Thursday, September 27, 2012

BB PLUS: COLLAGEN TERLARIS DI PASARAN!


BB Plus

Penuaan merosakkan kolagen dan seterusnya merosakkan kulit
Kolagen membentuk 70% daripada lapisan dermis kulit. Ia adalah bahan utama dalam kulit, tulang, rawan dan pelbagai tisu penghubung di dalam badan kita. Kolagen membantu pertumbuhan semula kulit baru serta mengekalkan kelembutan kulit. Di dalam sendi rawan, ia berfungsi sebagai kusyen untuk mengurangkan bebanan terhadap sistem struktur badan terutama pada pinggul, sendi dan lutut.

Faktor penuaan luaran dan dalaman boleh merosakkan fiber protein, fibroblas dan vitamin yang diperlukan untuk merangsang penghasilan kolagen. Kekurangan kolagen adalah antara faktor penyebab terjadinya proses penuaan kulit.

Mengapa memilih BB Plus?
BB Plus diperbuat daripada kolagen ikan yang bermutu tinggi. Kolagen ikan dikelaskan sebagai Kolagen Jenis 2, yang mempunyai struktur rantaian asid amino yang seakan-akan sama seperti yang terdapat dalam kolagen manusia. Habitat semulajadi ikan menyebabkan kolagen ikan  mempunyai kandungan Prolin dan Glisin yang cukup dalam suhu badan ikan yang rendah iaitu sama seperti kolagen manusia. Prolin dan Glisin adalah dua jenis asid amino yang penting untuk penghasilan kolagen, mengekalkan kecantikan kulit dan kesihatan rawan. Kolagen ikan ditukarkan menjadi peptida dengan menggunakan teknologi terkini untuk sumber kolagen yang kaya dan kesan penyerapan yang lebih baik.

Bagaimana BB Plus Bertindak?
Mod tiga tindakan:
1. Memulih  - Menggalakkan pembersihan mikro, menggantikan peptida kolagen bagi
                         rantaian kolagen yang telah rosak ataupun lemah
2. Membina - Menguatkan dan melindungi rantaian kolagen melalui proses antioksida
3. Memperbaharui -  Menggalakkan pertumbuhan dan penghasilan sel kolagen baru

Dos apakah yang efektif?
Hanya 1 paket (5g) setiap hari untuk memiliki kulit muda yang cantik dan mulus. Proses hidrolisis menghasilkan peptida (3,000 saiz Dalton) yang sedia diserap.

Bagaimanakah dengan aksi perlindungan antioksida tambahan?
Jus blackcurrant mengandungi anthocyanin untuk melindungi kulit muka dan badan daripada sinaran UV dan radikal bebas. Ekstrak biji anggur dengan OPC (oligomeric proanthocyanidins) mengurangkan ketidakselesaan kulit serta menggalakkan penyembuhan kulit. Vitamin C dan roselle menguatkan rantaian kolagen, melindungi kolagen di dalam dermis kulit dan menggalakkan proses sintesis

Bagaimanakah BB Plus dapat meningkatkan kualiti kulit?
Serat epal dan inulin (serat diet) menggalakkan pencerahan kulit melalui proses detoksifikasi.

Bagaimanakah BB Plus dapat membantu mengurangkan ketidakselesaan penyakit sendi?
Peptida kolagen ikan adalah sumber Kolagen Jenis 2 yang baik dan merupakan komponen utama dalam rawan untuk membantu mencegah keradangan yang disebabkan oleh rheumatism and osteoarthritis.

Wednesday, September 19, 2012

Collagen Paling Bagus & Berkesan!


BBplus Collagen merupakan product terbaru dari syarikat Hai-O.
As usual Hai-O memang terkenal dengan produk yang sangat berkuaiti, baik dari segi kandungan produkyang terjamin dan hasil dari penggunaan yang konsistan.

BBplus Collagen mengandungi peptida collagen yang tinggi untuk menganti dan membina semula rantaian collagen yang diperlukan. Menjadikan kulit lebih anjal, lembab, teganggebu, danmenawan.

BBplus Collagen diformulasi untuk merangsang pengeluaran collagen pada kulit bagi mengembalikan keremajaan dan kehalusan kulit secara menyeluruh.

KANDUNGAN:

** Collagen ikan terhidrolisis
Dihasilakan daripada 5 000mg colagen ikan terhidrolisis untuk memberikan penyerapan yang terbaik.
mengekalkan  kecantikan kulit

** Ekstrak biji anggur dan Vitamin C
Untuk melindungi rantaian collagen

**Inulin
 Bahan alami yang ditemukan dalam lebih dari 35.000 tumbuhan dan sayuran di seluruh dunia. Risiko reaksi alergi atau tidak sesuai ske atas pengambilan inulin sangat minima. 

**Serbuk jus blackcurrant
Sebagai anti oksidan 
 melindungi tubuh dari infeksi dan penyakit
memperbaiki peredaran darah dalam badan
Membantu pembaruan sel
baik untuk mata
sumber energi dan pembersih darah yang sempurna

** Serbuk jus rosselle
 melambatkan proses penuaan 
'meminimakan kerosakan yang dimusnahkan oleh radikal bebas 
mengatasi masalah penyakit kulit 

** Serat epal
melambatkan proses penuaan
 menghalang salur darah daripada tersumbat
melambatkan kita dari berasa lapar

** Isomaltuslsos
karbohidrat unik yang dapat menghasilkan glukosa dan memberikan energi 
menstabikan gula dalam darah.

** Sukralos
adalah pemanis buatan.


7 HASIL TERBAIK:

1. Kulit wajah ebih berseri dan cerah
2. Kulit lebih anjal dan tegang
3. Kulit lebih halus dan gebu
4. Kulit lebih lembab
5. Kulit lebih licin dan kurang garis halus
6. Kulit lebih cepat sembuh dan pulih
7. Kuit kurang kerosakan akibat sinaran matahari


BAGAIMANA BBplus BERTINDAK:

1. Memulih (repair)
Menggalakkan pembersihan mikro, menggantikan peptida coolagen bagi rantaian collagen yang telah rosak dan lemah

2. Membina (rebuild)
Menguatkan dan  melindungi rantaian collagen dengan antioksida

3. Memperbaharui ( renew)
Menggalakkan pertumbuhan dan penghasilan sel collagen baru.


CARA PENGAMBILAN:

1. Bancuh daam 150ml air sejuk/suhu bilik
2. Goncang dan terus minum

** tak perlu campur dengan jus.


TIDAK SESUAI BAGI;

1. Pengidap buah pinggan
2. Sesiapa yang menjalani dialisis
3. Vageterian
4.  Sesiapa yang allergic seafood


Dapatkan BBplus Collagen dari HAI-O segera kerana sememangnye ia lebih berkesan dan sangat jimat jika dibandingkan dengan produk di luar sana!!

sekotak ----> 20 sachets = rm180.00

1 sachets = 15g x sekali sehari 

1gm = rm0.60

compare to others:

sekotak ----> 15-30 sachets = rm89- rm 150

1 sachets = 5gm x 2 kali sehari (baru dpt 10g sehari)

1gm = lebih kurang rm 1.60 ++


Buatlah pilihan yang bijak seperti kami yer ;)


Kenapa mesti Collagen?

Ketika usia 25 tahun dan ke atas, kolagen mula menyusut dalam badan pada kadar 1.5 peratus setahun. Sehingga usia 45, badan kita dijangka kehilangan sebanyak 30 peratus daripada kolagen semula jadi. Kolagen ni penting actually untuk tulang, kulit, dan daya ketahanan badan. ... apabila kolagen dalam tisu lembut semakin berkurangan,ia mengakibatkan kesukaran pengangkutan toksin dari sel ke sistem limfa. Ia juga menghalang pergerakan nutrisi dan hidrasi yang mempunyai kesan ke atas kesihatan keseluruhan, langsung mempengaruhi keadaan kulit dan sel lain. Pada masa yang sama, keadaan tulang, kuku dan rambut akan turut menunjukkan tanda-tanda awal penuaan.


Jadi...
Menurut School Perubatan Harvard, pengambilan kerap makanan tambahan kolagen mampu menggantikan kolagen yang hilang dalam badan, serta merangsang penjanaan kolagen baru. Kolagen ni kiranya dapat membina dan mengekalkan kulit yang sihat,menghalang parut yang berpunca daripada jerawat, memperbaiki kualiti kuku rapuh dan menghalang keguguran rambut,mengurangkan kesakitan dan melancarkan pergerakan sendi bagi mereka yang sedang menghidapi osteoartritis.



Tuesday, December 20, 2011

NEW !!! Marine Essence Beauty Bar



Marine Essence beauty Bar

Crystal Clear Skin In One Beauty Bar!
Confidently Flaunt Your True Skin!

Marine Essence Beauty Bar is specially formulated to nourish, moisturise and rejuvenate skin. It is luxuriously blended and enriched with anti-oxidants and natural oils to deliver the best benefits for your skin.

Marine Essence Beauty Bar pampers your skin instantly and leaves it tenderly soft, amazingly hydrated and unbelievably silky smooth to the touch.

Inspired by the organic form of a seashell, its captivating scent so divine that you will be enticed to use Marine Essence Beauty Bar everyday!

RM35.00 per bar

NEW DKNY LADIES WATCH FOR SALE!!!



Price : RM 400

Dkny Gold Tone Ladies Watch NY4380
RM400 plus shipping
Super stunning! Place your order now!
1 ITEM ONLY
DKNY Silver Tone Wide Band Watch
A chic modern accent for your wrist.
This DKNY watch features a polished, wide bracelet in silvertone stainless
steel.
Stainless steel rectangular case and rectangular silvertone dial with logo and
stick indices.
Quartz movement.
Water-resistant 30M
ORIGINAL FROM USA $185
kt butik RM600++
harga boleh dirunding!! serius buyer only..
Call/ sms to: 013-3052123


Sunday, October 16, 2011

TURUN BERAT BADAN CARA BETUL DAN KEKAL

Assalamualaikum W.B.T,
Salam sejahtera, Salam 1 Malaysia.
Apa khabar semua? Harapan agar sihat dan cergas sentiasa. Saya ingin berkongsi cerita seorang pemuda dari Ipoh, Perak yang sedang menurunkan berat badannya. Pemuda ini sedang cuba menurunkan dan telah pun turun setakat ini 5 kg.
Bagaimana dia melakukannya?
Begini cerita pemuda tu kepada saya..
1. Minum air putih sebanyak 4 botol sehari. Dia minum air BIO AURA sepenuhnya dan minum segelas IMPERIAL TEA sebelum tidur dan seawal pagi bagi membuang toksin.
2. Mengamalkan diet yang betul iaitu:
Mengambil nasi satu hidangan sehari dan mengambil LACTO LITE bagi membersihkan usus perut. (Membuang toksin dalam badan amat penting dalam proses menurunkan berat badan.)
3. Tidur secukupnya. Sekurang-kurangnya 6-8 jam bagi orang dewasa.
4. Bersukan. Dia hanya melakukan aktiviti berlari selama 30 minit 3 kali seminggu.
5. Menjaga emosi agar tidak terganggu. Orang yang menghadapi masalah berat badan cenderung makan dengan banyak bagi mengatasi stress. Jelas, pemuda ini tidak stress kerana menjalankan perniagaan sampingan HAI-O.

Diharap maklumat diberikan amat berguna kepada semua. Jangan ragu-ragu dan teruskan usaha mendapat berat badan unggul anda. Semoga anda sihat sentiasa.

#Berat sebelum memulakan program : 89 kg
Berat terkini : 83 kg
Tempoh : 2 bulan.

#CUBALAH!

Thursday, September 15, 2011

KESERIAN WAJAH USIA MUDA

SELEPAS
SEBELUM

Salam...
Bio Ever tak perlu disapu pada muka. tetapi pada bawah lengan dan pangkal leher untuk kesan yang serta merta. Bio Ever Nano Cream menggunakan sistem bio teknologi untuk menghantar kebaikan rumusan aktif bersaiz nano secara terus ke dalam peredaran darah melalui penggunaan luaran pada kulit. Bio Ever menaikkan seri wajah, hilangkan garis-garis halus di bawah mata, bentukkan wajah anda. paling hebat,Bio Ever akan mahalkan mekap anda!!!anda pakai mekap murah pun, nampak Wow!!Sekali cuba,terus jatuh cinta!!!

TESTIMONI
Ni gambar seorang pengguna Bio Ever yg juga seorang rakan.Gambar ni diambil sebelum dan selepas facial dgn set La Praise dan menggunakan Bio Ever Nano Cream. Muda dan cantik orangnya tapi dia selalu komplen pipinya tembam! Tengok gambar sebelum dan selepas tu yer..
Sebelum: Bentuk wajahnya nampak tembam dan xder kontur, bayang gelap bwh mata dan sembab juga ketara. Garis senyuman jelas kelihatan. Kulitnya dah cerah tapi x segebu selepas penggunaan La Praise & Bio Ever Nano Cream..
Gambar selepas: Kulit lebih cerah, lembap(moist),dan ada glow:P( orang kata berseri!!!).huhu.Kontur wajah sangat berbeza, lebih terbentuk dan tirus. Bayang gelap dan sembab bawah berkurangan. Garis halus juga berkurangan..
( GAMBAR KAT ATAS TU SELEPAS, YANG BAWAH SEBELUM )

Rasai perbezaannya! kulit tegang berseri hanya dalam beberapa minit sahaja! 100% botanikal. Bio Ever Nano Cream menggunakan sistem bio teknologi untuk menghantar kebaikan rumusan aktif bersaiz nano secara terus ke dalam peredaran darah melalui penggunaan luaran pada kulit. Rumusan aktif bio ever ialah pegaga yang kaya dengan vitamin A dan C, menggalakkan penyembuhan luka, dan merangsang sintesis kolagen. Wild yam sebagai antioksidan & menegangkan kulit. Kacang soya memutih dan melembabkan kulit.

sms/call 019-451 8510 untuk pertanyaan dan belian. Anda pasti teruja!
http://www.rahsiamudasentiasa.blogspot.com/

Tuesday, September 13, 2011

KESERIAN WAJAH USIA MUDA


Magic Cream! Bio Ever Nano Cream 100% Botanikal!!!

Salam...
Bio Ever tak perlu disapu pada muka. tetapi pada bawah lengan dan pangkal leher untuk kesan yang serta merta. Bio Ever Nano Cream menggunakan sistem bio teknologi untuk menghantar kebaikan rumusan aktif bersaiz nano secara terus ke dalam peredaran darah melalui penggunaan luaran pada kulit. Bio Ever menaikkan seri wajah, hilangkan garis-garis halus di bawah mata, bentukkan wajah anda. paling hebat,Bio Ever akan mahalkan mekap anda!!!anda pakai mekap murah pun, nampak Wow!!Sekali cuba,terus jatuh cinta!!!

TESTIMONI
Ni gambar seorang pengguna Bio Ever yg juga seorang rakan.Gambar ni diambil sebelum dan selepas facial dgn set La Praise dan menggunakan Bio Ever Nano Cream. Muda dan cantik orangnya tapi dia selalu komplen pipinya tembam! Tengok gambar sebelum dan selepas tu yer..
Sebelum: Bentuk wajahnya nampak tembam dan xder kontur, bayang gelap bwh mata dan sembab juga ketara. Garis senyuman jelas kelihatan. Kulitnya dah cerah tapi x segebu selepas penggunaan La Praise & Bio Ever Nano Cream..
Gambar selepas: Kulit lebih cerah, lembap(moist),dan ada glow:P( orang kata berseri!!!).huhu.Kontur wajah sangat berbeza, lebih terbentuk dan tirus. Bayang gelap dan sembab bawah berkurangan. Garis halus juga berkurangan..
( GAMBAR KAT ATAS TU SELEPAS, YANG BAWAH SEBELUM )


Rasai perbezaannya! kulit tegang berseri hanya dalam beberapa minit sahaja! 100% botanikal. Bio Ever Nano Cream menggunakan sistem bio teknologi untuk menghantar kebaikan rumusan aktif bersaiz nano secara terus ke dalam peredaran darah melalui penggunaan luaran pada kulit. Rumusan aktif bio ever ialah pegaga yang kaya dengan vitamin A dan C, menggalakkan penyembuhan luka, dan merangsang sintesis kolagen. Wild yam sebagai antioksidan & menegangkan kulit. Kacang soya memutih dan melembabkan kulit.

sms/call 019-451 8510 untuk pertanyaan dan belian. Anda pasti teruja!
http://www.rahsiamudasentiasa.blogspot.com/