser atau ketumbuhan

TESTIMONI 2


Saya bukan nak jual barang tapi cuma nak kongsi pengalaman...saya berbadan agak besar, dan rendah tapi selepas mengamalkan sebotol,takdela jadi tinggi tapi berat badan turun, perut kecik sket,pengalaman dalam hubungan suami isteri sangat menakjubkan,omputeh kate 'fantastic',org islam kate 'Subhanallah', boleh 2nd round.same2 puas.saya ada kencing manis,darah tinggi sume cukupla,tapi pas mkn sebotol,g cek aritu,alhamdulillah,sume normal.kulit dia pun slalu ada bintik2 merah sebab darah kotor dulu tapi Alhamdulillah da ok.lagi satu masalah org gemuk ni,dengkur dan skali ngan 'apnea tidur'.tapi semenjak dua menjak ni wife kate dah takda dengar lagi saya berhenti benapas mase tidur.dengkur tu masih adala tapi kira okla sebab apnea tidur tu dah takde.bagi wife plak,memang amalkan dari lepas bersalin,so takde masalah,alhamdulillah.die berpantang xda mkn2 pahit,minum air akar kayu,letak ape name dia kat dahi tu...die makan Herba Maharani je.Alhamdulillah ok sumenya.



TESTIMONI 3


Assalamualaikum..Celgynic (Herba Maharaja),bahan utamanya ialah kuning telur,yang mana kuning telur memang sangat baik untuk menurunkan kolesterol,kacang soya dan beberapa herba lain....baik untuk daya ingatan juga.ayam hitam hanya dlm Herba Maharani saja...Herba Maharani tu,yang penting makan sekali sehari.yang paling elok, sblh pagi sblm mkan.tapi kalau terlupa,makan bile teringat,tapi mesti ambil setiap hari...

Saturday, March 5, 2011

SOAL JAWAB HERBA MAHARANI


SOALAN 1
Hai

Hampir setahun saya berkahwin namun saya masih belum dikurniakan cahaya mata. adakah produk te zhi bai feng wan ( Herba Maharani )sesuai untuk saya hamil kerana saya dapati kandungan produk tersebut mengandungi bahan-bahan herba yang boleh memanaskan badan.

Balasan kami:
Hai ...

Te zhi bai feng wan atau Herba Maharani mengandungi ayam hitam (Gallus Gallus Domesticus), Cornu Cervus Nippon dan herba-herba tradisional China seperti ginseng, Concha Ostrea Gigas, Radix Angelica Sinensis dan sebagainya. Bahan utama produk iaitu Gallus Gallus Domesticus dan Cornu Cervus Nippon memperkuatkan hati, ginjal, menambahkan darah dan tenaga batin.
Herba Maharani juga membantu usaha mengelakkan kemandulan, membantu menyelesaikan masalah sakit pinggang, menghilangkan keletihan dan sebagainya.
Cara pengambilan Herba Maharani :
Mula mengambil pada hari ke-6 period, 1 atau 2 biji bola kuning (= 50 pil hitam kecil) sehari & berterusan selama 6 hari.
Hentikan sementara waktu dan sambung semula dengan cara pengambilan yang sama selepas period yang seterusnya pada bulan depan.(Herba Maharani tidak dimakan ketika haid)
Peringatan :Jika rasa ‘panas badan’ (’heaty’) atau kerongkong terasa kering selepas mula makan.
Anda boleh:
1. Mengurangkan pengambilan menjadi satu/ separuh biji bola kuning (=25 pil hitam yang kecil)2. Elakkan makanan bersifat sejuk seperti buah tembikai dan salad sewaktu mengambil Maharani.
Diharap jawapan di atas dapat membantu anda.

SOALAN 2

Saya baru lepas melahirkan anak. Sepupu saya mengesyorkan supaya saya mengambil Te Zhi Bai Feng Wan. Katanya pil ini amat bagus untuk perempuan yang baru lepas melahirkan anak. Bolehkah anda menerangkan khasiatnya untuk saya? Bagaimanakah cara pemakanannya? Adakah ianya juga sesuai untuk perempuan yang menopous dan sakit lutut? Bagaimanakah pula cara pemakanannya?

Balasan kami:
Te Zhi Bai Feng Wan kaya dengan “Wuji”, Cornu Cervus Nippon serta pelbagai jenis herba cina yang bernilai yang dapat memperkukuhkan kesihatan, melancarkan peredaran darah dan menyelaraskan kitaran haid yang tidak teratur.

Cara mengambilnya adalah 1 biji bola setiap hari pada masa yang tetap, misalnya, anda boleh tetapkan setiap pagi sebaik sahaja bangun untuk ambil pil maharani (te zhi bai feng wan).
Untuk wanita yang mengalami putus haid dan sakit lutut, anda disyorkan untuk mengambil KACIMAH capsule 2 kali sehari, 1-2 biji setiap kali dengan air suam.
Sebarang pertanyaan anda amat dialu-alukan. Sekian terima kasih.
SOALAN 3

Saya berumur 25 tahun dan akan berkahwin pada bulan Mac 2011. saya mula mengambil pil maharani 2 minggu lepas (9 jan 2011) iaitu pada hari permulaan hanya sebiji sehari, kemudian mulai hari ke 3 sehingga ke hari ini saya telah mengambil 10 biji sehari. saya ingin tahu adakah pengambilan pil maharani akan memberi sebarang kesan sampingan? bagaimana cara sebenar mengambil pil tersebut? betulkah 2xsehari, sekali makan 25 biji?total:50 biji sehari.

Balasan kami:
Hai ,
Cara pengambilan pil Maharani yang standard ialah 1-2 biji bola setiap hari. Diambil selepas kedatangan haid selama 6 hari berterusan. (Pastikan selepas kebersihan haid). Hentikan sementara selepas 6 hari dan sambung semula selepas kedatangan haid yang seterusnya pada bulan depan.
Antara fungsi-fungsi Herba Maharani adalah:
1) Melancarkan peredaran darah.
2) Menyelaraskan kitaran haid yang tidak teratur dan masalah ketidaksesuaian semasa tempoh haid.
3) Melegakan masalah wanita seperti kedatangan haid yang tidak tetap, sakit haid, masalah keputihan dan mengaktifkan hormon tubuh.
4) Menyihatkan tubuh badan, mengurangkan keletihan


Kesan terasa panas badan atau kerongkong terasa kering mungkin terjadi selepas mula makan Maharani. Anda boleh kurangkan pengambilan menjadi separuh biji bola.
Semasa pengambilan Maharani, elakkan makan makanan sejuk dan pedas.
Harap jawapan di atas membantu anda.
























AWET MUDA dengan GARAM BULUH!!!



Hai-O Garam Buluh (Bamboo Salt) Premier Cooking Salt Powder & Premier Drink

Khasiat Semula Asli untuk Kehidupan Kini
Kaya dengan bahan-bahan mineral dan elemen mikro seperti magnesium, kalsium dan kalium, menyeimbangkan nilai pH badan dan membantu menyingkirkan bahan buangan badan.

Khasiat Garam Buluh Hai-O
· Garam Buluh Hai-O (untuk yang mempunyai masalah sembelit, gemar makanan yang masam, pedas dan bersifat asid seperti daging)
· Garam buluh kaya dengan bahan mineral, bersifat alkali dan membantu mencegah pengoksidaan badan yang mengakibatkan penuaan.-salah satu punca kegemukan adalah badan yang bersifat asid
-pengambilan garam buluh boleh membantu anda menyeimbangkan pH badan supaya berada dalam julat pH badan yang sihat, iaitu 7.35 – 7.45 (sifat alkali lemah)-

Cara penggunaan untuk mengurangkan berat badan :
1-2 kali seminggu, 3 pek masing-masing dibancuh ke dalam 3 gelas air (~300 ml) dan minum.
Kemudian minum 3 gelas air lagi.
Ini dapat menjaga kesihatan usus, membantu penyerapan nutrien dan mencantikkan kulit!

Harga:
Hai-O Garam Buluh ( Bamboo Salt ) Premier Drink
40 sachets X 5g
RM128.00

HADIS TENTANG GARAM
Dari Abdullah Bin Umar " Sesungguhnya ALLAH menurunkan empat perkara berkat ( mempunyai kebaikan ) dari langit ( menerusi hujan ) ke bumi iaitu besi, api ,air dan garam"

Dari Anas Bin Malik, nabi bersabda " Penghulu segala lauk pauk kamu ialah garam ." Tiadalah akan baik makanan itu melainkan dengan garam "

Hadis riwayat Al – Bazzar

Rasulullah pernah menyarankan supaya memakan secubit garam pada awal dan akhir setiap kali minum & makan. Baginda berkata

"Sesiapa yang memulakan minum & makan dengan memakan secubit garam ALLAH akan hindarkan 330 jenis penyakit , yang paling kurang ialah gila kusta, sakit perut dan sakit gigi. Yang bakinya diketahui oleh ALLAH sahaja."

Dengan mengambil secubit garam dan segelas air tubuh kita akan mencuci dengan sendirinya secara keseluruhan, sel-sel badan akan dikembalikan, semua proses kehidupan akan diharmonikan , disusun dan dikuatkan semula: dan banyak penyakit moden akan lenyap dalam masa itu dan dengan itu kehidupan kita akan menjadi lebih baik dan sihat.

Amalkan minum & makan dengan garam kerana ia adalah sunnah Rasulullah S.A.W.

Monday, January 31, 2011

MUDAHNYA LANGSING DENGAN LACTO-LITE !!!


-penurunan sekitar 20kg dalam masa 2 bulan-
Salam ceria semua.
Tak sabar - sabar rasanya nak hantar post yang sangat special ni..memang WOW dan WOW lagi....terujanya tengok pic ni...uols pun mesti teruja jugak kan. Gambar kat yg sebelah kiri ni SEBELUM yer. My TOP millionnaire group leader ni tau.

And then...weeeewittt...pakai kebaya gitu. Confirm I follow...

Gambar SELEPAS tu after 3 boxes of Lacto-Lite yer...
dan of course korset Premium Beautiful
at least 8 hours a day.
Confirm !
Macam mana caranya?
1. Kalau anda gastrik, ambil selepas sarapan pagi,kalau tiada gastrik sebelum sarapan dengan perut kosong
2. 1 paket Lacto Lite bancuh dengan 1 gelas air
3. Sila minum 2 liter air atau kecilkan kepada 4 botol kecil mineral water ( 4 X 500ml jer )
Go for it!
Lacto-Lite bukan mengenyangkan tau tapi bantu kita bersihkan usus dari toksin dan mendakan yang tak perlu dari usus. Badan mesti rasa lebih ringan...!!!Paling best anda kekal langsing walau dah berhenti Lacto-Lite!!!

Order hari ini dan dapatkan penghantaran PERCUMA!!!

Call/sms:019-451 8510

rahsia_muda@yahoo.com

Friday, January 28, 2011

JTX Premium Engine Oil

Salam pengguna semua...
Hari ni akak nak cerita sikit mengenai minyak enjin ni.. Walaupun akak dan hubby bukan mekanik, tapi katanya minyak enjin ni bagus.
Apa yang bagusnya? Akak musykil la sebab akan pun bukannya tahu sangat pasal enjin-enjin ni..
Katanya, minyak ni tahan sampai 10000 kilometer. Ye ke? Ye le jawabnye... sebab itu le jarang-jarang gi workshop servis keter dah..
Oooo.... Lagi? Akak tanya. Katanya, minyak ni kelikatannya lebih baik. Tak cepat cair dan tidak meninggalkan keladak tar dalam enjin. Bersih le pendek ceritanya.
Barulah akak sedar. Rupa-rupanya, bukan badan je nak maintain, enjin pun nak maintain gak.
Nak tahu hargenye? Murah je... (dibandingkan dengan beli yang RM30-RM40 tapi kena tukar banyak2 kali kan...) Ingat, beli sekali (RM170) servis 10000km.
Nak murah lagi?... Order pukal, beli 2 JIMAT RM30! Dua kali servis kereta dah lega dah... Kalau tuan-tuan, puan-puan, dok jauh.. jangan risau, potongan 50% kos penghantaran kalau beli 2 botol... Order cepat sebelum terlambat. Produk ready stock. Order hari ni, lusa sampai. Kalau ada dalam range rangkaian kami, penghantaran ke pintu rumah lagi... Ish, ish, mudah tul lah.. Sampai sini je la akak cerita ye... Jangan lupa SMS ye untuk maklumat lanjut..

Saturday, January 22, 2011

Neutralisasi

Neutralisasi ialah proses penyelarasan sistem dalaman badan yang tidak seimbang, mempertingkatkan keberkesanan sistem badan, memperkuatkan operasi dan penyelarasan fungsi antara organ-organ. Ini akan menjamin kesihatan tubuh badan daripada jangkitan penyakit.


Celgynic
Merangsang Tenaga


Celgynic mengandungi telur kuninig, asid lemak dan lain-lain herba. Ia memelihara kulit dan rambut.

Ia tidak mengandungi apa juga bahan racun dan boleh diambil oleh sesiapa saja.

Cara Pengambilan: 2 kali sehari selepas makan dan diambil pada waktu pagi dan waktu malam. Setiap kali 2-4 biji.


Ginseng Tienchi Capsule
Untuk Kesihatan Badan

Kapsul Ginseng Tienchi diperbuat daripada ginseng liar Amerika yang bermutu tinggi dan Tienchi China. Ia digunakan secara tradisional untuk melancarkan pengaliran darah dan untuk kesihatan badan.

Cara pengambilan: 1 kapsul sekali, 2 kali sehari (pagi dan malam).

Nota: Perempuan yang mengandung dilarang mengambil. Jangan makan makanan yang sejuk dan lobak.


Nurich Active Cal Complex Tablet
Nutrisi Sumber Laut untuk Menguatkan Tulang Anda


Diformulasikan dengan menggunakan Lithothamnium Calcareum atau kalsium algae dan mutiara untuk membekalkan suplemen kalsium demi memenuhi keperluan harian anda:
- Menggalakkan kesihatan tulang dan gigi
- Mengekalkan kesihatan yang menyeluruh

Lebih daripada 99% kalsium dalam badan disimpan dalam tulang dan gigi. Selain pengambilan susu, produk tenusu dan senaman, pengambilan suplemen kalsium dan vitamin D membantu mengurangkan kadar kehilangan mineral tulang di samping mengekalkan kesihatan tulang dan gigi.

Cara pengambilan: 1-2 kali sehari, 4 tablet setiap kali selepas makan.


Nurich Prostarid Tablet
Formulasi Herba untuk Menyelesaikan Masalah Golongan Lelaki


Menggabungkan kebaikan ekstrak herba Saw Palmetto dan Arctostaphyllos Uva Ursi untuk:
- Melancarkan aliran ketika membuang kencing

Cara pengambilan: 2-3 tablet sehari.

DETOKSIFIKASI

Detoksifikasi ialah proses membersih atau membuangkan segala bahan buangan seperti unsur-unsur pencemar, bahan-bahan logam berat, radikal bebas, agen penuaan dan sebagainya yang terhimpun dalam tubuh badan manusia.
Proses detoksifikasi dapat mengaktifkan sel-sel badan, seterusnya menggalakkan penyerapan nutrien di samping menguatkan fungsi organ dalam badan. Oleh itu, ia menjamin perjalanan sistem badan yang lancar.

Tai Shan Ganoderma (Lingzhi)

Tai Shan Ganoderma telah diperbuat dengan menggunakan teknologi saintifik dan kaedah pemprosesannya ialah jenis pengasingan spora. Hasilnya ialah Lingzhi dari Gunung Tai Shan (di negeri China) yang berbentuk kapsul ini.

Ia mengandungi germanium organik, polisakarida, adenosina, protein, asid amino, mineral, vitamin dan lain-lain bahan penting.

Tai Shan Ganoderma adalah baik untuk penjagaan kesihatan am. Ia adalah sejenis bahan pemakanan yang baik untuk semua.

Cara pengambilan: 2 kali sehari, setiap kali 1-2 kapsul.


Hai-O Garlic
Rempah yang Biasa & Makanan Kesihatan

Bawang putih, sejenis rempah yang lazim dimasukkan ke dalam makanan untuk memberi rasa, sesungguhnya adalah herba yang istimewa. Bawang putih adalah makanan kesihatan yang amat dihargai sejak zaman purba sehingga zaman sekarang.

Hai-O Garlic adalah pati daripada kandungan aktif bawang putih dikeluarkan melalui satu proses teknologi di mana nilai pemakanan dipertingkatkan serta rasa pedas dan bau semulajadi dibuangkan. Setiap butir bawang putih mengandungi 100% serbuk bawang putih. Hai-O Garlic tidak mendatangkan kepedihan kepada mukosa gastrik serta mudah diserap oleh usus kecil.

Hai-O Garlic adalah sesuai untuk golongan semua usia sama ada perempuan atau lelaki.

Cara pengambilan: 2 butir, 2 kali setiap hari.


Hai-O Chitosan
Makanan Semulajadi

Hai-O Chitosan merupakan produk hasilan gabungan chitosan. Chitosan pula adalah chitin yang telah dibuangkan polisakaridanya. Produk chitosan adalah kaya dengan gula amino. Ia diproses daripada hidupan berkarang yang mempunyai molekul semulajadi yang tinggi dalam bentuk biomas. Chitosan mudah bersebati dengan sel biologi, bersifat tidak beracun, mudah dilarutkan serta aktif. Kegunaan utamanya ialah dalam bidang perubatan dan pemprosesan makanan pembinaan.

Disebabkan peralihan zaman dan perubahan cara hidup serta pemakanan, peratusan penghidap masalah kesihatan semakin meningkat. Hai-O Chitosan merupakan suplemen kesihatan semulajadi.

Cara pengambilan: 2 kali sehari, 2 kapsul setiap kali sebelum makan.


Miautan Enerplus
Minuman Tambahan Semulajadi yang Menyihatkan

Miautan Enerplus adalah produk berasaskan kalsium serta mempunyai bahan terapautik yang diformulasikan mengikut keperluan organ dalaman melalui penyediaan yang berlandaskan kepada prinsip terapi Cina Kuno. Fungsi utama:
- Meningkatkan peredaran darah
- Menguatkan fungsi badan

Cara pengambilan:
1. Buka kapsul, tuangkan serbuk ke dalam air atau air mineral
2. Goncang
3. Miautan Enerplus boleh diminum bila-bila masa


Hai-O Organic Spirulina
Organik, Penjagaan Kesihatan Semulajadi
Hai-O Organic Spirulina dibiak daripada baka spirulina dalam kolam air mineral di Gunung Da-Wu, kawasan Ping-Tung, Taiwan dengan persekitaran pembiakan yang bersih, tanpa unsur-unsur pencemaran. Ia adalah bebas daripada bahan-bahan kimia, baja, racun serangga atau logam berat dan merupakan makanan semulajadi dengan nutrien-nutrien yang menyeluruh untuk dimakan.

Hai-O Organic Spirulina mengandungi unsur Apogen®, iaitu sekumpulan protein yang diekstrak daripada alga untuk menjaga dan menjamin kesihatan susuk badan. Kajian Apogen® turut memperoleh paten daripada Amerika Syarikat (No. US 6346408) dengan terbitannya dalam Journal of Medical Virology 70: 119-125 pada Mei 2003 (http://www3.interscience.wiley.com/cgi-bin/jhome/32763).
Faedah-faedah pengambilan Hai-O Organic Spirulina:
- Memberi tambahan nutrien yang menyeluruh kepada tubuh badan untuk menguatkan tubuh badan
- Kaya dengan Vitamin B12 yang penting dalam penghasilan darah
- Kandungan fiber yang tinggi (8-12%) dapat melegakan masalah sembelit

Cara pengambilan: 5-10 pil sekali, 2-3 kali sehari.


Hai-O Chlorella
Zat Makanan Tambahan Tradisional yang Sesuai untuk Keperluan Keluarga Anda

Pilihan terbaik untuk mengimbangi diet anda, Hai-O Chlorella telah menjadi pilihan dunia masa kini dalam membantu ke arah mengekalkan kesihatan sempurna.

Chlorella ialah tumbuhan sel-tunggal yang dijumpai dalam air bersih, mengandungi klorofil boleh mengeluarkan nutrien melalui kesan fotosintesis.

Fungsi: Membantu penghadaman dan melegakan sembelit.

Cara pengambilan: Ambil sebelum makan. Setiap hari 10-20 biji untuk orang dewasa dan 5-10 biji untuk kanak-kanak.


Kapsul Garam Buluh Hai-O
Kebaikan Kesihatan yang Mudah & Cepat

Hai-O Garam Buluh (Bamboo Salt) Premier Food membekalkan kebaikan garam buluh semulajadi dalam bentuk kapsul.

Setiap kapsul menggabungkan kebaikan pelbagai mineral dan elemen mikro seperti kalsium, kalium dan sebagainya. Ia terutamanya tinggi dalam magnesium.

Garam buluh yang bersifat alkali dapat membantu mengekalkan keseimbangan nutrien badan dan menjaga kesihatan tubuh yang menyeluruh.

Cara pengambilan: 2 kali sehari, 2-3 kapsul setiap kali.


Nurich Vital-Liv Capsule
Kombinasi Ekstrak Herba Memberi Perlindungan untuk Hati

Kombinasi ekstrak herba-herba seperti Milk Thistle, Phyllanthus Niruri, Dandelion dan ramuan lain menjamin kesihatan hati anda dengan:
- Memastikan fungsi hati yang normal
- Membantu metabolisme badan

Hati merupakan organ penyahtoksin terbesar dalam badan. Hati menjalankan pelbagai fungsi penting yang berlainan seperti membekal tenaga, terlibat dalam metabolisme badan, membersihkan darah dan sebagainya.

Cara pengambilan: 2 kapsul sehari.

Friday, January 21, 2011

HARGA PRODUK


Premium Beautiful Natural Wash RM42.00

Bio Ever Nano Cream RM220.00


Femi 9 Intimate Wash RM22.00


Eury Jack RM99.00


Biozone Car Sterilizer RM175.00

Wednesday, January 19, 2011

LAGI TESTIMONI HERBA MAHARANI



Jiran saya, berusia akhir 26tahun, berat badan saya anggarkan 80kg , tinggi 160cm, menghadapi masalah haid yang tak menentu. Datang haid sekitar 7 - 8 bulan sekali. Lebih kurang 2 kali setahun je la dia period... Saya syorkan ambil herba ni, mulanya dia kata , dah try dah..tapi tak de perubahan. Bila saya tanya , dia kata cuma ambil 5 biji kecil sekali sehari. Saya sarankan dia ambil 25biji , saya kata , makan waktu malam nanti, sebelum tidur, (mungkin dos tak cukup memandangkan saiz badannya yang agak besar). Keesokannya, dia period.

Saya nak kongsi pengalaman ngan u all pasal maharani nih...xtau lah korang biasa dengar ke tak tapi yg pasti benda nih tengah top sekarang...mula2 my sister in-law yg offer kat i...i try lah..dan i trasa kesannya menakjubkan...dan i pun ask my family semua try...dorg try pun cmtu gak..i pun promote kat kengkawan...pun camtu..antara kesan2 yg dorg alami ialah, yg sorg tu dah lama kawin tapi xde zuriat..mcm2 dah dia cuba...lepas dia makan maharani ni dlm 3 kotak..(xhabis pun) dia mengandung..(alhmdllah-kuasa allah) tapi kurang2nya kita iktiar kan...
adik ipar i, dia sakit2 lutut, sendi2 dan migrain yg teruk skali..mlm xleh tidur...i bagi dia try...alhmdllah..sakit2 berkurangan dan skrang xde masalah lagi..dia masih lagi continue..my officemate lak..dia baru 1yr bersalin...kesan jahit dia masih terasa bila dia bersama ngn hubby..pas dia mkn maharani ni...dia xsakit lagi malah bertmbah sedap.my mom, biasalah dah veteran kan...haid bulanan dia makin hari makin kurang...dan pas dia amalkan maharani ni, haid dia dah normal..dan banyak seperti biasa...mcm2 lagi kesan dan kehebatan nya...thats y i nak kongsi ngan u all semua...

Ada seorang kawan mengalami masalah keputihan dan period yang tak stabil, kadang-kadang period datang lambat dan kadang-kadang datang period terlalu awal. Akak cadangkan Herba Maharani, u all nak tahu apa yg berlaku??? Selepas 2 kali pengambilan Herba Maharani, kawan tu cakap dia dah datang period. Sah..Maharani ni memang superb dan yang penting kalau kita makan Herba Maharani ni, badan akan rasa segar dan cergas jerk.



Office mate hubby saya. Masalah keputihan. 3 hari selepas pengambilan (10biji sehari), 'discharge' keluar dengan banyak, bertukar warna menjadi kekuningan. Saya sarankan pengambilan berterusan. Selepas beberapa 'bola' , discharge berkurangan dan semakin pulih.

Pelanggan saya. Untuk amalan selepas bersalin. Dia mula mengambil pil maharani ini selepas seminggu melahirkan anak. 25 biji pagi dan malam. 7 kotak sepanjang berpantang. Tidak mengambil lain-lain herba, berurut, bengkung bertungku tu buat lah.. Dalam minggu pertama pengambilan, air susu (badan) bertambah, muka tidak pucat (berseri). Terasa sihat dan bertenaga sepanjang berpantang.

Katanya juga, mak bidan yang mengurut pun tegur, terkejut dan bagitau peranakan dia dah naik semula. ( bukan tokok tambah ni..mak bidan tu pun terus nak menjual herba ni ). Bayinya pulak (yang minum susu badan), mula-mula tu cirit-birit sedikit, (waktu ini dia hanya ambil 1x sehari sahaja). Selepas semua dah okay, pengambilam seperti biasa.

Apa yang boleh dilihat pada bayinya ialah kulitnya tidak banyak ruam seperti sesetengan bayi yang baru lahir. Istimewa untuk bayi yang menyusu badan apabila ibu mengamalkan herba ini, kulit anak akan jadi lebih cantik dan licin, anak dapat imunisasi, antibodi menjadi kuat. Tidak mudah jatuh sakit.

Pengalaman wanita berumur.Masalah sakit kaki dan lutut. Bekerja yang memerlukan banyak berdiri dan pergerakkan disamping mempunyai berat badan yang lebih , (gemuk la tu ) . Saya bagi je dia sekotak.. tak habis pun lagi sekotak tu, dia call saya, dia kata perut dia terasa tegang dan kemas, bangun tidur pagi, tak rasa sakit lagi pada tumit... Bengkak pada kaki semakin berkurangan. **ramai lagi mak cik - mak cik yang sakit lutut puas hati dengan produk ni**

Tambahan info tentang monopouse : Ianya terjadi bila berakhirnya haid, ovari berhenti mengeluarkan telur sekaligus menurunkan kadar hormon estrogen (hormon wanita). Kekurangan estrogen pula akan mengakibatkan :-
-Punca kekenduran kulit dan payudara
-Esteoporosis (kerapuhan tulang)
-Kekeringan di vagina (masalah kepada hubungan suami isteri)
-Penyusutan tisu / otot vagina
-Berisiko sakit jantung

'Dear kengkawan....berkongsi pengalaman setelah memakan ubat ni (BFW)... sebelum tu nak bagitau, saje je nak syer pengalaman...dah kawin lebih dari 6 tahun... dan masih tak dikurniakan cahayamata.dah pergi jumpa dokter pakar dan dah buat segala macam treatment termasuklah IUI beberapa kali...nampaknya Alhamdulillah, lepas makan BFW ni.rasa badan makin cerdas & cergas plak.semalam pagi buat urine test ni, ada 2 line.hati ni berdebar plak.maklumlah tak sangka positive.then tengahri semalam,pegi klinik nak double confirm betul ke pregnant.Alhamdulillah.dokter mengesahkan pregnant dah 5 minggu....Akhir kata,nak ucapkan terima kasih kerana memperkenalkan BFW ni pada saya. walaubagaimana pun kita tetap kena yakin pada Allah....

Assalamualaikum....Emm semalam baru saya suruh hb belikan. Dah ada kat umah pun. Lawanya kotak dan tempat letak tu..So yg macam telur tu kita kenappotong ekk. Belum lagi mencuba insyaallah esok baru nak mula makan. Sebab beli kakak ipar bagi tau yg adik dia makan dlm 2 kotak then alhamdulillah mengandung setelah sekian lama tak de anak (yg sulung dah 9 tahun). So tu yg semangat berkobar2 tu. Dan sambil tu nak servislah kot2 part mana yg longar kan .

baby...actually herba ni byk khasiat dia, bermacam2...especially utk pengaliran darah..saya makan ni bukan utk ngandung, cuma ambik khasiat dia jer utk tubuh badan yg sehat. Tapi kalo dah ngandung tu...alhamdullillah la.. it's good utk keputihan, dia memang mencuci rahim... cuba la!!

Kawan baik saya. Masalah penat dan keletihan. Rutin hariannya yang buat 2, 3 kerja sehari. Start dari jam 5 pagi buat kuih untuk jualan, 9pagi - 6ptg di ofis, 8-10mlm mengajar kelas tuisyen. Saya kata dia 'gila kerja'. Masalahnya ialah, lepas jam 10 dah tak larat..letak kepala je, ,hubby melenting . So selepas pengambilan, ternyata kemampuan herba maharani memberi "extra energy" dan juga mengaktifkan hormon androgen (hormon seks) berkesan sekali. Tak lagi masam-masam muka ngan hubby. Bahkan katanya..lebih hebat dari sebelumnya. Tambahan info : 1 x hubungan suami-isteri = 30 minit berjogging = 45 minit berbasikal. So tak nak ke?

Office mate lama saya, usia waktu itu 40 tahun, ada 2 org anak lelaki, yang bongsu berusia 13 tahun. Teringin nak dapat anak perempuan. Dah banyak mencuba pelbagai herba. Saya syorkan la herba maharani, pengambilannya secara berterusan dan istiqamah, Alhamdulillah, tak berapa ingat mungkin selepas setengah tahun, kakak ni disahkan mengandung , tambah lagi seronok..dapat baby girl

Sunday, January 16, 2011

FAQ Herba Maharani



FAQ 1
Saya berumur 30 tahun, telah 5 tahun berkahwin, tidak menjalankan pencegahan hamil, tetapi sampai hari ini masih tidak dikurniakan cahaya mata. Adakah Beijing Tezhi Bai Feng Wan dapat mengatasi masalah ini?

Physician answers:

Pertama, anda harus menjalankan pemeriksaan badan yang terperinci, bersama dengan suami anda (kerana 40% masalah kemandulan berpunca daripada pihak lelaki). Jika tiada masalah bagi kedua-dua pihak, saya mencadangkan anda mengambil Tezhi Bai Feng Wan manakala suami anda boleh mengambil Euryco. Ini akan menambahkan kebarangkalian kehamilan anda.

More details:

Tezhi Bai Feng Wan (Herba Maharani)

Menggabungkan 16 jenis ramuan bernilai dengan pati ayam hitam sebagai ramuan utamanya.
Produk Keluaran Beijing TongRenTang
- TongRenTang merupakan tanda perniagaan yang bersejarah melebihi 300 tahun
- Merupakan pembekal tunggal ubat-ubatan kepada kerabat Maharaja semasa Dinasti Qing
- TongRenTang Te Zhi Bai Feng Wan diperakui sebagai “Produk Terkenal di China” pada tahun 1994
Diiktiraf sebagai “Spesis Ubat Herba yang Terpelihara” pada tahun 1998

Mendapat pengiktirafan Halal oleh Pertubuhan IFANCA.

Fungsi-fungsi:
- Melancarkan peredaran darah
- Menyelaraskan kitaran haid yang tidak teratur dan masalah ketidaksesuaian semasa tempoh haid
- Menyihatkan tubuh badan, mengurangkan keletihan
- meningkatkan sistem imunisasi, menguatkan kaki dan tangan
- menyerlahkan wajah berseri dan awet muda
- menyuburkan badan selepas bersalin




Hai-O Euryco

100% ekstrak daripada herba tradisional, Tongkat Ali atau nama saintifiknya Eurycoma Longifolia Jack.

Tongkat Ali, herba tradisional dalam Hutan Hujan Tropika di Asia Tenggara, penggunaannya adalah meluas dan terkenal sejak berkurun. Secara tradisional, ia digunakan untuk meningkatkan tenaga golongan lelaki, menguat dan menyuburkan badan, menghilangkan kepanasan serta mencegah malaria

Fungsi-fungsi:
- meningkatkan daya tenaga lelaki
- mengelakkan keletihan
- memperkuatkan fungsi kulit, otot dan rangka tulang
- memperkukuhkan sistem imunisasi badan dan daya penyembuhan
- menurunkan kepanasan dan mengelakkan malaria


FAQ 2

STATUS HALAL PRODUK MAHARANI ” TE ZHI
BAI FENG WAN” DAH CHECK DLM SENARAI HALAL
JAKIM TAPI TIADA DLM SENARAI HALAL….

NAK CONFIRMATION PLEASE...

Physician jawab:

Salam,

Produk Maharani ‘Te Zhi Bai Feng Wan’ dibuat di China dan pihak pengilang kami telahpun memperoleh status HALAL daripada badan islam di China, iaitu China Islamic Association, Beijing.

Untuk makluman cik, China Islamic Association, Beijing adalah badan islam yang diiktirafkan oleh Jakim, Malaysia.

Anda boleh melayari laman web berikut :
http://www.halaljakim.gov.my
dan cari seksyen Badan Islam untuk China.

FAQ 3
Aini says:
Hi doc,mengenai penggunaan herba Maharani, adakah kita perlu berpantang dari segi pemakanan, agar dpt membantu saya untuk hamil, dan juga mengelakkan dari keguguran.Jika terdapat pantang dari pemakanan bolehkah doktor senaraikan.

Adakah jika saya memakan herba maharani ini tidak tetap, adakah ia dapat memberi kesan apa-apa.

Bolehkah doktor ceritakan kelebihan herba Maharani ini..Terima

Physician jawab:

Aini,

Terima kasih kepada balasan anda terhadap e-mail kami yang sebelumnya.

(1) Jika badan anda adalah sihat setelah berjumpa dengan doktor dan membuat pemeriksaan, anda boleh mengambil Herba Maharani seperti biasa (sila rujuk e-mail yang sebelumnya untuk cara pengambilan produk). Anda tidak perlu berpantang dari segi pemakanan, cuma perlu memberi perhatian sama ada badan anda terasa ‘heaty’ selepas mula makan Herba Maharani.

(2) Keberkesanan Herba Maharani boleh dirasai selepas anda terus mengambil produk ini selama 2/3 bulan. Amalan ini akan menguatkan badan anda untuk kehamilan yang seterusnya. Jika anda makan secara tidak tetap, ia tidak akan memberi sebarang kesan, cuma anda lebih lambat merasai kesan produk.

(3) Kebaikan Herba Maharani :
(a) Penyelesaian kepada masalah wanita & gadis remaja (senggugut, keputihan, peredaran haid, usaha mengelakkan kemandulan)
(b) Amalan yang baik kepada wanita selepas bersalin (menguat & mengecutkan otot rahim, saluran peranakan)
(c) Penyelesaian kepada sakit pinggang & belakang, sakit sendi & lutut, angin dalam badan dan sebagainya
(d) Mengaktifkan hormon estrogen, progestron & androgen wanita
(e) Awet muda, menegang & memberi keanjalan kulit
(f) Menghilangkan keletihan, meningkatkan kadar metabolisme

Harap maklumat di atas dapat membantu anda.

Saturday, January 8, 2011

TAHUKAH ANDA?

Masalah keputihan jika dibiarkan tanpa rawatan bukan sahaja mengganggu keselesaan harian wanita dan mengurangkan kenikmatan hubungan intim, tetapi meningkatkan risiko gangguan ke atas fungsi organ peranakan yang lain.

1. Meningkatnya risiko endomentriosis.

Endomentriosis adalah keradangan (bengkak merah) pada lapisan dinding rahim. Jangkitan kuman kerana keputihan boleh menyebabkan radangan ini. Penyakit ini boleh menyebabkan ketumbuhan seperti anggur berdarah (Kandungan Anggur) pada dinding rahim. Endomentriosis akan menyebabkan kesakitan yang teramat sangat (senggugut teruk) semasa datang haid.

2. Meningkat Risiko Kanser Rahim.

Banyak lendir yang terkumpul di pangkal rahim akan mendedahkan kawasan pangkal rahim kepada jangkitan bakteria. Jangkitan akan merosakkan sel-sel pangkal rahim dan mungkin mengubahnya kepada sel kanser. Selain dari kanser rahim, ia juga boleh merebak kepada organ lain seperti kilang telur (Ovari). .


3. Meningkatnya Risiko Kandungan Luar Rahim.

Jangkitan kuman juga akan mengubah bentuk asal sel dinding rahim, menjadikannya kurang sesuai untuk implantasi (pelekatan) janin yang biasa, oleh itu janin mungkin melekat dan membesar pada bahagian lain seperti pangkal rahim atau saluran telur.

Keputihan yang disebabkan oleh keluaran lendir dari faraj seringkali menimbulkan kerunsingan dan ketakutan di kalangan wanita-wanita.

Perkara yang paling ditakuti sekali ialah jangkitan kuman (venereal disease) seperti siplis dan gonorrhea iaitu penyakit รข€“penyakit yang dijangkitkan menerusi hubungan seks. Perkara lain yang merunsingkan wanita ialah kemungkinan beliau mengidap penyakit kanser pada bahagian peranakan. Bagi gadis-gadis yang belum berkahwin, pengeluaran keputihan menimbulkan persoalan samada mereka mengidap penyakit yang mengancam kesuburan mereka di masa hadapan kelak.

how to solve this problem?
Miliki Premium Beautiful hari ini dan dapatkan penjimatan RM600!

call me 019-451 8510 atau email rahsia_muda@yahoo.com for more info!

NO 1 BODY SHAPING CORSET in MALAYSIA!!!


Kebaikan Premium Beautiful:

#Stretchmark gone
#Selera makan kurang
#Kerap buang air kecil & besar
#Kerap buang angin
#Gastric pain tak ada
#Lebih bertenaga
#Berat turun
#Sakit kepala berkurangan
#Nip breast warna cerah
#Girdle tidak bergulung spt yg terdapat di pasaran
#Breatheable material (akwatek & akwadyne)

PAKAIAN DALAM PEMBENTUKAN BADAN PREMIUM BEAUTIFUL
Membentuk kontur keseluruhan badan yang menarik, bentuk badan yang sihat dan seimbang.
Memberikan kesan secara serta merta dengan selamat tanpa memerlukan pengambilan ubat, melakukan pembedahan dan senaman.

Premium Beautiful :

Rekabentuk stereoskopik sinar infra merah jauh yang berdasarkan potongan rangka badan manusia.
Ia berfungsi mendorong peredaran darah dan proses metabolisme.
Kuasa serapan yang baik, sesuai untuk dipakai seharian, pakaian dalam yang boleh dicuci dan tahan lama.
Kuasa regangan dalam semua hala.
Dapat diregang secara 360 darjah mengikut pergerakan badan tanpa mengubahkan rekabentuk asalnya.
Sinar infra merah jauh (FIR) yang dapat menambahkan kekenyalan dan ketegangan buah dada dan menggiatkan tumbesaran buah dada.

Thursday, January 6, 2011

BUKAN LAGI RAHSIA!!!




PREMIUM BEAUTIFUL CASH REBATE IS BACK LADIES!!!
Please buzz me to book your corset today!!!
019-451 8510
rahsia_muda@yahoo.com