Tuesday, March 15, 2011

Magic Cream! Bio Ever Nano Cream 100% Botanikal!!!

SELEPAS
SEBELUM

Salam...
Bio Ever tak perlu disapu pada muka. tetapi pada bawah lengan dan pangkal leher untuk kesan yang serta merta. Bio Ever Nano Cream menggunakan sistem bio teknologi untuk menghantar kebaikan rumusan aktif bersaiz nano secara terus ke dalam peredaran darah melalui penggunaan luaran pada kulit. Bio Ever menaikkan seri wajah, hilangkan garis-garis halus di bawah mata, bentukkan wajah anda. paling hebat,Bio Ever akan mahalkan mekap anda!!!anda pakai mekap murah pun, nampak Wow!!Sekali cuba,terus jatuh cinta!!!

TESTIMONI
Ni gambar seorang pengguna Bio Ever yg juga seorang rakan.Gambar ni diambil sebelum dan selepas facial dgn set La Praise dan menggunakan Bio Ever Nano Cream. Muda dan cantik orangnya tapi dia selalu komplen pipinya tembam! Tengok gambar sebelum dan selepas tu yer..
Sebelum: Bentuk wajahnya nampak tembam dan xder kontur, bayang gelap bwh mata dan sembab juga ketara. Garis senyuman jelas kelihatan. Kulitnya dah cerah tapi x segebu selepas penggunaan La Praise & Bio Ever Nano Cream..
Gambar selepas: Kulit lebih cerah, lembap(moist),dan ada glow:P( orang kata berseri!!!).huhu.Kontur wajah sangat berbeza, lebih terbentuk dan tirus. Bayang gelap dan sembab bawah berkurangan. Garis halus juga berkurangan..
( GAMBAR KAT ATAS TU SELEPAS, YANG BAWAH SEBELUM )

Rasai perbezaannya! kulit tegang berseri hanya dalam beberapa minit sahaja! 100% botanikal. Bio Ever Nano Cream menggunakan sistem bio teknologi untuk menghantar kebaikan rumusan aktif bersaiz nano secara terus ke dalam peredaran darah melalui penggunaan luaran pada kulit. Rumusan aktif bio ever ialah pegaga yang kaya dengan vitamin A dan C, menggalakkan penyembuhan luka, dan merangsang sintesis kolagen. Wild yam sebagai antioksidan & menegangkan kulit. Kacang soya memutih dan melembabkan kulit.

sms/call 019-451 8510 untuk pertanyaan dan belian. Anda pasti teruja!
http://www.rahsiamudasentiasa.blogspot.com/

Friday, March 11, 2011

TESTIMONI HERBA MAHARAJA & HERBA MAHARANI





TESTIMONI 1

Assalamualaikum..


Nak tumpang lalu..saya dan wife amalkan Herba maharani utk pmpn dan Celgynic utk lelaki(pmpn pun bleh gak)...kami cuba produk ni slps 2 tahun kawin tapi tak da apa2 ,dan Alhamdulillah dengan izin Allah wife pregnant..skang anak da nak masuk umur 2 tahun..pas wife ngandung kami same2 tak mkn herba2 tu..tapi ni baru nak mkn balik, memang banyak bezanya...so, kat bwh ni khasiat Herba Maharani:

1.menyelesaikan mslh wanita & remaja(keputihan,senggugut,peredaran haidh dll)

2.menguat dan mengecutkan otot2 rahim(utk kepuasan sewaktu 'bersama' dan amalan slps bersalin)

3.melegakan skt pinggang,blakang,sendi,lutut,migrain,angin,lenguh,kebas & urat saraf

4.melambatkan menopause

5.memulihkan fungsi organ tubuh(anti-penuaan,awet muda,kesuburan dll)

6.menegang dan memberi keanjalan kulit


7.meningkatkan kadar metabolismekehebatan




Khasiat Herba Maharaja ( Celgynic )


1.meningkatkan prestasi kelelakian dan kesihatan keseluruhan.(dapat 'bersama' lebih lama)2.kesan menakjubkan(saiz & ereksi)

3.beri tenaga dan imuniti tubuh

4.turunkan kolesterol dalam darah (elak sakit jantung,tekanan darah,trombosis dalam otak)5.cepatkan proses baik pulih sel utk luka luar dan dalam

6.kawal paras gula dalam darah

7.cegah sakit kulit & hilangkan kehitaman

8.elakkan rambut gugur & membaiki kualiti & kuantitinya

9.meningkatkan daya ingatan,bantu perkembangan otak dan nyanyuk.

10.anti-kanser atau ketumbuhan

TESTIMONI 2


Saya bukan nak jual barang tapi cuma nak kongsi pengalaman...saya berbadan agak besar, dan rendah tapi selepas mengamalkan sebotol,takdela jadi tinggi tapi berat badan turun, perut kecik sket,pengalaman dalam hubungan suami isteri sangat menakjubkan,omputeh kate 'fantastic',org islam kate 'Subhanallah', boleh 2nd round.same2 puas.saya ada kencing manis,darah tinggi sume cukupla,tapi pas mkn sebotol,g cek aritu,alhamdulillah,sume normal.kulit dia pun slalu ada bintik2 merah sebab darah kotor dulu tapi Alhamdulillah da ok.lagi satu masalah org gemuk ni,dengkur dan skali ngan 'apnea tidur'.tapi semenjak dua menjak ni wife kate dah takda dengar lagi saya berhenti benapas mase tidur.dengkur tu masih adala tapi kira okla sebab apnea tidur tu dah takde.bagi wife plak,memang amalkan dari lepas bersalin,so takde masalah,alhamdulillah.die berpantang xda mkn2 pahit,minum air akar kayu,letak ape name dia kat dahi tu...die makan Herba Maharani je.Alhamdulillah ok sumenya.



TESTIMONI 3


Assalamualaikum..Celgynic (Herba Maharaja),bahan utamanya ialah kuning telur,yang mana kuning telur memang sangat baik untuk menurunkan kolesterol,kacang soya dan beberapa herba lain....baik untuk daya ingatan juga.ayam hitam hanya dlm Herba Maharani saja...Herba Maharani tu,yang penting makan sekali sehari.yang paling elok, sblh pagi sblm mkan.tapi kalau terlupa,makan bile teringat,tapi mesti ambil setiap hari...

Saturday, March 5, 2011

SOAL JAWAB HERBA MAHARANI


SOALAN 1
Hai

Hampir setahun saya berkahwin namun saya masih belum dikurniakan cahaya mata. adakah produk te zhi bai feng wan ( Herba Maharani )sesuai untuk saya hamil kerana saya dapati kandungan produk tersebut mengandungi bahan-bahan herba yang boleh memanaskan badan.

Balasan kami:
Hai ...

Te zhi bai feng wan atau Herba Maharani mengandungi ayam hitam (Gallus Gallus Domesticus), Cornu Cervus Nippon dan herba-herba tradisional China seperti ginseng, Concha Ostrea Gigas, Radix Angelica Sinensis dan sebagainya. Bahan utama produk iaitu Gallus Gallus Domesticus dan Cornu Cervus Nippon memperkuatkan hati, ginjal, menambahkan darah dan tenaga batin.
Herba Maharani juga membantu usaha mengelakkan kemandulan, membantu menyelesaikan masalah sakit pinggang, menghilangkan keletihan dan sebagainya.
Cara pengambilan Herba Maharani :
Mula mengambil pada hari ke-6 period, 1 atau 2 biji bola kuning (= 50 pil hitam kecil) sehari & berterusan selama 6 hari.
Hentikan sementara waktu dan sambung semula dengan cara pengambilan yang sama selepas period yang seterusnya pada bulan depan.(Herba Maharani tidak dimakan ketika haid)
Peringatan :Jika rasa ‘panas badan’ (’heaty’) atau kerongkong terasa kering selepas mula makan.
Anda boleh:
1. Mengurangkan pengambilan menjadi satu/ separuh biji bola kuning (=25 pil hitam yang kecil)2. Elakkan makanan bersifat sejuk seperti buah tembikai dan salad sewaktu mengambil Maharani.
Diharap jawapan di atas dapat membantu anda.

SOALAN 2

Saya baru lepas melahirkan anak. Sepupu saya mengesyorkan supaya saya mengambil Te Zhi Bai Feng Wan. Katanya pil ini amat bagus untuk perempuan yang baru lepas melahirkan anak. Bolehkah anda menerangkan khasiatnya untuk saya? Bagaimanakah cara pemakanannya? Adakah ianya juga sesuai untuk perempuan yang menopous dan sakit lutut? Bagaimanakah pula cara pemakanannya?

Balasan kami:
Te Zhi Bai Feng Wan kaya dengan “Wuji”, Cornu Cervus Nippon serta pelbagai jenis herba cina yang bernilai yang dapat memperkukuhkan kesihatan, melancarkan peredaran darah dan menyelaraskan kitaran haid yang tidak teratur.

Cara mengambilnya adalah 1 biji bola setiap hari pada masa yang tetap, misalnya, anda boleh tetapkan setiap pagi sebaik sahaja bangun untuk ambil pil maharani (te zhi bai feng wan).
Untuk wanita yang mengalami putus haid dan sakit lutut, anda disyorkan untuk mengambil KACIMAH capsule 2 kali sehari, 1-2 biji setiap kali dengan air suam.
Sebarang pertanyaan anda amat dialu-alukan. Sekian terima kasih.
SOALAN 3

Saya berumur 25 tahun dan akan berkahwin pada bulan Mac 2011. saya mula mengambil pil maharani 2 minggu lepas (9 jan 2011) iaitu pada hari permulaan hanya sebiji sehari, kemudian mulai hari ke 3 sehingga ke hari ini saya telah mengambil 10 biji sehari. saya ingin tahu adakah pengambilan pil maharani akan memberi sebarang kesan sampingan? bagaimana cara sebenar mengambil pil tersebut? betulkah 2xsehari, sekali makan 25 biji?total:50 biji sehari.

Balasan kami:
Hai ,
Cara pengambilan pil Maharani yang standard ialah 1-2 biji bola setiap hari. Diambil selepas kedatangan haid selama 6 hari berterusan. (Pastikan selepas kebersihan haid). Hentikan sementara selepas 6 hari dan sambung semula selepas kedatangan haid yang seterusnya pada bulan depan.
Antara fungsi-fungsi Herba Maharani adalah:
1) Melancarkan peredaran darah.
2) Menyelaraskan kitaran haid yang tidak teratur dan masalah ketidaksesuaian semasa tempoh haid.
3) Melegakan masalah wanita seperti kedatangan haid yang tidak tetap, sakit haid, masalah keputihan dan mengaktifkan hormon tubuh.
4) Menyihatkan tubuh badan, mengurangkan keletihan


Kesan terasa panas badan atau kerongkong terasa kering mungkin terjadi selepas mula makan Maharani. Anda boleh kurangkan pengambilan menjadi separuh biji bola.
Semasa pengambilan Maharani, elakkan makan makanan sejuk dan pedas.
Harap jawapan di atas membantu anda.
























AWET MUDA dengan GARAM BULUH!!!



Hai-O Garam Buluh (Bamboo Salt) Premier Cooking Salt Powder & Premier Drink

Khasiat Semula Asli untuk Kehidupan Kini
Kaya dengan bahan-bahan mineral dan elemen mikro seperti magnesium, kalsium dan kalium, menyeimbangkan nilai pH badan dan membantu menyingkirkan bahan buangan badan.

Khasiat Garam Buluh Hai-O
· Garam Buluh Hai-O (untuk yang mempunyai masalah sembelit, gemar makanan yang masam, pedas dan bersifat asid seperti daging)
· Garam buluh kaya dengan bahan mineral, bersifat alkali dan membantu mencegah pengoksidaan badan yang mengakibatkan penuaan.-salah satu punca kegemukan adalah badan yang bersifat asid
-pengambilan garam buluh boleh membantu anda menyeimbangkan pH badan supaya berada dalam julat pH badan yang sihat, iaitu 7.35 – 7.45 (sifat alkali lemah)-

Cara penggunaan untuk mengurangkan berat badan :
1-2 kali seminggu, 3 pek masing-masing dibancuh ke dalam 3 gelas air (~300 ml) dan minum.
Kemudian minum 3 gelas air lagi.
Ini dapat menjaga kesihatan usus, membantu penyerapan nutrien dan mencantikkan kulit!

Harga:
Hai-O Garam Buluh ( Bamboo Salt ) Premier Drink
40 sachets X 5g
RM128.00

HADIS TENTANG GARAM
Dari Abdullah Bin Umar " Sesungguhnya ALLAH menurunkan empat perkara berkat ( mempunyai kebaikan ) dari langit ( menerusi hujan ) ke bumi iaitu besi, api ,air dan garam"

Dari Anas Bin Malik, nabi bersabda " Penghulu segala lauk pauk kamu ialah garam ." Tiadalah akan baik makanan itu melainkan dengan garam "

Hadis riwayat Al – Bazzar

Rasulullah pernah menyarankan supaya memakan secubit garam pada awal dan akhir setiap kali minum & makan. Baginda berkata

"Sesiapa yang memulakan minum & makan dengan memakan secubit garam ALLAH akan hindarkan 330 jenis penyakit , yang paling kurang ialah gila kusta, sakit perut dan sakit gigi. Yang bakinya diketahui oleh ALLAH sahaja."

Dengan mengambil secubit garam dan segelas air tubuh kita akan mencuci dengan sendirinya secara keseluruhan, sel-sel badan akan dikembalikan, semua proses kehidupan akan diharmonikan , disusun dan dikuatkan semula: dan banyak penyakit moden akan lenyap dalam masa itu dan dengan itu kehidupan kita akan menjadi lebih baik dan sihat.

Amalkan minum & makan dengan garam kerana ia adalah sunnah Rasulullah S.A.W.