Thursday, December 30, 2010

Belum pakai Premium Beautiful?



Salam Tahun Baru...

Ramai yang masih teragak-agak nak cuba pakai PB walau dah dengar banyak sangat testimoni. Akak nak info kat sini yer, of course benefit yang kita dapat tak sama. Yelah badan pun lain-lain kan? Ada jugak yg bertanya betul ker pakai korset ni meningkatkan potensi mengandung( org yg dh kawin)?
Jawapannya: Wallahualam. Allah punya kuasa. Yang ada pada kita tentulah ikhtiar dan usaha. Manalah tahu serasi dengan kita, Alhamdulillah. Samalah dengan orang yang pegi berurut, jumpa pakar, makan supplement itu ini. Hasilnya sama tak? Confirm lah tak sama...Ader orang pakai 3 bulan dah lekat. Ada yang pakai dapat benefit lain.
Pun begitu, tak kurang yang serasi dan Alhamdulillah ada rezeki mendapat cahaya mata dengan usaha pakai PB. Insya Allah.

Bagaimana Premium Beautiful berfungsi ?
1)Menstabilkan kedudukan rahim, rahim jadi naik ke posisi yang sebenarnya, jadi seterusnya rahim akan bersedia untuk proses hamil.Kalau yang dah pakai tentu perasan kan, long girdle PB, walaupun kemas mendakap badan kita, namun tak sesekali menekan rahim.

2)FIR di dalam setiap urat benang Premium Beautiful membantu melancarkan perjalanan darah ke seluruh badan & secara tidak langsung membantu menyuburkan.

3)Kegemukan juga menyukarkan kehamilan, jadi Premium Beautiful sangat membantu untuk menurunkan berat badan.

4) Pemakaian Premium Beautiful yang mengandungi FIR terbukti berkesan dalam membantu menstabilkan hormon secara semulajadi.

Testimoni 1
Kak Zah usia dah mencecah lewat 30an. Dah ada seorang cahaya mata pun yang berusia 6 tahun. Teringin pulak menimang cahaya mata yang kedua. Bila adik saya sendiri cerita kebaikan memakai PB. Lama jugak fikir2 nak beli tu. Tapi Alhamdulillah, memang tak rugi saya beli sebab banyak sangat khasiatnya yang saya dah rasa. Lepas 3 bulan pakai secara konsisten, Alhamdulillah saya hamil. Anak dah pun berusia hampir setahun. Bukan itu saja, PB saya guna sepenuhnya sewaktu berpantang. Lebih mudah, cepat, dan selesa dipakai masa pantang berbanding bengkung tradisi.

Testimoni 2
Kak Nor dah kawin 3 tahun. Badan memang berisi, rendang pulak tu. Memang tercari-cari korset untuk cantikkan badanlah kononnya. Plus belum lagi ada anak. Suami pulak perokok tegar. Kami pun bukan muda belia lagi. Alhamdulillah, pakai dekat 9 bulan. Badan semakin ada 'cutting'. Yang penting suami puji. Yang bestnya lepas sekian lama tertunggu-tunggu kehadiran cahaya mata, akak mengandung.Sampai sekarang masih amalkan PB dan memang seronok memakainya.

" Anak pengikat kasih sayang."

Wednesday, December 29, 2010

AWAS !!!

Usus Anda Bertoksin?
*Adakah anda sering terasa letih tanpa sebab yang nyata?
*Adakah berat badan anda kian meningkat dan benjolan lemak terkumpul, terutamanya dibahagian perut?
*Adakah anda mengalami alergi kulit atau makanan ?
*Adakah anda kerap mengalami masaalah sembelit dan diarea ?
*Adakah anda kerap mengalami masaalah angin dan kesenakan?

TAHUKAH ANDA !!!
“LAMBUNGAN MANUSIA ITU TEMPATNYA SEGALA PENYAKIT, SEDANGKAN PENCEGAHAN ITU POKOK DARI SEGALA PENGUBATAN,” (HR. ad-Dailami)

“90% penyakit berpunca dari usus besar” (Dr.John Harvey Kellogg)

Lima saluran utama perkumuhan badan kita ialah usus, kulit, saluran pundi kencing , sistem limfa dan sistem pernafasan .
Apabila sistem perkumuhan badan berfungsi dengan baik dan berkesan, darah , limfa dan cecair tisu akan berkeadaan bersih di mana ini adalah keperluan badan untuk mencapai kesihatan yang optimum.
Apabila salah satu atau lebih saluran perkumuhan tidak berfungsi dengan baik maka saluran yang lain akan terpaksa bekerja lebih untuk menggantikannya .
Jika saluran tidak dapat menampung kerja berlebihan maka toksik toksik dan sisa sisa buangan akan tinggal dalam saluran usus perut dan diserap semula ke dalam saluran darah mengikut aliran darah mengalir ke seluruh badan dan meninggalkan sisa sisa toksin pada bahagian organ dan tisu yang lemah serta menyebabkan auto intoksikasi ( badan meracuni diri sendiri ) .
Dengan itu badan akan bertoksik yang menjadi dasar kepada mengidap penyakit.

Menurut kepada konsep kesihatan 90% peratus penyakit bermula dengan usus yang kotor. Toksin-toksin yang terkumpul di dalam usus biasanya melekat pada dinding usus perut dan ini akan menghindari proses pencernaan dan juga peroses penyerapan nutrien dan pemakanan kita .

Pada masa sama toksin akan mencemarkan darah kita dan ini boleh menyebabkan badan kita menghidap pelbagai penyakit seperti ketumbuhan tumor,barah, gout, anemia, sakit sendi, penyakit buah pinggang dan pelbagai penyakit lain yang mengerikan

Untuk mencegah penyakit yang disebutkan di atas pembersihan usus, pengimbangan dan suplemen merupakan langkah-langkah yang penting perlu diutamakan. Jika usus diberishkan maka proses penyembuhan pada badan akan menjadi semakin kuat dan berfungsi normal begitu juga sistem imun akan bertambah kuat.

Saturday, December 18, 2010

Kenapa Premium Beautiful Harus Menjadi Milik Anda?


* Tanpa pil pelangsing.
* Tanpa diet, pembedahan atau senaman.
* Halus lembut dan selesa pada kulit.Sesuai dipakai sepanjang hari.
* Fabrik yang boleh mengalirkan udara yang nyaman.
* Ditenun dengan sulaman F.I.R.
* Pengiktirafan Badan Kesihatan Dunia.
* Direkacipta mengikut struktur badan wanita secara terperinci.
* Keberkesanan dalam masa 5 minit selepas memakainya.
* Mengelakkan kanser payudara dan rahim.
* Ansuran bulanan yang mudah, semua orang mampu memilikinya
* Jaminan membaik pulih percuma sekiranya berlaku sebarang kerosakan contohnya fabrik koyak, cangkuk tercabut atau batang keluli penyelarasan patah.
* Mempunyai JAMINAN PRODUK SEUMUR HIDUP .... Adakah pakaian dalam anda sekarang diberi jaminan seumur hidup..???
Hubungi 019-451 8510
Miliki korset idaman & dapatkan penjimatan RM600 hari ini!

Friday, December 17, 2010

13 days to go !!!!


ISTIMEWANYA PREMIUM BEAUTIFUL

Selain dari cuti persekolahan, ramai juga yang memilih cuti hujung minggu sebagai melakar hari penuh bersejarah seumur hidup. Upacara bersanding menjadi salah satu acara yang ditunggu - tunggu para tetamu. Apatah lagi bakal bakal raja sehari yang berdebar - debar menanti hari bersanding dengan pasangan.

Mengenakan pakaian yang diperbuat daripada satin dan lace, penampilan begitu anggun dan terserlah. Hiasan layah berlapis dan mahkota bertatah permata menambah keayuan raja sehari.

Penampilan pasti bertambah hebat andai si pengantin memilih pakaian yang serasi dengan bentuk tubuh. Namun tidak semua dikurniakan bentuk idaman. Lantaran itu Hai-O Marketing memperkenalkan Premium Beautiful iaitu set pakaian dalam yang terdiri daripada coli panjang, bengkung dan seluar dalam panjang.
Ilham mencipta pakaian dalam ini untuk menyerlah pembentukan kontur badan yang menarik dan seimbang.

Beautiful diperbuat daripada 32 lapisan fabrik Akwatek dan Akwadyne yang bersebati dengan air, di samping disulam tenun dengan bahan yang mengeluarkan gelombang infra merah jauh (infrared Ray) hasil gabungan ke-pakaran teknologi Jepun dan Jerman.

Hasilnya lebihan haba yang dikeluarkan akan mengembangkan salur darah dan melancarkan perjalanannya. Manakala penghantaran nutrien ke seluruh badan dan pengeluaran bahan buangan daripada sel-sel tubuh lebih efisen.

Apa yang istimewa, set pakaian dalam ini diiktiraf oleh Persatuan Pakar Tulang Belakang di Amerika Syarikat dan Kanada.

THE FABRIC

AKWATEK® is a registered trademark of Comfort Technologies, Inc licensed to Alice Lace Co., Ltd of Taiwan. Akwatek® is a finish that is applied to polyester based fabrics to help warm or cool the body during outdoor activity. Akwatek® pulls moisture away from the body, and creates a vapour barrier that cools the body in warm temperatures, and warms the body in cold temperatures. Unlike most moisture transport fabrics that rely on fabric construction or chemical coatings to pull sweat away from the body, Akwatek® modifies the molleculer structure of the fiber providing a "chemical magnet" which uses the inherent properties of water to move it away from the body as needed. Termed "electrochemical transport", this process separates and moves molecules of water using the positive and negative charges contained in each individual molecule. As a result, garments made of Akwatek® can heat one area of the body while cooling another.

AKWADYNE® is a registered trademark of Comfort Technologies, Inc licensed to Alice Lace Co., Ltd of Taiwan. Akwadyne® is a finish that is applied to nylon based fabrics to help warm or cool the body during outdoor activity. Akwadyne® pulls moisture away from the body, and creates a vapour barrier that cools the body in warm temperatures, and warms the body in cold temperatures. Unlike most moisture transport fabrics that rely on fabric construction or chemical coatings to pull sweat away from the body, Akwadyne® modifies the molleculer structure of the fiber providing a "chemical magnet" which uses the inherent properties of water to move it away from the body as needed. Termed "electrochemical transport", this process separates and moves molecules of water using the positive and negative charges contained in each individual molecule. As a result, garments made of Akwadyne® can heat one area of the body while cooling another.

13 days to go !!!!

CASH REBATE ENDING SOON ....
MILIKI PREMIUM BEAUTIFUL ANDA HARI INI

Tahukah Anda Rahsia Mempunyai Tubuh Badan Yang Sihat Dan Cantik?



Tidak semua wanita dikurniakan bentuk tubuh yang sempurna

Bolehkah bentuk tubuh kita dibentuk semula untuk menjadi lebih menawan?

Melalui gabungan idea fesyen dan teknologi mikro,suatu perkembangan dalam membentuk kontur keseluruhan badan yang menarik, bentuk badan wanita yang sihat dan seimbang telah tercipta.

Dalam usaha mempromosikan kencantikan yang menyeluruh bagi wanita,
program kontur badan Premium Beautiful telah direka. Prinsipnya berdasarkan pemakaian pakaian dalam ketat yang memeluk badan untuk menambahkan kecantikan kontur badan dan seterusnya menghasilkan bentuk yang lebih ayu dan sihat.

Jangan biarkan pakaian dalam tradisi merosakkan bentuk tubuh badan
serta kesihatan anda.


Tiada salahnya jika seseorang wanita ingin dikagumi kerana bentuk badan
yang anggun dan sempurna. Oleh itu, tentukan agar anda
menjadi tumpuan perhatian wanita lain.

Jadikan Premium Beautiful sebahagian daripada hidup seharian anda dan
pastinya anda akan mempunyai bentuk tubuh badan yang dikagumi wanita lain!

Mungkin terdapat sesetengah wanita yang berpuas hati dengan keadaan badan mereka dan berpendapat tidak perlu berusaha untuk membaikinya lagi.

Nasihat kami kepada wanita ialah:

Badan anda mungkin kelihatan sempurna buat masa ini. Akan tetapi, sel-sel badan akan terus melalui proses permulaan. Tarikan graviti juga akan lama-kelamaan membawa kesan buruk. Dengan itu, mulakanlah menentukan keanggunan bentuk badan anda hari ini juga dengan menggunakan PREMIUM BEAUTIFUL pakaian dalam pembentukan badan dan kesihatan.

Anda, adalah seorang wanita yang perihatin
tentang kecantikan dan kesihatan.
Revolusi baru kehidupan dan gaya hidup kini bermula ... !

Premium Beautiful, Pakaian Pembentukan Badan
yang memahami hasrat anda.

Premium Beautiful menjadikan anda wanita moden
yang sihat, cantik, aktif dan berketrampilan.


Tampillah dengan lebih bergaya
dan berkeyakinan....


Kenalilah pakaian dalam pembentukan badan
(FIR) Premium Beautiful.

Apakah yang membuatkan pakaian ini istimewa ?

Thursday, December 16, 2010

DRIVE WITH GREEN


BIOzone Car Sterilizer

BIOzone Car Sterilizer applies its proprietary technology including cold plasma that combines ozonization and plasma ion generation to convert oxygen (O2) into ozone (O3), which eliminates contaminants and converts back into oxygen.

BIOzone Car Sterilizer:
• Eliminates volatile organic compounds (VOCs), tobacco smell, pets and automobile odours
• Disinfects biological contaminants (bacteria)
• Purify and refresh the air in the car cabin
Benefits of BIOzone Car Sterilizer:
• Safe • Light-weight • Easy-to-use • Environmental friendly • No maintenance required
Direction of use: Insert BIOzone Car Sterilizer into the cigarette lighter socket. The unit is switched on (indicated with glowing LED). Switch on air conditioner to allow effective air purification.



RINGAN • MUDAH • SEGAR

BIOzone Car Sterilizer menggunakan teknologi khusus termasuk 'cold plasma' yang menggabungkan penghasilan ozon dan ion plasma. Ia akan menukar oksigen (O2) kepada ozon (O3) yang kembali menjadi oksigen setelah menjalankan fungsi untuk menyingkirkan bahan-bahan pencemar. BIOzone Car Sterilizer:


Menyingkirkan bahan organik meruap (' volatile organic compounds', VOC) yang berbahaya, bau tembakau, bau haiwan peliharaan dan bau automobil

Membasmi bahan-bahan pencemar biologikal (bakteria)

Menyegarkan udara dalam kereta
Kelebihan BIOzone Car Sterilizer:
• Selamat • Ringan • Mudah digunakan • Mesra alam • Tanpa penyelenggaraan

Cara penggunaan: Masukkan BIOzone Car Sterilizer ke dalam soket pemetik api rokok. Unit akan dihidupkan (dengan bulb yang menyala). Pasangkan penghawa dingin untuk penyegaran udara yang berkesan.

3 minutes NOW to review your health !!!

1. Berapa lama anda membuang air besar?
a) 2 kali dan ke atas setiap hari
b) Sehari sekali
c) 2 hari sekali
d) 3 hari dan ke atas sekali

2. Berapa lama yang diperlukan untuk membuang air besar?
a)1 - 2 minit
b) 3 - 10 minit
c) 10 - 20 minit
d) 20 minit dan ke atas

3. Apakah warn najis yang dibuang?
a) Kekuningan
b) Putih kekelabuan
c) Kehijauan
d) Hitam atau merah

4. Apakah bentuk - bentuk najis yang dibuang?
a) Berbentuk pisang
b) Berbentuk seperti lumpur
d) Berbentuk cecair
d) Keras

5. Apakah bau najis yang dibuang?
a) Agak tawar
b) Agak busuk
c) Busuk
d) Berbau tengik

6. Berapakah kuantiti najis yang dibuang?
a) Lebih kurang 3 - 5 ketul
b) 2 - 3 ketul
c) Seketul
d) Sedikit

7. Adakah najis yang dibuang terapung atau tenggelam ke dalam air?
a) Terapung dan tenggelam
b) Terapung di atas permukaan air
c) Tenggelam di dalam air
d) Bercampur dengan air

8. Berapa kali yang diperlukan untuk membersihkan dubur selepas membuang air besar?
a) Sekali
b) 2 kali
c) lebih 3 - 4 kali
d) 5 kali dan ke atas

Penilaiannya:(a) 5 (b) 3 (c) 1 (d) 0

KEPUTUSAN YANG MUNGKIN MENGEJUTKAN ANDA !

0-8
Usus anda adalah teruk dan anda sudah sakit sebenarnya! Anda perlu membersihkan usus anda dengan segera!

9-24
Usus anda tercemar. Anda dinasihatkan supaya membersihkan najis yang tertinggal dalam usus anda.

25-34
Usus anda mula tercemar. Anda boleh jatuh sakit!

35-40
Syabas!Usus anda sihat dan tidak tercemar.Namun anda dinasihatkan mengekalkan usus yang bersih untuk melanjutkan usia anda.

Bagaimana usus yang bertoksin menjejaskan kesihatan kita?

Semasa proses penghadaman, sebahagian besar makanan yang kita makan akan membentuk bahan bendalir dalam saluran usus. Walaupun kebanyakan bahan ini akan dikeluarkan daripada badan melalui proses pembuangan yang normal, tetapi masih ada sebahagian daripadanya yang melekat di atas dinding usus yang kemudiannya menjadi plag. Plag bendalir ini bukan sahaja menyekat proses pembuangan yang betul dan mencegah penyerapan khasiat yang sewajarnya, tetapi ia juga merupakan tempat pembiakan parasit dan patogen yang boleh mencemarkan darah dan limpa serta meracunkan sistem keseluruhan.

Keadaan ini dikenali sebagai usus toksin.Jika badan terpaksa mengeluarkan toksin buangan yang berlebihan untuk sepanjang masa, maka tidak hairanlah kadang-kala ia akan terjejas keberkesanannya dan membenarkan penyakit berjangkit. Usus toksin adalah faktor utama di mana makanan yang dimakan tidak ditolenransi dan membawa masalah kesihatan. Jika organ utama yang bertanggungjawab mengeluarkan bahan buangan toksin gagal berfungsi, maka badan kita akan mendapat penyakit dengan mudah. Apabila badan kita tidak mengeluarkan bahan buangan, toksin-toksin akan berkumpul di dalam usus dan mengakibatkan auto-intosifikasi ataupun penghasilan toksin sendiri.

Ini juga akan menyebabkan saluran darah yang melapisi dinding usus menyerap toksin-toksin ini ke dalam aliran darah dan akhirnya mencemarkan semua organ badan.Sebahagian tanda-tanda yang nyata gejala toksin-toksin ini adalah : cirit birit, masalah sembelit, keletihan, sakit kepala, mata menjadi kusam, kulit yang bermasalah, berbintik, sakit otot, masalah saraf, badan dan nafas berbau serta kelihatan murung.

Cara menghapuskan toksin dalam badan

- Kurangkan memakan makanan pedas, berasid tinggi dan yang mengandungi fiber yang tinggi (fiber liat/kasar)

- Lebihkan memakan sayur-sayuran atau ulam-ulaman kampung seperti kacang botol, ulam raja, terung, daun salang, pegaga, petai (sikit-sikit) dan sebagainya (sayur yang lambat tumbuh). Begitu juga dengan buah-buahan seperti tembikai, rambutan dan sebagainya.

- Sentiasa bersenaman bagi mengeluarkan peluh asid

- Sayur-sayuran yang perlu dikurangkan pula ialah sayur-sayuran yang cepat tumbuh seperti bayam, cendawan (terutamanya cendawan yang tumbuh selepas hujan) dan sebagainya

- Bagi buah-buahan yang perlu dikurangkan pula ialah buah-buahan yang masam termasuklah cempedak, ciku, pisang dan sebagainya. Buah Seperti ciku mempunyai fiber yang kasar dan lama-kelamaan boleh menghakis usus manakala buah pisang dan betik pula cepat busuk dan tidak sesuai diambil berlebihan kerana ianya akan busuk didalam usus.

- Perbanyakkan meminum air mineral dan sebagainya (saranan : 7 hingga 8 gelas sehari).

Monday, December 13, 2010

Nurich Lacto-Lite Yogurt with Live Culture & Inulin Powder Drink

Good Digestion . Healthy Body

Prevention for Better Health


Nurich Lacto-Lite Yogurt with Live Culture & Inulin Powder Drink combines the health benefits of live culture and inulin to safeguard your digestive system and ensure a healthy body.

Live culture consists of friendly bacteria that are ingested to assist in digestion, promotes bowel movement, improves digestive system and promotes growth of Bifidobacteria. Meantime, inulin (fiber) stimulates the growth of good bacteria in the digestive system.

Both live culture and inulin are used together to balance the gut flora and promote a healthy gastrointestinal tract.

LEBIH LANGSING DENGAN NURICH LACTO-LITE !!!

















RM158/kotak/25 sachets
PROMO!!!
2 kotak RM300 jer termasuk pos!
SMS / CALL 019-451 8510 untuk pembelian dan pertanyaan.


Ramai yang berbadan langsing tapi sukar nak kempiskan perut, betul tak? Cuba Lacto-Lite hari ini! 2 hari cuba dah ade perubahan! Paling best sangat-sangat! Lacto-Lite ni tak akan buat anda cirit-birit atau kejang perut!

Bagaimana Lacto-Lite bantu anda untuk lose weight?
1. singkirkan toksin dalam badan
2. menggalakkan metabolisme untuk kurangkan berat badan.
3. memudahkan penghadaman.
4. melegakan sembelit.
* untuk kesan terbaik, ambil sebelum sarapan( perut kosong ) dan minum 2 liter air kosong setiap hari( 4 x 500ml botol kecil jer!)

percubaan 2 sachet rm16 jer termasuk pos!
call/sms 019-451 8510 untuk pembelian hari ini juga dan alamilah perubahan yang mengujakan!

Saturday, December 11, 2010

19 DAYS TO GO !!!!





















PREMIUM BEAUTIFUL FOUNDATION LINGERIE - creating a perfect contour and well-balanced posture. Ensure that you can achieve immediate desirable results safely without medication and operation.

Materials used to manufacture Premium Beautiful:
*Cut based on the body's three-dimensional design using stereoscopic infrared rays for absolute presicion and delicacy. It helps blood circulation and metabolism creating complete synergy with the human body.
*Excellent in absorbing sweat and allowing air circulation. It can be washed with ease while retaining its durability over time.
*Can be stretched in all directions, its 360 degree elasticity fully accommodates the body's activity without losing any of the original shape.
*The infrared rays help improve the elasticity and firmness of the breasts while promoting their development.

Long Brassiere



Characteristics:

1. The unique 3 piece dimensional clipping cups designed to push up, support and provide firmness to chest.

2. Steel cartilage effectively provides firmness and support.

3. BI - layer depression and tightness designed to flatten abdomen and enhance breasts natural shape at optimum.

4. 2 ultra - soft wire coils help to slim down body, enhance and firm up body contour.

5. The design of BI - layer depression and tightness enables to the reshape of excessive fat around the back, thus to attain an attractive figure.

6. Unique ' U ' shapes at the back not only serves as slimming purpose, but also outlines the back contour effectively.

7. Diamond butterfly serves as an ornament to protrude the exclusiveness of the product.

8. Three pairs of Hook - and - Eye give you safe and comfortable flexibility.



Waist Nipper

Characteristics:
1.Made of seven pieces of 'smart technology' wires. It provides support to waist comfortable as well as upholds the backbone and straightens posture firmly.

2.The unique body shape design, transfers the fat from waist to the breasts and buttocks accordingly, thus to create a perfect and well - balanced contour.

3.The imported string from Japan enables the forming of an exquisite waist contour.

4.The flexible cutting design created a perfect contour individually.

5.Three pairs of Hook - and Eye give you safe and comfortable flexibility.

6.Diamond butterfly serves as an ornament to protrude the exclusiveness of the product.

Friday, December 10, 2010

Countdown 20 hari lagi PENJIMATAN RM600 !!!

Salam keceriaan! Ramai yang dah tanya - tanya akak pasal korset ni, cepat - cepat info kay! Tinggal 20 hari lagi penjimatan RM600! Miliki korset paling hangat dan paling laris di Malaysia!!!Anyway..untuk instalment plan masih available untuk semua !