Friday, November 26, 2010

Sayangi ASET anda!!!!


Hmmmm....citer pasal aset penting ni,mesti nak citer pasal bra kan? Dah berapa lama pakai bra? Sejak usia 13 tahun la paling average girls pakai bra. Ada yang earlier than that..huhu..dapat x apa faedah kesihatan???
Jom kita kira:
Pakai bra dari usia 13, sekarang dah 30 tahun; dah 17 tahun pakai bra
Harga satu average bra yang boleh tahan brand punyer RM25
(katalah beli bra 6 kali setahun err...-ni macam kajian keslah...)
= RM25 X 6 = RM15o
=RM150 X 17 tahun pakai bra
=RM 2730 ( boleh tahan jugak kosnya yer!)

Apa dah jadi semua bra tu semua,tentulah banyak yang dah buang. Paling penting ada faedah kesihatan x? ZERO kan!




Apa Yang Boleh Premium Beautiful Bantu???

Pertama sekali nak citer pasal bentuk cup bra PB yang lain dari cup bra biasa.
Cup Long bra PB ni bentuknya piramid. Bentuk piramid tidak menekan puting buah dada wanita. So,puting ada pengudaraan yang betul. Ha..dia ada tempatnya sendiri! X pecaya cuba ambik bra biasa anda dan lihat sendiri. Bentuknya bulat kan.

Kedua Cup PB ni dah disuntik dengan chitosan..apa tu chitosan? chitosan ni dihasilkan daripada kuku kaki ketam merah Jepun..Apa faedahnya pulak? Fungsi nya ialah untuk mengurangkan risiko BREAST CANCER yang masih menjadi pembunuh utama wanita di Malaysia hari ini.

Bagus kan? Ramai yang tahu dalam tubuh badan manusia,memang ada sel kanser. Cuma aktif atau tidak sahaja. Bolehkah kanser dicegah? Insya Allah.

Pemakaian PB yang konsisten akan mengurangkan risiko tersebut.

Saya sendiri sudah rasa kebaikan dan khasiatnya yang tidak ternilai. Alhamdulillah.

Apa tunggu lagi? MILIKI Korset Premium Beautiful hari ini juga dan dapatkan penjimatan RM600 untuk setiap 1 set!!!!


Sebagai kaum wanita yang sentiasa ingin tampil cantik dan menawan..Saya pasti ramai antara kita yang sering saja mengamalkan/membeli pelbagai barangan untuk "upgrade" bentuk tubuh atau nak "adjust" kembali alignment tubuh badan yang telah lari..kan?Jangan malu untuk mengaku..Saya juga wanita seperti anda dan sering mencari produk yang berkualiti dengan harga yang berpatutan..

Saya telah menjumpai produk ini dan saya rasa produk ini patut dimiliki oleh semua wanita..Seriusly!Anda cuba dulu pasti akui keberkesanannya..Saya tak cakap kalau tak betul :)


Jom kita review..Apa masalah yang dapat dibantu oleh pemakaian Premium Beautiful secara konsisten...

Testimoni kawan-kawan

1. Breast lump

Mintak maaf kawan-kawan..masalah sebegini saya tak pernah lagi berhadapan secara peribadi, mahupun dari rakan taulan dan ahli keluarga..Namun, di khabarkan pemaikaian PB secara konsisten mampu mengatasi masalah breast lump...Alhamdulillah :)



2. Sinar infra merah jauh yang dapat menambahkan kekenyalan dan ketegangan buah dada dan menggiatkan tumbesaran buah dada.

Wednesday, November 3, 2010

Korset Paling Laris di Malaysia!!!

JOM TEMPAH HARI INI! JIMAT RM600!!!


Selalu rasa sedih bila tengok badan anda kat cermin?

Tak kira apa saiz anda..pasti anda teringin mengenakan baju yang cantik-cantik!Especially kebaya. betul tak? sapa kata badan gebu dan montok tak boleh pakai kebaya? Inilah rahsianya....



Korset No. 1 di Malaysia! Premium Beautiful ( macam program Gadis Melayu di TV9 tu!) menjamin tubuh anda dapat bergaya dengan apa jenis kebaya pun...

Kenapa Premium Beautiful?
1. Kesan serta merta( pengurangan 3-5 inci)
2. Badan lebih pejal dan terbentuk
3. Berkeyakinan(xder lagi bumper gegar2 bila jalan)
4. Girdle yang x bergulung kat peha( mcm cap ayam yang kita selalu beli tu!)
5. Selesa sangat pakai siang malam
6. badan lebih sihat( buang angin, migrain,senggugut,keputihan dan mcm2 masalah dalaman wanita)dan banyak lagi...
7. suami confirm puji!( untuk yang dah kawin,tanya suami baru tau...)


* Pemakaian premium beautiful selama satu jam akan membakar 900 kalori manakala kalau berjogging 1/2 jam akan membakar hanya 350 kalori....
So, sesiapa yang disiplin dengan Premium Beautiful, mereka pasti mendapat berat ideal dan bentuk badan yang cantik juga.Confirm!

Apa tunggu lagi! Jom tempah SEKARANG & dapatkan promosi jimat RM600 untuk setiap 1 set korset. ( Tunai/ kad kredit/ ansuran bulanan tanpa faedah)
Percubaan PERCUMA jer.
Emel kepada rahsia_muda@yahoo.com / sms ke 019-451 8510 untuk percubaan PERCUMA!!!!