Monday, January 31, 2011

MUDAHNYA LANGSING DENGAN LACTO-LITE !!!


-penurunan sekitar 20kg dalam masa 2 bulan-
Salam ceria semua.
Tak sabar - sabar rasanya nak hantar post yang sangat special ni..memang WOW dan WOW lagi....terujanya tengok pic ni...uols pun mesti teruja jugak kan. Gambar kat yg sebelah kiri ni SEBELUM yer. My TOP millionnaire group leader ni tau.

And then...weeeewittt...pakai kebaya gitu. Confirm I follow...

Gambar SELEPAS tu after 3 boxes of Lacto-Lite yer...
dan of course korset Premium Beautiful
at least 8 hours a day.
Confirm !
Macam mana caranya?
1. Kalau anda gastrik, ambil selepas sarapan pagi,kalau tiada gastrik sebelum sarapan dengan perut kosong
2. 1 paket Lacto Lite bancuh dengan 1 gelas air
3. Sila minum 2 liter air atau kecilkan kepada 4 botol kecil mineral water ( 4 X 500ml jer )
Go for it!
Lacto-Lite bukan mengenyangkan tau tapi bantu kita bersihkan usus dari toksin dan mendakan yang tak perlu dari usus. Badan mesti rasa lebih ringan...!!!Paling best anda kekal langsing walau dah berhenti Lacto-Lite!!!

Order hari ini dan dapatkan penghantaran PERCUMA!!!

Call/sms:019-451 8510

rahsia_muda@yahoo.com

Friday, January 28, 2011

JTX Premium Engine Oil

Salam pengguna semua...
Hari ni akak nak cerita sikit mengenai minyak enjin ni.. Walaupun akak dan hubby bukan mekanik, tapi katanya minyak enjin ni bagus.
Apa yang bagusnya? Akak musykil la sebab akan pun bukannya tahu sangat pasal enjin-enjin ni..
Katanya, minyak ni tahan sampai 10000 kilometer. Ye ke? Ye le jawabnye... sebab itu le jarang-jarang gi workshop servis keter dah..
Oooo.... Lagi? Akak tanya. Katanya, minyak ni kelikatannya lebih baik. Tak cepat cair dan tidak meninggalkan keladak tar dalam enjin. Bersih le pendek ceritanya.
Barulah akak sedar. Rupa-rupanya, bukan badan je nak maintain, enjin pun nak maintain gak.
Nak tahu hargenye? Murah je... (dibandingkan dengan beli yang RM30-RM40 tapi kena tukar banyak2 kali kan...) Ingat, beli sekali (RM170) servis 10000km.
Nak murah lagi?... Order pukal, beli 2 JIMAT RM30! Dua kali servis kereta dah lega dah... Kalau tuan-tuan, puan-puan, dok jauh.. jangan risau, potongan 50% kos penghantaran kalau beli 2 botol... Order cepat sebelum terlambat. Produk ready stock. Order hari ni, lusa sampai. Kalau ada dalam range rangkaian kami, penghantaran ke pintu rumah lagi... Ish, ish, mudah tul lah.. Sampai sini je la akak cerita ye... Jangan lupa SMS ye untuk maklumat lanjut..

Saturday, January 22, 2011

Neutralisasi

Neutralisasi ialah proses penyelarasan sistem dalaman badan yang tidak seimbang, mempertingkatkan keberkesanan sistem badan, memperkuatkan operasi dan penyelarasan fungsi antara organ-organ. Ini akan menjamin kesihatan tubuh badan daripada jangkitan penyakit.


Celgynic
Merangsang Tenaga


Celgynic mengandungi telur kuninig, asid lemak dan lain-lain herba. Ia memelihara kulit dan rambut.

Ia tidak mengandungi apa juga bahan racun dan boleh diambil oleh sesiapa saja.

Cara Pengambilan: 2 kali sehari selepas makan dan diambil pada waktu pagi dan waktu malam. Setiap kali 2-4 biji.


Ginseng Tienchi Capsule
Untuk Kesihatan Badan

Kapsul Ginseng Tienchi diperbuat daripada ginseng liar Amerika yang bermutu tinggi dan Tienchi China. Ia digunakan secara tradisional untuk melancarkan pengaliran darah dan untuk kesihatan badan.

Cara pengambilan: 1 kapsul sekali, 2 kali sehari (pagi dan malam).

Nota: Perempuan yang mengandung dilarang mengambil. Jangan makan makanan yang sejuk dan lobak.


Nurich Active Cal Complex Tablet
Nutrisi Sumber Laut untuk Menguatkan Tulang Anda


Diformulasikan dengan menggunakan Lithothamnium Calcareum atau kalsium algae dan mutiara untuk membekalkan suplemen kalsium demi memenuhi keperluan harian anda:
- Menggalakkan kesihatan tulang dan gigi
- Mengekalkan kesihatan yang menyeluruh

Lebih daripada 99% kalsium dalam badan disimpan dalam tulang dan gigi. Selain pengambilan susu, produk tenusu dan senaman, pengambilan suplemen kalsium dan vitamin D membantu mengurangkan kadar kehilangan mineral tulang di samping mengekalkan kesihatan tulang dan gigi.

Cara pengambilan: 1-2 kali sehari, 4 tablet setiap kali selepas makan.


Nurich Prostarid Tablet
Formulasi Herba untuk Menyelesaikan Masalah Golongan Lelaki


Menggabungkan kebaikan ekstrak herba Saw Palmetto dan Arctostaphyllos Uva Ursi untuk:
- Melancarkan aliran ketika membuang kencing

Cara pengambilan: 2-3 tablet sehari.

DETOKSIFIKASI

Detoksifikasi ialah proses membersih atau membuangkan segala bahan buangan seperti unsur-unsur pencemar, bahan-bahan logam berat, radikal bebas, agen penuaan dan sebagainya yang terhimpun dalam tubuh badan manusia.
Proses detoksifikasi dapat mengaktifkan sel-sel badan, seterusnya menggalakkan penyerapan nutrien di samping menguatkan fungsi organ dalam badan. Oleh itu, ia menjamin perjalanan sistem badan yang lancar.

Tai Shan Ganoderma (Lingzhi)

Tai Shan Ganoderma telah diperbuat dengan menggunakan teknologi saintifik dan kaedah pemprosesannya ialah jenis pengasingan spora. Hasilnya ialah Lingzhi dari Gunung Tai Shan (di negeri China) yang berbentuk kapsul ini.

Ia mengandungi germanium organik, polisakarida, adenosina, protein, asid amino, mineral, vitamin dan lain-lain bahan penting.

Tai Shan Ganoderma adalah baik untuk penjagaan kesihatan am. Ia adalah sejenis bahan pemakanan yang baik untuk semua.

Cara pengambilan: 2 kali sehari, setiap kali 1-2 kapsul.


Hai-O Garlic
Rempah yang Biasa & Makanan Kesihatan

Bawang putih, sejenis rempah yang lazim dimasukkan ke dalam makanan untuk memberi rasa, sesungguhnya adalah herba yang istimewa. Bawang putih adalah makanan kesihatan yang amat dihargai sejak zaman purba sehingga zaman sekarang.

Hai-O Garlic adalah pati daripada kandungan aktif bawang putih dikeluarkan melalui satu proses teknologi di mana nilai pemakanan dipertingkatkan serta rasa pedas dan bau semulajadi dibuangkan. Setiap butir bawang putih mengandungi 100% serbuk bawang putih. Hai-O Garlic tidak mendatangkan kepedihan kepada mukosa gastrik serta mudah diserap oleh usus kecil.

Hai-O Garlic adalah sesuai untuk golongan semua usia sama ada perempuan atau lelaki.

Cara pengambilan: 2 butir, 2 kali setiap hari.


Hai-O Chitosan
Makanan Semulajadi

Hai-O Chitosan merupakan produk hasilan gabungan chitosan. Chitosan pula adalah chitin yang telah dibuangkan polisakaridanya. Produk chitosan adalah kaya dengan gula amino. Ia diproses daripada hidupan berkarang yang mempunyai molekul semulajadi yang tinggi dalam bentuk biomas. Chitosan mudah bersebati dengan sel biologi, bersifat tidak beracun, mudah dilarutkan serta aktif. Kegunaan utamanya ialah dalam bidang perubatan dan pemprosesan makanan pembinaan.

Disebabkan peralihan zaman dan perubahan cara hidup serta pemakanan, peratusan penghidap masalah kesihatan semakin meningkat. Hai-O Chitosan merupakan suplemen kesihatan semulajadi.

Cara pengambilan: 2 kali sehari, 2 kapsul setiap kali sebelum makan.


Miautan Enerplus
Minuman Tambahan Semulajadi yang Menyihatkan

Miautan Enerplus adalah produk berasaskan kalsium serta mempunyai bahan terapautik yang diformulasikan mengikut keperluan organ dalaman melalui penyediaan yang berlandaskan kepada prinsip terapi Cina Kuno. Fungsi utama:
- Meningkatkan peredaran darah
- Menguatkan fungsi badan

Cara pengambilan:
1. Buka kapsul, tuangkan serbuk ke dalam air atau air mineral
2. Goncang
3. Miautan Enerplus boleh diminum bila-bila masa


Hai-O Organic Spirulina
Organik, Penjagaan Kesihatan Semulajadi
Hai-O Organic Spirulina dibiak daripada baka spirulina dalam kolam air mineral di Gunung Da-Wu, kawasan Ping-Tung, Taiwan dengan persekitaran pembiakan yang bersih, tanpa unsur-unsur pencemaran. Ia adalah bebas daripada bahan-bahan kimia, baja, racun serangga atau logam berat dan merupakan makanan semulajadi dengan nutrien-nutrien yang menyeluruh untuk dimakan.

Hai-O Organic Spirulina mengandungi unsur Apogen®, iaitu sekumpulan protein yang diekstrak daripada alga untuk menjaga dan menjamin kesihatan susuk badan. Kajian Apogen® turut memperoleh paten daripada Amerika Syarikat (No. US 6346408) dengan terbitannya dalam Journal of Medical Virology 70: 119-125 pada Mei 2003 (http://www3.interscience.wiley.com/cgi-bin/jhome/32763).
Faedah-faedah pengambilan Hai-O Organic Spirulina:
- Memberi tambahan nutrien yang menyeluruh kepada tubuh badan untuk menguatkan tubuh badan
- Kaya dengan Vitamin B12 yang penting dalam penghasilan darah
- Kandungan fiber yang tinggi (8-12%) dapat melegakan masalah sembelit

Cara pengambilan: 5-10 pil sekali, 2-3 kali sehari.


Hai-O Chlorella
Zat Makanan Tambahan Tradisional yang Sesuai untuk Keperluan Keluarga Anda

Pilihan terbaik untuk mengimbangi diet anda, Hai-O Chlorella telah menjadi pilihan dunia masa kini dalam membantu ke arah mengekalkan kesihatan sempurna.

Chlorella ialah tumbuhan sel-tunggal yang dijumpai dalam air bersih, mengandungi klorofil boleh mengeluarkan nutrien melalui kesan fotosintesis.

Fungsi: Membantu penghadaman dan melegakan sembelit.

Cara pengambilan: Ambil sebelum makan. Setiap hari 10-20 biji untuk orang dewasa dan 5-10 biji untuk kanak-kanak.


Kapsul Garam Buluh Hai-O
Kebaikan Kesihatan yang Mudah & Cepat

Hai-O Garam Buluh (Bamboo Salt) Premier Food membekalkan kebaikan garam buluh semulajadi dalam bentuk kapsul.

Setiap kapsul menggabungkan kebaikan pelbagai mineral dan elemen mikro seperti kalsium, kalium dan sebagainya. Ia terutamanya tinggi dalam magnesium.

Garam buluh yang bersifat alkali dapat membantu mengekalkan keseimbangan nutrien badan dan menjaga kesihatan tubuh yang menyeluruh.

Cara pengambilan: 2 kali sehari, 2-3 kapsul setiap kali.


Nurich Vital-Liv Capsule
Kombinasi Ekstrak Herba Memberi Perlindungan untuk Hati

Kombinasi ekstrak herba-herba seperti Milk Thistle, Phyllanthus Niruri, Dandelion dan ramuan lain menjamin kesihatan hati anda dengan:
- Memastikan fungsi hati yang normal
- Membantu metabolisme badan

Hati merupakan organ penyahtoksin terbesar dalam badan. Hati menjalankan pelbagai fungsi penting yang berlainan seperti membekal tenaga, terlibat dalam metabolisme badan, membersihkan darah dan sebagainya.

Cara pengambilan: 2 kapsul sehari.

Friday, January 21, 2011

HARGA PRODUK


Premium Beautiful Natural Wash RM42.00

Bio Ever Nano Cream RM220.00


Femi 9 Intimate Wash RM22.00


Eury Jack RM99.00


Biozone Car Sterilizer RM175.00

Wednesday, January 19, 2011

LAGI TESTIMONI HERBA MAHARANI



Jiran saya, berusia akhir 26tahun, berat badan saya anggarkan 80kg , tinggi 160cm, menghadapi masalah haid yang tak menentu. Datang haid sekitar 7 - 8 bulan sekali. Lebih kurang 2 kali setahun je la dia period... Saya syorkan ambil herba ni, mulanya dia kata , dah try dah..tapi tak de perubahan. Bila saya tanya , dia kata cuma ambil 5 biji kecil sekali sehari. Saya sarankan dia ambil 25biji , saya kata , makan waktu malam nanti, sebelum tidur, (mungkin dos tak cukup memandangkan saiz badannya yang agak besar). Keesokannya, dia period.

Saya nak kongsi pengalaman ngan u all pasal maharani nih...xtau lah korang biasa dengar ke tak tapi yg pasti benda nih tengah top sekarang...mula2 my sister in-law yg offer kat i...i try lah..dan i trasa kesannya menakjubkan...dan i pun ask my family semua try...dorg try pun cmtu gak..i pun promote kat kengkawan...pun camtu..antara kesan2 yg dorg alami ialah, yg sorg tu dah lama kawin tapi xde zuriat..mcm2 dah dia cuba...lepas dia makan maharani ni dlm 3 kotak..(xhabis pun) dia mengandung..(alhmdllah-kuasa allah) tapi kurang2nya kita iktiar kan...
adik ipar i, dia sakit2 lutut, sendi2 dan migrain yg teruk skali..mlm xleh tidur...i bagi dia try...alhmdllah..sakit2 berkurangan dan skrang xde masalah lagi..dia masih lagi continue..my officemate lak..dia baru 1yr bersalin...kesan jahit dia masih terasa bila dia bersama ngn hubby..pas dia mkn maharani ni...dia xsakit lagi malah bertmbah sedap.my mom, biasalah dah veteran kan...haid bulanan dia makin hari makin kurang...dan pas dia amalkan maharani ni, haid dia dah normal..dan banyak seperti biasa...mcm2 lagi kesan dan kehebatan nya...thats y i nak kongsi ngan u all semua...

Ada seorang kawan mengalami masalah keputihan dan period yang tak stabil, kadang-kadang period datang lambat dan kadang-kadang datang period terlalu awal. Akak cadangkan Herba Maharani, u all nak tahu apa yg berlaku??? Selepas 2 kali pengambilan Herba Maharani, kawan tu cakap dia dah datang period. Sah..Maharani ni memang superb dan yang penting kalau kita makan Herba Maharani ni, badan akan rasa segar dan cergas jerk.



Office mate hubby saya. Masalah keputihan. 3 hari selepas pengambilan (10biji sehari), 'discharge' keluar dengan banyak, bertukar warna menjadi kekuningan. Saya sarankan pengambilan berterusan. Selepas beberapa 'bola' , discharge berkurangan dan semakin pulih.

Pelanggan saya. Untuk amalan selepas bersalin. Dia mula mengambil pil maharani ini selepas seminggu melahirkan anak. 25 biji pagi dan malam. 7 kotak sepanjang berpantang. Tidak mengambil lain-lain herba, berurut, bengkung bertungku tu buat lah.. Dalam minggu pertama pengambilan, air susu (badan) bertambah, muka tidak pucat (berseri). Terasa sihat dan bertenaga sepanjang berpantang.

Katanya juga, mak bidan yang mengurut pun tegur, terkejut dan bagitau peranakan dia dah naik semula. ( bukan tokok tambah ni..mak bidan tu pun terus nak menjual herba ni ). Bayinya pulak (yang minum susu badan), mula-mula tu cirit-birit sedikit, (waktu ini dia hanya ambil 1x sehari sahaja). Selepas semua dah okay, pengambilam seperti biasa.

Apa yang boleh dilihat pada bayinya ialah kulitnya tidak banyak ruam seperti sesetengan bayi yang baru lahir. Istimewa untuk bayi yang menyusu badan apabila ibu mengamalkan herba ini, kulit anak akan jadi lebih cantik dan licin, anak dapat imunisasi, antibodi menjadi kuat. Tidak mudah jatuh sakit.

Pengalaman wanita berumur.Masalah sakit kaki dan lutut. Bekerja yang memerlukan banyak berdiri dan pergerakkan disamping mempunyai berat badan yang lebih , (gemuk la tu ) . Saya bagi je dia sekotak.. tak habis pun lagi sekotak tu, dia call saya, dia kata perut dia terasa tegang dan kemas, bangun tidur pagi, tak rasa sakit lagi pada tumit... Bengkak pada kaki semakin berkurangan. **ramai lagi mak cik - mak cik yang sakit lutut puas hati dengan produk ni**

Tambahan info tentang monopouse : Ianya terjadi bila berakhirnya haid, ovari berhenti mengeluarkan telur sekaligus menurunkan kadar hormon estrogen (hormon wanita). Kekurangan estrogen pula akan mengakibatkan :-
-Punca kekenduran kulit dan payudara
-Esteoporosis (kerapuhan tulang)
-Kekeringan di vagina (masalah kepada hubungan suami isteri)
-Penyusutan tisu / otot vagina
-Berisiko sakit jantung

'Dear kengkawan....berkongsi pengalaman setelah memakan ubat ni (BFW)... sebelum tu nak bagitau, saje je nak syer pengalaman...dah kawin lebih dari 6 tahun... dan masih tak dikurniakan cahayamata.dah pergi jumpa dokter pakar dan dah buat segala macam treatment termasuklah IUI beberapa kali...nampaknya Alhamdulillah, lepas makan BFW ni.rasa badan makin cerdas & cergas plak.semalam pagi buat urine test ni, ada 2 line.hati ni berdebar plak.maklumlah tak sangka positive.then tengahri semalam,pegi klinik nak double confirm betul ke pregnant.Alhamdulillah.dokter mengesahkan pregnant dah 5 minggu....Akhir kata,nak ucapkan terima kasih kerana memperkenalkan BFW ni pada saya. walaubagaimana pun kita tetap kena yakin pada Allah....

Assalamualaikum....Emm semalam baru saya suruh hb belikan. Dah ada kat umah pun. Lawanya kotak dan tempat letak tu..So yg macam telur tu kita kenappotong ekk. Belum lagi mencuba insyaallah esok baru nak mula makan. Sebab beli kakak ipar bagi tau yg adik dia makan dlm 2 kotak then alhamdulillah mengandung setelah sekian lama tak de anak (yg sulung dah 9 tahun). So tu yg semangat berkobar2 tu. Dan sambil tu nak servislah kot2 part mana yg longar kan .

baby...actually herba ni byk khasiat dia, bermacam2...especially utk pengaliran darah..saya makan ni bukan utk ngandung, cuma ambik khasiat dia jer utk tubuh badan yg sehat. Tapi kalo dah ngandung tu...alhamdullillah la.. it's good utk keputihan, dia memang mencuci rahim... cuba la!!

Kawan baik saya. Masalah penat dan keletihan. Rutin hariannya yang buat 2, 3 kerja sehari. Start dari jam 5 pagi buat kuih untuk jualan, 9pagi - 6ptg di ofis, 8-10mlm mengajar kelas tuisyen. Saya kata dia 'gila kerja'. Masalahnya ialah, lepas jam 10 dah tak larat..letak kepala je, ,hubby melenting . So selepas pengambilan, ternyata kemampuan herba maharani memberi "extra energy" dan juga mengaktifkan hormon androgen (hormon seks) berkesan sekali. Tak lagi masam-masam muka ngan hubby. Bahkan katanya..lebih hebat dari sebelumnya. Tambahan info : 1 x hubungan suami-isteri = 30 minit berjogging = 45 minit berbasikal. So tak nak ke?

Office mate lama saya, usia waktu itu 40 tahun, ada 2 org anak lelaki, yang bongsu berusia 13 tahun. Teringin nak dapat anak perempuan. Dah banyak mencuba pelbagai herba. Saya syorkan la herba maharani, pengambilannya secara berterusan dan istiqamah, Alhamdulillah, tak berapa ingat mungkin selepas setengah tahun, kakak ni disahkan mengandung , tambah lagi seronok..dapat baby girl

Sunday, January 16, 2011

FAQ Herba Maharani



FAQ 1
Saya berumur 30 tahun, telah 5 tahun berkahwin, tidak menjalankan pencegahan hamil, tetapi sampai hari ini masih tidak dikurniakan cahaya mata. Adakah Beijing Tezhi Bai Feng Wan dapat mengatasi masalah ini?

Physician answers:

Pertama, anda harus menjalankan pemeriksaan badan yang terperinci, bersama dengan suami anda (kerana 40% masalah kemandulan berpunca daripada pihak lelaki). Jika tiada masalah bagi kedua-dua pihak, saya mencadangkan anda mengambil Tezhi Bai Feng Wan manakala suami anda boleh mengambil Euryco. Ini akan menambahkan kebarangkalian kehamilan anda.

More details:

Tezhi Bai Feng Wan (Herba Maharani)

Menggabungkan 16 jenis ramuan bernilai dengan pati ayam hitam sebagai ramuan utamanya.
Produk Keluaran Beijing TongRenTang
- TongRenTang merupakan tanda perniagaan yang bersejarah melebihi 300 tahun
- Merupakan pembekal tunggal ubat-ubatan kepada kerabat Maharaja semasa Dinasti Qing
- TongRenTang Te Zhi Bai Feng Wan diperakui sebagai “Produk Terkenal di China” pada tahun 1994
Diiktiraf sebagai “Spesis Ubat Herba yang Terpelihara” pada tahun 1998

Mendapat pengiktirafan Halal oleh Pertubuhan IFANCA.

Fungsi-fungsi:
- Melancarkan peredaran darah
- Menyelaraskan kitaran haid yang tidak teratur dan masalah ketidaksesuaian semasa tempoh haid
- Menyihatkan tubuh badan, mengurangkan keletihan
- meningkatkan sistem imunisasi, menguatkan kaki dan tangan
- menyerlahkan wajah berseri dan awet muda
- menyuburkan badan selepas bersalin




Hai-O Euryco

100% ekstrak daripada herba tradisional, Tongkat Ali atau nama saintifiknya Eurycoma Longifolia Jack.

Tongkat Ali, herba tradisional dalam Hutan Hujan Tropika di Asia Tenggara, penggunaannya adalah meluas dan terkenal sejak berkurun. Secara tradisional, ia digunakan untuk meningkatkan tenaga golongan lelaki, menguat dan menyuburkan badan, menghilangkan kepanasan serta mencegah malaria

Fungsi-fungsi:
- meningkatkan daya tenaga lelaki
- mengelakkan keletihan
- memperkuatkan fungsi kulit, otot dan rangka tulang
- memperkukuhkan sistem imunisasi badan dan daya penyembuhan
- menurunkan kepanasan dan mengelakkan malaria


FAQ 2

STATUS HALAL PRODUK MAHARANI ” TE ZHI
BAI FENG WAN” DAH CHECK DLM SENARAI HALAL
JAKIM TAPI TIADA DLM SENARAI HALAL….

NAK CONFIRMATION PLEASE...

Physician jawab:

Salam,

Produk Maharani ‘Te Zhi Bai Feng Wan’ dibuat di China dan pihak pengilang kami telahpun memperoleh status HALAL daripada badan islam di China, iaitu China Islamic Association, Beijing.

Untuk makluman cik, China Islamic Association, Beijing adalah badan islam yang diiktirafkan oleh Jakim, Malaysia.

Anda boleh melayari laman web berikut :
http://www.halaljakim.gov.my
dan cari seksyen Badan Islam untuk China.

FAQ 3
Aini says:
Hi doc,mengenai penggunaan herba Maharani, adakah kita perlu berpantang dari segi pemakanan, agar dpt membantu saya untuk hamil, dan juga mengelakkan dari keguguran.Jika terdapat pantang dari pemakanan bolehkah doktor senaraikan.

Adakah jika saya memakan herba maharani ini tidak tetap, adakah ia dapat memberi kesan apa-apa.

Bolehkah doktor ceritakan kelebihan herba Maharani ini..Terima

Physician jawab:

Aini,

Terima kasih kepada balasan anda terhadap e-mail kami yang sebelumnya.

(1) Jika badan anda adalah sihat setelah berjumpa dengan doktor dan membuat pemeriksaan, anda boleh mengambil Herba Maharani seperti biasa (sila rujuk e-mail yang sebelumnya untuk cara pengambilan produk). Anda tidak perlu berpantang dari segi pemakanan, cuma perlu memberi perhatian sama ada badan anda terasa ‘heaty’ selepas mula makan Herba Maharani.

(2) Keberkesanan Herba Maharani boleh dirasai selepas anda terus mengambil produk ini selama 2/3 bulan. Amalan ini akan menguatkan badan anda untuk kehamilan yang seterusnya. Jika anda makan secara tidak tetap, ia tidak akan memberi sebarang kesan, cuma anda lebih lambat merasai kesan produk.

(3) Kebaikan Herba Maharani :
(a) Penyelesaian kepada masalah wanita & gadis remaja (senggugut, keputihan, peredaran haid, usaha mengelakkan kemandulan)
(b) Amalan yang baik kepada wanita selepas bersalin (menguat & mengecutkan otot rahim, saluran peranakan)
(c) Penyelesaian kepada sakit pinggang & belakang, sakit sendi & lutut, angin dalam badan dan sebagainya
(d) Mengaktifkan hormon estrogen, progestron & androgen wanita
(e) Awet muda, menegang & memberi keanjalan kulit
(f) Menghilangkan keletihan, meningkatkan kadar metabolisme

Harap maklumat di atas dapat membantu anda.

Saturday, January 8, 2011

TAHUKAH ANDA?

Masalah keputihan jika dibiarkan tanpa rawatan bukan sahaja mengganggu keselesaan harian wanita dan mengurangkan kenikmatan hubungan intim, tetapi meningkatkan risiko gangguan ke atas fungsi organ peranakan yang lain.

1. Meningkatnya risiko endomentriosis.

Endomentriosis adalah keradangan (bengkak merah) pada lapisan dinding rahim. Jangkitan kuman kerana keputihan boleh menyebabkan radangan ini. Penyakit ini boleh menyebabkan ketumbuhan seperti anggur berdarah (Kandungan Anggur) pada dinding rahim. Endomentriosis akan menyebabkan kesakitan yang teramat sangat (senggugut teruk) semasa datang haid.

2. Meningkat Risiko Kanser Rahim.

Banyak lendir yang terkumpul di pangkal rahim akan mendedahkan kawasan pangkal rahim kepada jangkitan bakteria. Jangkitan akan merosakkan sel-sel pangkal rahim dan mungkin mengubahnya kepada sel kanser. Selain dari kanser rahim, ia juga boleh merebak kepada organ lain seperti kilang telur (Ovari). .


3. Meningkatnya Risiko Kandungan Luar Rahim.

Jangkitan kuman juga akan mengubah bentuk asal sel dinding rahim, menjadikannya kurang sesuai untuk implantasi (pelekatan) janin yang biasa, oleh itu janin mungkin melekat dan membesar pada bahagian lain seperti pangkal rahim atau saluran telur.

Keputihan yang disebabkan oleh keluaran lendir dari faraj seringkali menimbulkan kerunsingan dan ketakutan di kalangan wanita-wanita.

Perkara yang paling ditakuti sekali ialah jangkitan kuman (venereal disease) seperti siplis dan gonorrhea iaitu penyakit รข€“penyakit yang dijangkitkan menerusi hubungan seks. Perkara lain yang merunsingkan wanita ialah kemungkinan beliau mengidap penyakit kanser pada bahagian peranakan. Bagi gadis-gadis yang belum berkahwin, pengeluaran keputihan menimbulkan persoalan samada mereka mengidap penyakit yang mengancam kesuburan mereka di masa hadapan kelak.

how to solve this problem?
Miliki Premium Beautiful hari ini dan dapatkan penjimatan RM600!

call me 019-451 8510 atau email rahsia_muda@yahoo.com for more info!

NO 1 BODY SHAPING CORSET in MALAYSIA!!!


Kebaikan Premium Beautiful:

#Stretchmark gone
#Selera makan kurang
#Kerap buang air kecil & besar
#Kerap buang angin
#Gastric pain tak ada
#Lebih bertenaga
#Berat turun
#Sakit kepala berkurangan
#Nip breast warna cerah
#Girdle tidak bergulung spt yg terdapat di pasaran
#Breatheable material (akwatek & akwadyne)

PAKAIAN DALAM PEMBENTUKAN BADAN PREMIUM BEAUTIFUL
Membentuk kontur keseluruhan badan yang menarik, bentuk badan yang sihat dan seimbang.
Memberikan kesan secara serta merta dengan selamat tanpa memerlukan pengambilan ubat, melakukan pembedahan dan senaman.

Premium Beautiful :

Rekabentuk stereoskopik sinar infra merah jauh yang berdasarkan potongan rangka badan manusia.
Ia berfungsi mendorong peredaran darah dan proses metabolisme.
Kuasa serapan yang baik, sesuai untuk dipakai seharian, pakaian dalam yang boleh dicuci dan tahan lama.
Kuasa regangan dalam semua hala.
Dapat diregang secara 360 darjah mengikut pergerakan badan tanpa mengubahkan rekabentuk asalnya.
Sinar infra merah jauh (FIR) yang dapat menambahkan kekenyalan dan ketegangan buah dada dan menggiatkan tumbesaran buah dada.

Thursday, January 6, 2011

BUKAN LAGI RAHSIA!!!




PREMIUM BEAUTIFUL CASH REBATE IS BACK LADIES!!!
Please buzz me to book your corset today!!!
019-451 8510
rahsia_muda@yahoo.com