Thursday, December 30, 2010

Belum pakai Premium Beautiful?



Salam Tahun Baru...

Ramai yang masih teragak-agak nak cuba pakai PB walau dah dengar banyak sangat testimoni. Akak nak info kat sini yer, of course benefit yang kita dapat tak sama. Yelah badan pun lain-lain kan? Ada jugak yg bertanya betul ker pakai korset ni meningkatkan potensi mengandung( org yg dh kawin)?
Jawapannya: Wallahualam. Allah punya kuasa. Yang ada pada kita tentulah ikhtiar dan usaha. Manalah tahu serasi dengan kita, Alhamdulillah. Samalah dengan orang yang pegi berurut, jumpa pakar, makan supplement itu ini. Hasilnya sama tak? Confirm lah tak sama...Ader orang pakai 3 bulan dah lekat. Ada yang pakai dapat benefit lain.
Pun begitu, tak kurang yang serasi dan Alhamdulillah ada rezeki mendapat cahaya mata dengan usaha pakai PB. Insya Allah.

Bagaimana Premium Beautiful berfungsi ?
1)Menstabilkan kedudukan rahim, rahim jadi naik ke posisi yang sebenarnya, jadi seterusnya rahim akan bersedia untuk proses hamil.Kalau yang dah pakai tentu perasan kan, long girdle PB, walaupun kemas mendakap badan kita, namun tak sesekali menekan rahim.

2)FIR di dalam setiap urat benang Premium Beautiful membantu melancarkan perjalanan darah ke seluruh badan & secara tidak langsung membantu menyuburkan.

3)Kegemukan juga menyukarkan kehamilan, jadi Premium Beautiful sangat membantu untuk menurunkan berat badan.

4) Pemakaian Premium Beautiful yang mengandungi FIR terbukti berkesan dalam membantu menstabilkan hormon secara semulajadi.

Testimoni 1
Kak Zah usia dah mencecah lewat 30an. Dah ada seorang cahaya mata pun yang berusia 6 tahun. Teringin pulak menimang cahaya mata yang kedua. Bila adik saya sendiri cerita kebaikan memakai PB. Lama jugak fikir2 nak beli tu. Tapi Alhamdulillah, memang tak rugi saya beli sebab banyak sangat khasiatnya yang saya dah rasa. Lepas 3 bulan pakai secara konsisten, Alhamdulillah saya hamil. Anak dah pun berusia hampir setahun. Bukan itu saja, PB saya guna sepenuhnya sewaktu berpantang. Lebih mudah, cepat, dan selesa dipakai masa pantang berbanding bengkung tradisi.

Testimoni 2
Kak Nor dah kawin 3 tahun. Badan memang berisi, rendang pulak tu. Memang tercari-cari korset untuk cantikkan badanlah kononnya. Plus belum lagi ada anak. Suami pulak perokok tegar. Kami pun bukan muda belia lagi. Alhamdulillah, pakai dekat 9 bulan. Badan semakin ada 'cutting'. Yang penting suami puji. Yang bestnya lepas sekian lama tertunggu-tunggu kehadiran cahaya mata, akak mengandung.Sampai sekarang masih amalkan PB dan memang seronok memakainya.

" Anak pengikat kasih sayang."

Wednesday, December 29, 2010

AWAS !!!

Usus Anda Bertoksin?
*Adakah anda sering terasa letih tanpa sebab yang nyata?
*Adakah berat badan anda kian meningkat dan benjolan lemak terkumpul, terutamanya dibahagian perut?
*Adakah anda mengalami alergi kulit atau makanan ?
*Adakah anda kerap mengalami masaalah sembelit dan diarea ?
*Adakah anda kerap mengalami masaalah angin dan kesenakan?

TAHUKAH ANDA !!!
“LAMBUNGAN MANUSIA ITU TEMPATNYA SEGALA PENYAKIT, SEDANGKAN PENCEGAHAN ITU POKOK DARI SEGALA PENGUBATAN,” (HR. ad-Dailami)

“90% penyakit berpunca dari usus besar” (Dr.John Harvey Kellogg)

Lima saluran utama perkumuhan badan kita ialah usus, kulit, saluran pundi kencing , sistem limfa dan sistem pernafasan .
Apabila sistem perkumuhan badan berfungsi dengan baik dan berkesan, darah , limfa dan cecair tisu akan berkeadaan bersih di mana ini adalah keperluan badan untuk mencapai kesihatan yang optimum.
Apabila salah satu atau lebih saluran perkumuhan tidak berfungsi dengan baik maka saluran yang lain akan terpaksa bekerja lebih untuk menggantikannya .
Jika saluran tidak dapat menampung kerja berlebihan maka toksik toksik dan sisa sisa buangan akan tinggal dalam saluran usus perut dan diserap semula ke dalam saluran darah mengikut aliran darah mengalir ke seluruh badan dan meninggalkan sisa sisa toksin pada bahagian organ dan tisu yang lemah serta menyebabkan auto intoksikasi ( badan meracuni diri sendiri ) .
Dengan itu badan akan bertoksik yang menjadi dasar kepada mengidap penyakit.

Menurut kepada konsep kesihatan 90% peratus penyakit bermula dengan usus yang kotor. Toksin-toksin yang terkumpul di dalam usus biasanya melekat pada dinding usus perut dan ini akan menghindari proses pencernaan dan juga peroses penyerapan nutrien dan pemakanan kita .

Pada masa sama toksin akan mencemarkan darah kita dan ini boleh menyebabkan badan kita menghidap pelbagai penyakit seperti ketumbuhan tumor,barah, gout, anemia, sakit sendi, penyakit buah pinggang dan pelbagai penyakit lain yang mengerikan

Untuk mencegah penyakit yang disebutkan di atas pembersihan usus, pengimbangan dan suplemen merupakan langkah-langkah yang penting perlu diutamakan. Jika usus diberishkan maka proses penyembuhan pada badan akan menjadi semakin kuat dan berfungsi normal begitu juga sistem imun akan bertambah kuat.

Saturday, December 18, 2010

Kenapa Premium Beautiful Harus Menjadi Milik Anda?


* Tanpa pil pelangsing.
* Tanpa diet, pembedahan atau senaman.
* Halus lembut dan selesa pada kulit.Sesuai dipakai sepanjang hari.
* Fabrik yang boleh mengalirkan udara yang nyaman.
* Ditenun dengan sulaman F.I.R.
* Pengiktirafan Badan Kesihatan Dunia.
* Direkacipta mengikut struktur badan wanita secara terperinci.
* Keberkesanan dalam masa 5 minit selepas memakainya.
* Mengelakkan kanser payudara dan rahim.
* Ansuran bulanan yang mudah, semua orang mampu memilikinya
* Jaminan membaik pulih percuma sekiranya berlaku sebarang kerosakan contohnya fabrik koyak, cangkuk tercabut atau batang keluli penyelarasan patah.
* Mempunyai JAMINAN PRODUK SEUMUR HIDUP .... Adakah pakaian dalam anda sekarang diberi jaminan seumur hidup..???
Hubungi 019-451 8510
Miliki korset idaman & dapatkan penjimatan RM600 hari ini!

Friday, December 17, 2010

13 days to go !!!!


ISTIMEWANYA PREMIUM BEAUTIFUL

Selain dari cuti persekolahan, ramai juga yang memilih cuti hujung minggu sebagai melakar hari penuh bersejarah seumur hidup. Upacara bersanding menjadi salah satu acara yang ditunggu - tunggu para tetamu. Apatah lagi bakal bakal raja sehari yang berdebar - debar menanti hari bersanding dengan pasangan.

Mengenakan pakaian yang diperbuat daripada satin dan lace, penampilan begitu anggun dan terserlah. Hiasan layah berlapis dan mahkota bertatah permata menambah keayuan raja sehari.

Penampilan pasti bertambah hebat andai si pengantin memilih pakaian yang serasi dengan bentuk tubuh. Namun tidak semua dikurniakan bentuk idaman. Lantaran itu Hai-O Marketing memperkenalkan Premium Beautiful iaitu set pakaian dalam yang terdiri daripada coli panjang, bengkung dan seluar dalam panjang.
Ilham mencipta pakaian dalam ini untuk menyerlah pembentukan kontur badan yang menarik dan seimbang.

Beautiful diperbuat daripada 32 lapisan fabrik Akwatek dan Akwadyne yang bersebati dengan air, di samping disulam tenun dengan bahan yang mengeluarkan gelombang infra merah jauh (infrared Ray) hasil gabungan ke-pakaran teknologi Jepun dan Jerman.

Hasilnya lebihan haba yang dikeluarkan akan mengembangkan salur darah dan melancarkan perjalanannya. Manakala penghantaran nutrien ke seluruh badan dan pengeluaran bahan buangan daripada sel-sel tubuh lebih efisen.

Apa yang istimewa, set pakaian dalam ini diiktiraf oleh Persatuan Pakar Tulang Belakang di Amerika Syarikat dan Kanada.

THE FABRIC

AKWATEK® is a registered trademark of Comfort Technologies, Inc licensed to Alice Lace Co., Ltd of Taiwan. Akwatek® is a finish that is applied to polyester based fabrics to help warm or cool the body during outdoor activity. Akwatek® pulls moisture away from the body, and creates a vapour barrier that cools the body in warm temperatures, and warms the body in cold temperatures. Unlike most moisture transport fabrics that rely on fabric construction or chemical coatings to pull sweat away from the body, Akwatek® modifies the molleculer structure of the fiber providing a "chemical magnet" which uses the inherent properties of water to move it away from the body as needed. Termed "electrochemical transport", this process separates and moves molecules of water using the positive and negative charges contained in each individual molecule. As a result, garments made of Akwatek® can heat one area of the body while cooling another.

AKWADYNE® is a registered trademark of Comfort Technologies, Inc licensed to Alice Lace Co., Ltd of Taiwan. Akwadyne® is a finish that is applied to nylon based fabrics to help warm or cool the body during outdoor activity. Akwadyne® pulls moisture away from the body, and creates a vapour barrier that cools the body in warm temperatures, and warms the body in cold temperatures. Unlike most moisture transport fabrics that rely on fabric construction or chemical coatings to pull sweat away from the body, Akwadyne® modifies the molleculer structure of the fiber providing a "chemical magnet" which uses the inherent properties of water to move it away from the body as needed. Termed "electrochemical transport", this process separates and moves molecules of water using the positive and negative charges contained in each individual molecule. As a result, garments made of Akwadyne® can heat one area of the body while cooling another.

13 days to go !!!!

CASH REBATE ENDING SOON ....
MILIKI PREMIUM BEAUTIFUL ANDA HARI INI

Tahukah Anda Rahsia Mempunyai Tubuh Badan Yang Sihat Dan Cantik?



Tidak semua wanita dikurniakan bentuk tubuh yang sempurna

Bolehkah bentuk tubuh kita dibentuk semula untuk menjadi lebih menawan?

Melalui gabungan idea fesyen dan teknologi mikro,suatu perkembangan dalam membentuk kontur keseluruhan badan yang menarik, bentuk badan wanita yang sihat dan seimbang telah tercipta.

Dalam usaha mempromosikan kencantikan yang menyeluruh bagi wanita,
program kontur badan Premium Beautiful telah direka. Prinsipnya berdasarkan pemakaian pakaian dalam ketat yang memeluk badan untuk menambahkan kecantikan kontur badan dan seterusnya menghasilkan bentuk yang lebih ayu dan sihat.

Jangan biarkan pakaian dalam tradisi merosakkan bentuk tubuh badan
serta kesihatan anda.


Tiada salahnya jika seseorang wanita ingin dikagumi kerana bentuk badan
yang anggun dan sempurna. Oleh itu, tentukan agar anda
menjadi tumpuan perhatian wanita lain.

Jadikan Premium Beautiful sebahagian daripada hidup seharian anda dan
pastinya anda akan mempunyai bentuk tubuh badan yang dikagumi wanita lain!

Mungkin terdapat sesetengah wanita yang berpuas hati dengan keadaan badan mereka dan berpendapat tidak perlu berusaha untuk membaikinya lagi.

Nasihat kami kepada wanita ialah:

Badan anda mungkin kelihatan sempurna buat masa ini. Akan tetapi, sel-sel badan akan terus melalui proses permulaan. Tarikan graviti juga akan lama-kelamaan membawa kesan buruk. Dengan itu, mulakanlah menentukan keanggunan bentuk badan anda hari ini juga dengan menggunakan PREMIUM BEAUTIFUL pakaian dalam pembentukan badan dan kesihatan.

Anda, adalah seorang wanita yang perihatin
tentang kecantikan dan kesihatan.
Revolusi baru kehidupan dan gaya hidup kini bermula ... !

Premium Beautiful, Pakaian Pembentukan Badan
yang memahami hasrat anda.

Premium Beautiful menjadikan anda wanita moden
yang sihat, cantik, aktif dan berketrampilan.


Tampillah dengan lebih bergaya
dan berkeyakinan....


Kenalilah pakaian dalam pembentukan badan
(FIR) Premium Beautiful.

Apakah yang membuatkan pakaian ini istimewa ?

Thursday, December 16, 2010

DRIVE WITH GREEN


BIOzone Car Sterilizer

BIOzone Car Sterilizer applies its proprietary technology including cold plasma that combines ozonization and plasma ion generation to convert oxygen (O2) into ozone (O3), which eliminates contaminants and converts back into oxygen.

BIOzone Car Sterilizer:
• Eliminates volatile organic compounds (VOCs), tobacco smell, pets and automobile odours
• Disinfects biological contaminants (bacteria)
• Purify and refresh the air in the car cabin
Benefits of BIOzone Car Sterilizer:
• Safe • Light-weight • Easy-to-use • Environmental friendly • No maintenance required
Direction of use: Insert BIOzone Car Sterilizer into the cigarette lighter socket. The unit is switched on (indicated with glowing LED). Switch on air conditioner to allow effective air purification.



RINGAN • MUDAH • SEGAR

BIOzone Car Sterilizer menggunakan teknologi khusus termasuk 'cold plasma' yang menggabungkan penghasilan ozon dan ion plasma. Ia akan menukar oksigen (O2) kepada ozon (O3) yang kembali menjadi oksigen setelah menjalankan fungsi untuk menyingkirkan bahan-bahan pencemar. BIOzone Car Sterilizer:


Menyingkirkan bahan organik meruap (' volatile organic compounds', VOC) yang berbahaya, bau tembakau, bau haiwan peliharaan dan bau automobil

Membasmi bahan-bahan pencemar biologikal (bakteria)

Menyegarkan udara dalam kereta
Kelebihan BIOzone Car Sterilizer:
• Selamat • Ringan • Mudah digunakan • Mesra alam • Tanpa penyelenggaraan

Cara penggunaan: Masukkan BIOzone Car Sterilizer ke dalam soket pemetik api rokok. Unit akan dihidupkan (dengan bulb yang menyala). Pasangkan penghawa dingin untuk penyegaran udara yang berkesan.

3 minutes NOW to review your health !!!

1. Berapa lama anda membuang air besar?
a) 2 kali dan ke atas setiap hari
b) Sehari sekali
c) 2 hari sekali
d) 3 hari dan ke atas sekali

2. Berapa lama yang diperlukan untuk membuang air besar?
a)1 - 2 minit
b) 3 - 10 minit
c) 10 - 20 minit
d) 20 minit dan ke atas

3. Apakah warn najis yang dibuang?
a) Kekuningan
b) Putih kekelabuan
c) Kehijauan
d) Hitam atau merah

4. Apakah bentuk - bentuk najis yang dibuang?
a) Berbentuk pisang
b) Berbentuk seperti lumpur
d) Berbentuk cecair
d) Keras

5. Apakah bau najis yang dibuang?
a) Agak tawar
b) Agak busuk
c) Busuk
d) Berbau tengik

6. Berapakah kuantiti najis yang dibuang?
a) Lebih kurang 3 - 5 ketul
b) 2 - 3 ketul
c) Seketul
d) Sedikit

7. Adakah najis yang dibuang terapung atau tenggelam ke dalam air?
a) Terapung dan tenggelam
b) Terapung di atas permukaan air
c) Tenggelam di dalam air
d) Bercampur dengan air

8. Berapa kali yang diperlukan untuk membersihkan dubur selepas membuang air besar?
a) Sekali
b) 2 kali
c) lebih 3 - 4 kali
d) 5 kali dan ke atas

Penilaiannya:(a) 5 (b) 3 (c) 1 (d) 0

KEPUTUSAN YANG MUNGKIN MENGEJUTKAN ANDA !

0-8
Usus anda adalah teruk dan anda sudah sakit sebenarnya! Anda perlu membersihkan usus anda dengan segera!

9-24
Usus anda tercemar. Anda dinasihatkan supaya membersihkan najis yang tertinggal dalam usus anda.

25-34
Usus anda mula tercemar. Anda boleh jatuh sakit!

35-40
Syabas!Usus anda sihat dan tidak tercemar.Namun anda dinasihatkan mengekalkan usus yang bersih untuk melanjutkan usia anda.

Bagaimana usus yang bertoksin menjejaskan kesihatan kita?

Semasa proses penghadaman, sebahagian besar makanan yang kita makan akan membentuk bahan bendalir dalam saluran usus. Walaupun kebanyakan bahan ini akan dikeluarkan daripada badan melalui proses pembuangan yang normal, tetapi masih ada sebahagian daripadanya yang melekat di atas dinding usus yang kemudiannya menjadi plag. Plag bendalir ini bukan sahaja menyekat proses pembuangan yang betul dan mencegah penyerapan khasiat yang sewajarnya, tetapi ia juga merupakan tempat pembiakan parasit dan patogen yang boleh mencemarkan darah dan limpa serta meracunkan sistem keseluruhan.

Keadaan ini dikenali sebagai usus toksin.Jika badan terpaksa mengeluarkan toksin buangan yang berlebihan untuk sepanjang masa, maka tidak hairanlah kadang-kala ia akan terjejas keberkesanannya dan membenarkan penyakit berjangkit. Usus toksin adalah faktor utama di mana makanan yang dimakan tidak ditolenransi dan membawa masalah kesihatan. Jika organ utama yang bertanggungjawab mengeluarkan bahan buangan toksin gagal berfungsi, maka badan kita akan mendapat penyakit dengan mudah. Apabila badan kita tidak mengeluarkan bahan buangan, toksin-toksin akan berkumpul di dalam usus dan mengakibatkan auto-intosifikasi ataupun penghasilan toksin sendiri.

Ini juga akan menyebabkan saluran darah yang melapisi dinding usus menyerap toksin-toksin ini ke dalam aliran darah dan akhirnya mencemarkan semua organ badan.Sebahagian tanda-tanda yang nyata gejala toksin-toksin ini adalah : cirit birit, masalah sembelit, keletihan, sakit kepala, mata menjadi kusam, kulit yang bermasalah, berbintik, sakit otot, masalah saraf, badan dan nafas berbau serta kelihatan murung.

Cara menghapuskan toksin dalam badan

- Kurangkan memakan makanan pedas, berasid tinggi dan yang mengandungi fiber yang tinggi (fiber liat/kasar)

- Lebihkan memakan sayur-sayuran atau ulam-ulaman kampung seperti kacang botol, ulam raja, terung, daun salang, pegaga, petai (sikit-sikit) dan sebagainya (sayur yang lambat tumbuh). Begitu juga dengan buah-buahan seperti tembikai, rambutan dan sebagainya.

- Sentiasa bersenaman bagi mengeluarkan peluh asid

- Sayur-sayuran yang perlu dikurangkan pula ialah sayur-sayuran yang cepat tumbuh seperti bayam, cendawan (terutamanya cendawan yang tumbuh selepas hujan) dan sebagainya

- Bagi buah-buahan yang perlu dikurangkan pula ialah buah-buahan yang masam termasuklah cempedak, ciku, pisang dan sebagainya. Buah Seperti ciku mempunyai fiber yang kasar dan lama-kelamaan boleh menghakis usus manakala buah pisang dan betik pula cepat busuk dan tidak sesuai diambil berlebihan kerana ianya akan busuk didalam usus.

- Perbanyakkan meminum air mineral dan sebagainya (saranan : 7 hingga 8 gelas sehari).

Monday, December 13, 2010

Nurich Lacto-Lite Yogurt with Live Culture & Inulin Powder Drink

Good Digestion . Healthy Body

Prevention for Better Health


Nurich Lacto-Lite Yogurt with Live Culture & Inulin Powder Drink combines the health benefits of live culture and inulin to safeguard your digestive system and ensure a healthy body.

Live culture consists of friendly bacteria that are ingested to assist in digestion, promotes bowel movement, improves digestive system and promotes growth of Bifidobacteria. Meantime, inulin (fiber) stimulates the growth of good bacteria in the digestive system.

Both live culture and inulin are used together to balance the gut flora and promote a healthy gastrointestinal tract.

LEBIH LANGSING DENGAN NURICH LACTO-LITE !!!

















RM158/kotak/25 sachets
PROMO!!!
2 kotak RM300 jer termasuk pos!
SMS / CALL 019-451 8510 untuk pembelian dan pertanyaan.


Ramai yang berbadan langsing tapi sukar nak kempiskan perut, betul tak? Cuba Lacto-Lite hari ini! 2 hari cuba dah ade perubahan! Paling best sangat-sangat! Lacto-Lite ni tak akan buat anda cirit-birit atau kejang perut!

Bagaimana Lacto-Lite bantu anda untuk lose weight?
1. singkirkan toksin dalam badan
2. menggalakkan metabolisme untuk kurangkan berat badan.
3. memudahkan penghadaman.
4. melegakan sembelit.
* untuk kesan terbaik, ambil sebelum sarapan( perut kosong ) dan minum 2 liter air kosong setiap hari( 4 x 500ml botol kecil jer!)

percubaan 2 sachet rm16 jer termasuk pos!
call/sms 019-451 8510 untuk pembelian hari ini juga dan alamilah perubahan yang mengujakan!

Saturday, December 11, 2010

19 DAYS TO GO !!!!





















PREMIUM BEAUTIFUL FOUNDATION LINGERIE - creating a perfect contour and well-balanced posture. Ensure that you can achieve immediate desirable results safely without medication and operation.

Materials used to manufacture Premium Beautiful:
*Cut based on the body's three-dimensional design using stereoscopic infrared rays for absolute presicion and delicacy. It helps blood circulation and metabolism creating complete synergy with the human body.
*Excellent in absorbing sweat and allowing air circulation. It can be washed with ease while retaining its durability over time.
*Can be stretched in all directions, its 360 degree elasticity fully accommodates the body's activity without losing any of the original shape.
*The infrared rays help improve the elasticity and firmness of the breasts while promoting their development.

Long Brassiere



Characteristics:

1. The unique 3 piece dimensional clipping cups designed to push up, support and provide firmness to chest.

2. Steel cartilage effectively provides firmness and support.

3. BI - layer depression and tightness designed to flatten abdomen and enhance breasts natural shape at optimum.

4. 2 ultra - soft wire coils help to slim down body, enhance and firm up body contour.

5. The design of BI - layer depression and tightness enables to the reshape of excessive fat around the back, thus to attain an attractive figure.

6. Unique ' U ' shapes at the back not only serves as slimming purpose, but also outlines the back contour effectively.

7. Diamond butterfly serves as an ornament to protrude the exclusiveness of the product.

8. Three pairs of Hook - and - Eye give you safe and comfortable flexibility.



Waist Nipper

Characteristics:
1.Made of seven pieces of 'smart technology' wires. It provides support to waist comfortable as well as upholds the backbone and straightens posture firmly.

2.The unique body shape design, transfers the fat from waist to the breasts and buttocks accordingly, thus to create a perfect and well - balanced contour.

3.The imported string from Japan enables the forming of an exquisite waist contour.

4.The flexible cutting design created a perfect contour individually.

5.Three pairs of Hook - and Eye give you safe and comfortable flexibility.

6.Diamond butterfly serves as an ornament to protrude the exclusiveness of the product.

Friday, December 10, 2010

Countdown 20 hari lagi PENJIMATAN RM600 !!!

Salam keceriaan! Ramai yang dah tanya - tanya akak pasal korset ni, cepat - cepat info kay! Tinggal 20 hari lagi penjimatan RM600! Miliki korset paling hangat dan paling laris di Malaysia!!!Anyway..untuk instalment plan masih available untuk semua !

Friday, November 26, 2010

Sayangi ASET anda!!!!


Hmmmm....citer pasal aset penting ni,mesti nak citer pasal bra kan? Dah berapa lama pakai bra? Sejak usia 13 tahun la paling average girls pakai bra. Ada yang earlier than that..huhu..dapat x apa faedah kesihatan???
Jom kita kira:
Pakai bra dari usia 13, sekarang dah 30 tahun; dah 17 tahun pakai bra
Harga satu average bra yang boleh tahan brand punyer RM25
(katalah beli bra 6 kali setahun err...-ni macam kajian keslah...)
= RM25 X 6 = RM15o
=RM150 X 17 tahun pakai bra
=RM 2730 ( boleh tahan jugak kosnya yer!)

Apa dah jadi semua bra tu semua,tentulah banyak yang dah buang. Paling penting ada faedah kesihatan x? ZERO kan!




Apa Yang Boleh Premium Beautiful Bantu???

Pertama sekali nak citer pasal bentuk cup bra PB yang lain dari cup bra biasa.
Cup Long bra PB ni bentuknya piramid. Bentuk piramid tidak menekan puting buah dada wanita. So,puting ada pengudaraan yang betul. Ha..dia ada tempatnya sendiri! X pecaya cuba ambik bra biasa anda dan lihat sendiri. Bentuknya bulat kan.

Kedua Cup PB ni dah disuntik dengan chitosan..apa tu chitosan? chitosan ni dihasilkan daripada kuku kaki ketam merah Jepun..Apa faedahnya pulak? Fungsi nya ialah untuk mengurangkan risiko BREAST CANCER yang masih menjadi pembunuh utama wanita di Malaysia hari ini.

Bagus kan? Ramai yang tahu dalam tubuh badan manusia,memang ada sel kanser. Cuma aktif atau tidak sahaja. Bolehkah kanser dicegah? Insya Allah.

Pemakaian PB yang konsisten akan mengurangkan risiko tersebut.

Saya sendiri sudah rasa kebaikan dan khasiatnya yang tidak ternilai. Alhamdulillah.

Apa tunggu lagi? MILIKI Korset Premium Beautiful hari ini juga dan dapatkan penjimatan RM600 untuk setiap 1 set!!!!


Sebagai kaum wanita yang sentiasa ingin tampil cantik dan menawan..Saya pasti ramai antara kita yang sering saja mengamalkan/membeli pelbagai barangan untuk "upgrade" bentuk tubuh atau nak "adjust" kembali alignment tubuh badan yang telah lari..kan?Jangan malu untuk mengaku..Saya juga wanita seperti anda dan sering mencari produk yang berkualiti dengan harga yang berpatutan..

Saya telah menjumpai produk ini dan saya rasa produk ini patut dimiliki oleh semua wanita..Seriusly!Anda cuba dulu pasti akui keberkesanannya..Saya tak cakap kalau tak betul :)


Jom kita review..Apa masalah yang dapat dibantu oleh pemakaian Premium Beautiful secara konsisten...

Testimoni kawan-kawan

1. Breast lump

Mintak maaf kawan-kawan..masalah sebegini saya tak pernah lagi berhadapan secara peribadi, mahupun dari rakan taulan dan ahli keluarga..Namun, di khabarkan pemaikaian PB secara konsisten mampu mengatasi masalah breast lump...Alhamdulillah :)



2. Sinar infra merah jauh yang dapat menambahkan kekenyalan dan ketegangan buah dada dan menggiatkan tumbesaran buah dada.

Wednesday, November 3, 2010

Korset Paling Laris di Malaysia!!!

JOM TEMPAH HARI INI! JIMAT RM600!!!


Selalu rasa sedih bila tengok badan anda kat cermin?

Tak kira apa saiz anda..pasti anda teringin mengenakan baju yang cantik-cantik!Especially kebaya. betul tak? sapa kata badan gebu dan montok tak boleh pakai kebaya? Inilah rahsianya....



Korset No. 1 di Malaysia! Premium Beautiful ( macam program Gadis Melayu di TV9 tu!) menjamin tubuh anda dapat bergaya dengan apa jenis kebaya pun...

Kenapa Premium Beautiful?
1. Kesan serta merta( pengurangan 3-5 inci)
2. Badan lebih pejal dan terbentuk
3. Berkeyakinan(xder lagi bumper gegar2 bila jalan)
4. Girdle yang x bergulung kat peha( mcm cap ayam yang kita selalu beli tu!)
5. Selesa sangat pakai siang malam
6. badan lebih sihat( buang angin, migrain,senggugut,keputihan dan mcm2 masalah dalaman wanita)dan banyak lagi...
7. suami confirm puji!( untuk yang dah kawin,tanya suami baru tau...)


* Pemakaian premium beautiful selama satu jam akan membakar 900 kalori manakala kalau berjogging 1/2 jam akan membakar hanya 350 kalori....
So, sesiapa yang disiplin dengan Premium Beautiful, mereka pasti mendapat berat ideal dan bentuk badan yang cantik juga.Confirm!

Apa tunggu lagi! Jom tempah SEKARANG & dapatkan promosi jimat RM600 untuk setiap 1 set korset. ( Tunai/ kad kredit/ ansuran bulanan tanpa faedah)
Percubaan PERCUMA jer.
Emel kepada rahsia_muda@yahoo.com / sms ke 019-451 8510 untuk percubaan PERCUMA!!!!

Wednesday, August 18, 2010

Rumusan Aktif Bio Ever & Testimoni


Pegaga (Centella Asiatica)
-Kaya dengan vitamin A dan C.
-Menggalakkan penyembuhan luka.
-Merangsang sintesis kolagen.


Wild Yam (Dioscorea Villosa)

-Komponen aktif diosgenin boleh ditukar kepada phytohormon yang mirip dengan aktiviti hormon progesteron.
-Mengawalatur metabolisme.
-Antioksidan dan meregangkan otot.



Soybean (Glycine Soja)
-Komponen aktif isoflavon boleh ditukar kepada phytohormon yang mirip dengan aktiviti hormon estrogen.
-Membantu masalah endokrin.
-Membantu sintesis kolagen, memutih dan melembapkan kulit.

TESTIMONI PENGGUNA

SEBELUM....
























Salam semua...ni gambar seorang pengguna Bio Ever yg juga seorang rakan.Gambar ni diambil b4 dan after facial dgn set La Praise dan menggunakan Bio Ever Nano Cream. Muda dan cantik orangnya tapi dia selalu komplen pipinya tembam!
Tgk. gbr sebelum dan selepas tu yer..
Sebelum: Bentuk wajahnya nampak tembam dan xder kontur, bayang gelap bwh mata dan sembab juga ketara. Garis senyuman jelas kelihatan. Kulitnya dah cerah tapi x segebu selepas penggunaan Bio Ever Nano Cream..
Gambar selepas: Kulit lebih cerah, lembap(moist)jgn salah eja plak,dan ada glow:P( orang kata berseri!!!).huhu.Kontur wajah sangat berbeza, lebih terbentuk dan tirus. Bayang gelap dan sembab bawah berkurangan. Garis halus juga berkurangan..Terus Puan Aziera kita ni ambik 2-2 item..beliau mmg sangat puas hati...dah jadi ahli pun..nanti akak upload lagi gambar beliau yg terkini...korang bila lagi?

Monday, July 19, 2010

Program Gadis Melayu di TV9 ditaja oleh Premium Beautiful















Jimat RM600!
Promosi TERBAIK bulan ini sempena penajaan korset Premium Beautiful dalam program Gadis Melayu di TV9! Wow...!

Jom langsing untuk raya ni! Bukan sahaja langsing, kontur tubuh semakin cantik dan anjal..khasiat untuk kesihatan yang tiada tandingannya...

Beli satu set korset pembentukan badan Premium Beautiful hari ini dan nikmati penjimatan sebanyak RM600!Wow! Hubungi saya untuk temujanji dan percubaan percuma! 019-451 8510 atau emel saya: rahsia_muda@yahoo.com . Segala pertanyaan amat dialu-alukan.

Wednesday, June 30, 2010

N - Plus



N-Plus (untuk mereka yang gemuk dengan masalah sembelit – perut buncit dan saiz pinggang kasar). Ia mengandungi ekstrak buah haw yang ditambah dengan ramuan herba. N-Plus:
- membekalkan nutrien seperti protein, karbohidrat dan serat diet. Serat diet membantu peritalsis kolon yang lancar dan memudahkan perkumuhan bahan buangan dan toksin. Serat diet juga menyerap kolesterol, lemak dan gula dalam kolon
- mengandungi zat besi
- membantu mengurangkan berat badan

RM68.00

Chitosan



Chitosan (untuk mereka yang gemar makanan tinggi lemak & tinggi kolesterol)

Ia adalah fiber berion positif yang diekstrak dari kulit ketam. Chitosan boleh:
-menyerap dan menyingkirkan toksin, bahan buangan dan lemak dari badan
-menurunkan kolesterol, tekanan darah dan gula dalam darah. Jadi, ia boleh membantu mencegah penyakit kronik

Imperial Tea



Sejenak Nikmati, Secawan Teh Diraja

Diformulasikan daripada Teh Pu'er yang telah dihasilkan sejak 1700 tahun yang lalu. Ia mengandungi polyphenol, asid amino, karbohidrat, vitamin dan bahan-bahan mineral seperti natrium, kalsium dan sebagainya.

Imperial Tea membantu melambatkan penuaan, mengurangkan kandungan lemak badan, meningkatkan kecergasan minda dan membantu penghadaman.

Pembungkusan:

30 beg x 3 gm / kotak
RM45.60

Monday, June 28, 2010

Testimoni Produk Herba Maharani & Celgynic

Frequently Asked Questions
Doc,
Saya berkahwin suadah 5 tahun saya pernah mengandung pada tahun pertama saya berkahwin selam 4 bulan tapi telah gugur dan saya ada buat D&C. sejak dari hari itu sampai sekarang saya tak mengandung. Saya dah suami saya telah membuat semua pemeriksaan terhadap badan kami. Tahun lepas kami pergi ke Klinik biasa dengan membawa report kami yang dulu. Doctor Klinik itu menyuruh suami saya untuk membuat seminal Assy di sebuah Lab kat Klang selepas seminggu doctor memanggil kami ke klinik dan beritahu kami bahawa bilangan sperma suami saya tak mencukupi dan ini disebabkan suami saya kuat hisap rokok. Doctor, sekarang suami saya telah berhenti merokok selama 8 bulan sampai sekarang. Period saya sekarang tidak tetap seperti tahun tahun yang sebelumnya. Tahun ini pernah sekali delay 6 hari. Kali ini pula delay 8 hari. Period bulan lepas adalah 04/04/09 hari in dah 12/05/09 saya ada buat ujian kencing dah ia menunjukkan satu garisan pekat saja nampak dan garisan satu lagi tak berapa jelas. Doctor, sekarang saya betul-betul risau, tak tahu nak buat apa samada nak pergi jumpa sakit puan atau tunggu lagi 3 hari dan buat semula ujian kencing. Pada pendapat doctor BOLEHKAH SAYa MENGANDUNG??

Chinese physician berkata:

Puan,

Terima kasih kerana menghubungi kami.
Untuk pengetahuan cik, jika suami telah berhenti merokok dan period anda adalah tetap, peluang anda mengandung akan bertambah.

Anda juga dinasihatkan untuk membuat ujian kencing sekali lagi atau berjumpa dengan doktor untuk mendapatkan kepastian.

Memandangkan anda menghadapi masalah period yang tidak tetap, anda disarankan untuk mengambil Herba Maharani. Ia mengandungi ayam hitam (Gallus Gallus Domesticus), Cornu Cervus Nippon dan herba-herba tradisional China seperti ginseng, Concha Ostrea Gigas, Radix Angelica Sinensis dan sebagainya. Bahan utama produk iaitu Gallus Gallus Domesticus dan Cornu Cervus Nippon memperkuatkan hati, ginjal, menambahkan darah dan tenaga batin.

Fungsi-fungsi Herba Maharani adalah seperti yang berikut :
1. Menyelesaikan masalah kronik wanita dan gadis remaja (senggugut, keputihan, peredaran haid, usaha mengelakkan kemandulan dan lain-lain)
2. Amalan terbaik untuk wanita selepas bersalin (menguat dan mengecutkan otot rahim)
3. Menyelesaikan masalah sakit pinggang dan belakang, angin dalam badan, kebas
4. Awet muda, memberikan keanjalan kulit
5. Menghilangkan keletihan dengan meningkatkan kadar metabolisme


Cara pengambilan Herba Maharani :
Jika period tidak tetap & menghadapi masalah ketidakselesaan (senggugut, keputiihan, sakit pinggang), anda perlu menguatkan badan terlebih dahulu. Anda boleh mengambil Herba Maharani pada hari ke-6 period, 1 atau 2 biji bola kuning sehari & berterusan sehingga period yang seterusnya pada bulan depan.

Peringatan :
Jika rasa ‘panas badan’ (’heaty’) atau kerongkong terasa kering selepas mula makan, anda boleh:
1. Mengurangkan pengambilan menjadi satu/ separuh biji bola kuning (=25 pil hitam yang kecil)
2. Minum air garam waktu anda makan Herba Maharani
3. Elakkan makanan bersifat sejuk seperti buah tembikai dan salad sewaktu mengambil Maharani
Biasanya, anda boleh merasai keberkesanan produk selepas 2/3 bulan mengambilnya.

Sekian, terima kasih.

Salam 1 Malaysia

Testimoni terbaru.
Baru-baru ni kawan akak Mak Iti bagi try Maharani pada akak dia yang dah 3 tahun kawin tp belum ada rezeki nak dapat anak lagi. Orangnya berbadan langsing jer( macam kawan akak Mak Iti tu lah).Alhamdulillah, belum sampai 1 kotak makan, dah mengandung. Tahniahlah yer. Insya Allah kalau sentiasa berikhtiar adalah rezeki kita.

Mak akak sendiri baru-baru ni kakinya sakit-sakit. Pagi-pagi bangun tidur kakinya rasa bisa sangat. Nak pijak lantai pun sakit. Akak bagi cuba 5 biji kecil pagi dan 5 biji pada waktu malam. Alhamdulillah amalkan selama 2 minggu, kaki dah tak bisa-bisa lagi.

......Pagi tadi baru borak2 dengan sorang kakak ni. Dulu dia ada cyst. Tadi tanya dia camna dgn keadaan dia...dah sihat ke. Pastu dia cakap dia dah sihat...cyst dia pun dah hilang setelah makan herbal maharani. Dia rasa nak bagi tahu semua wanita2 yg senasib dgn dia supaya makan herbal ni. Kawan dia ada beli utk adik dia yg dah 9 tahun kahwin tapi belum ada anak lagi. Selepas adik dia makan selama tiga bulan, adik dia mengandung. Punya lah suka adik dia tu. Sekarang kandungan dia dah lapan bulan...

....saya dah ada baby dah,hari ni cukup 2 tahun...tapi saye lambat pregnant gak.dua tahun baru ada,tu pun lepas saya try herba maharani n suami ambik celgynic dengan izin Allah lah...


....assalamualaikum..nak tumpang lalu..saya dan wife amalkan herba maharani utk pmpn dan celgynic utk lelaki(pmpn pun bleh gak)...kami cuba produk ni slps 2 tahun kawin tapi tak da pape,dan alhamdulillah dengan izin Allah wife pregnant..skang anak da nak masuk umo 2 tahun..pas wife ngandung kami same2 tak mkn herba2 tu..tapi ni baru nak mkn balik, memang banyak bezanya...so, kat bwh ni kehebatan yang diberi tau pada kamila..

kehebatan herba maharani:
1.menyelesaikan mslh wanita & remaja(keputihan,senggugut,peredaran haidh dll)
2.menguat dan mengecutkan otot2 rahim(utk kepuasan sewaktu 'bersama' dan amalan slps bersalin)3.melegakan skt pinggang,blakang,sendi,lutut,migrain,angin,lenguh,kebas & urat saraf
4.melambatkan menopous
5.memulihkan fungsi organ tubuh(anti-penuaan,awet muda,kesuburan dll)
6.menegang dan memberi keanjalan kulit
7.meningkatkan kadar metabolisme

kehebatan celgynic:
1.meningkatkan prestasi kelelakian dan kesihatan keseluruhan.(dapat 'bersama' lebih lama)
2.kesan menakjubkan(saiz & ereksi)
3.beri tenaga dan imuniti tubuh
4.turunkan kolesterol dalam darah (elak sakit jantung,tekanan darah,trombosis dalam otak)
5.cepatkan proses baik pulih sel utk luka luar dan dalam
6.kawal paras gula dalam darah
7.cegah sakit kulit & hilangkan kehitaman
8.elakkan rambut gugur & membaiki kualiti & kuantitinya
9.meningkatkan daya ingatan,bantu perkembangan otak dan nyanyuk.
10.anti-kanser atau ketumbuhan

saya bukan nak jual barang tapi cuma nak kongsi pengalaman...
saya berbadan agak besar, dan rendah tapi selepas mengamalkan sebotol,takdela jadi tinggi tapi berat badan turun, perut kecik sket,pengalaman dalam hubungan suami isteri sangat menakjubkan,omputeh kate 'fantastic',org islam kate 'subhanallah', boleh 2nd raound.same2 puas.saya ada kencing manis,darah tinggi sume cukupla,tapi pas mkn sebotol,g cek aritu,alhamdulillah,sume normal.kulit dia pun slalu ada bintik2 merah sebab darah kotor dulu tapi alhamdulillah da ok.
lagi satu masalah org gemuk ni,dengkur dan skali ngan 'apnea tidur'.tapi semenjak dua menjak ni wife kate dah takda dengar lagi saya berhenti benapas mase tidur.dengkur tu masih adala tapi kira okla sebab apnea tidur tu dah takde.
bagi wife plak,memang amalkan dari lepas bersalin,so takde masalah,alhamdulillah.die berpantang xda mkn2 pahit,minum air akar kayu,letak ape name dia kat dahi tu...die makan herba maharani je.alhamdulillah ok sumenya..

.....assalamualaikum..celgynic (herba maharaja),bahan utamanya ialah kuning telur,yang mana kuning telur memang sangat baik untuk menurunkan kolesterol,kacang soya dan beberapa herba lain....baik untuk daya ingatan juga.ayam hitam hanya dlm herba maharani saja...herba maharani tu,yang penting makan sekali sehari.yang paling elok, sblh pagi sblm mkan.tapi kalau terlupa,makan bile teringat,tapi mesti ambil setiap hari...

i baru try ari tuh... lam bula pose ari tuh i dtg bulan dua kali tak tau kenapa lah... mula saya mkn saya rasa pening2 n sakit kepala pastu saya berenti sebab dtg bulan balik ... baru sebelas ari lepas period saya period balik....

tapi mkn maharani ni ni mmg best bdn rasa sedap ringan jer sebab dia keluarkan angin, senggugut pun takde..... ingat lepas period ni nak mkn balik, saya pun sebenarnya nak try concieve jugak sebab dah lima thn ni takde lagik...
...Ader sorang abg tu ada cakap yg org makan supplement ni boleh mengaktifkan hormon.. dan ada kes org yg dah lama wanting to get pregnant mengandung lepas few months makan maharani nih..

masa tu memang my sis in law dah mencari2 byk benda utk pregnant.. dia dah try fertility pills from dr for few years tapi tak menjadi.. masa seminar tu saya pun tanya la few things pasal maharani ni..

and lepas tu terus syorkan dekat sis in law..
and semalam.. tetiba my sis in law call... dia dah pregnant 7 weeks! dia makan maharani ni for 4 months!!! amazing right.. i feel happy for her.. dia lagila happy sebab dah tunggu for 4 years utk pregnant! walaupun saya tak jamin org yg makan supplement ni akan pregnant (tu kuasa Tuhan kan) tapi supplement ni really helps.. :bg: saya sendiri makan dan rasa perbezaan dia..

kakak ni umur 29.. dah few months tak datang period.. lepas makan sekotak, she got her menses backk... dia ni kira besar la jugak badan.. pernah ambik fertility pills from dr to get pregnant tpi so far katanya tak menjadik pun..


...saja nak kongsi pengalaman... saya pernah ambik fertility pills dari doktor untuk pregnant tapi so far tak ada apa2..June juga pernah buat operation for PCOS...tapi hampa. Cian!. Period tak teratur adalah masalah utama. So kawan suggest utk try maharani. Last period saya pada bulan Jun..so julai dan ogos takde..dah buat pregnant test, tapi kosong laa...then sept. kawan suruh try makan..1 minggu pastu period ada semula...masa makan ubat tu..macam2 rasa badan ni...mungkin byk penyakit kot!!..angin je memanjang..bukan angin yg keluar je..angin yg pusing satu badan pun ada..kesian hubby saya melayan tengah-tengah malam..picit-picit sikit..
Now saya rasa nak makan lagi maharani lepas habis period nie..nak try utk aturkan period dan Insya-Allah kalau ada rezeki yg diberi...teramatlah bersyukur..Amin...


hmm.. ni la herbs yg kawan saya syorkan.. kalau tak tiap2 bulan la sakit.. lagi satu dulu tak tahan stay dalam tempat air-cond.. skarang nih tak la risau nak bawak jacket tebal bila gi cinema..

Macam mana nak order?

Nyatakan item yang anda mahu, boleh sms ke no: 019-451 8510atau emel ke rahsia_muda@yahoo.com.
Saya akan info anda langkah seterusnya...Sila nyatakan nama penuh, alamat, item dan jumlah.Belian anda akan diposkan sebaik sahaja kami menerima bayaran. Terima kasih.

Herba maharaja ( Celgynic)



Meningkatkan prestasi kelakian dan kesihatan keseluruhan
• Memberi kesan menakjubkan ( saiz dan ereksi selepas makan botol ke 2)
Turunkan kolesterol dalam darah dan elakkan sakit jantung, tekanan darah rendah serta trombosis otak
• Kawal paras gula dalam darah
• Cegah penyakit kulit dan hilangkan kehitaman pada kulit
• Elakkan rambut gugur malah perbaiki kuntiti & kualitinya
• Tingkatkan daya ingatan, bantu perkembangan otak & cegah nyanyuk
• Anti kanser

Herba Kebahagiaan Wanita




Antara khazanah perubatan dan amalan kesihatan yang tertua khusus untuk wanita. Ramuan khasnya telah menyerlahkan kehebatan dan keterampilan wanita sehingga kini. Herbal Maharani masih tetap menjadi pilihan utama dalam penjagaan kesihatan dan kecantikan wanita di seluruh dunia. Amalan berterusan dan manfaatkan kesihatan keseluruhan.

Formula Yang Unik

Mengikut rekod perubatan dari Dinasti Ming, Bai Feng Wan berasal dari Dinasti Tang. Semasa pemerintahan Dinasti Qing, pakar dari hospital maharaja telah melakukan kajian dan memperbaiki kandungan 'Wuji' (sejenis ayam hitam) Bai Feng Wan , satu produk asli negeri China dan seterusnya melantik Tong Ren Tang sebagai pembekal tunggal kepada kaum kerabat maharaja. Malahan Maharani Ci Xi sendiri mengambil makanan tersebut sebagai penyubur dan awet muda. Seterusnya Tong Ren Tang Te Zi Bai Feng Wan sehingga hari ini telah dipamerkan dalam muzium Istana Larangan di Peking.

Herbal Maharani Hebat & Unik Kerana :-

· Menyelesaikan masalah wanita dan remaja (keputihan, peredaran haid & senggugut )

· Menguatkan dan mengecutkan (otot-otot rahim, sistem peranakan dan amalan selepas bersalin)
· Melegakan masalah (sakit pinggang, sakit belakang, sendi, lutut, migrain, angin dalam badan, lenguh-lenguh kebas dan urat saraf.
· Melambatkan masalah menopouse (Pengaktifan hormon estroen, progestron dan androgen wanita)

· Sistem organ dalam tubuh akan berfungsi dengan baik (Anti penuaan, awet muda, kecantikan dan kesuburan)

· Menegang dan memberi keanjalan pada kulit (payu dara, ovari, kawasan perut selepas bersalin & pinggul)

· Meningkatkan kadar metabolisma (sel darah, minda, tekanan darah, menghilangkan kelesuan & kebahagiaan kepada pasangan)

Cara Pengambilan

Disyorkan setengah bola setiap pagi, sebelum sarapan (semasa ketiadaan haid). selama 12 hari sahaja selepas hari kedatangan haid yang terakhir. Hendaklah dimakan bersama air suam.

Peringatan:

Bagi memastikan keberkesanan, adalah disarankan agar meminum air sekurang kurangnya 2 liter sehari. Tidak perlu dimakan ketika dalam tempoh kedatangan haid.

Ramuan:

Wuji (Gallus Gallus Domesticus), Cornu Cervus Nippon dan pelbagai herba Cina yang bermutu.

Diluluskan Oleh Kementerian Kesihatan Malaysia
MAL 20014419T

RM65.00

Keistimewaan Bio~Ever™



Bio-Ever™ menggunakan sistem bio-teknologi untuk menghantar kebaikan rumusan aktif bersaiz nano secara terus ke dalam peredaran darah melalui penggunaan luaran pada kulit.

Teknologi Liposom Nano
Rumusan aktif Bio~Ever™ dirumuskan ke dalam liposom (sfera lipid yang kecil dan kosong) dan dihantar ke bahagian badan yang mana ia diperlukan.

Saiz liposom yang kecil boleh menghantar dan membebaskan rumusan aktif yang diperlukan dengan tepat ke dalam badan.

Cara penggunaan BIO EVER..



Dada: Untuk kontur dada yang lebih tegap dan menarik, sapu krim menghala ke atas dan ke dalam.



Bahagian dalam lengan: Untuk lengan yang tegap dan kurus, sapu krim dalam gerakan berpusing yang menghala ke atas.



Bahagian dalam paha: Untuk paha yang tegap dan kurus, sapu krim dalam gerakan berpusing yang menghala ke atas.



Abdomen: Sapu krim dalam arah mengikut pusingan jam di sekeliling abdomen untuk mengawalatur metabolisme dan melegakan masalah menstrual.



Bawah pinggang: Sapu krim dalam arah menghala ke bawah untuk membantu melegakan sakit belakang dan meningkatkan stamina.

RM220.00
FAQ
1)
Adakah Bio~Ever sesuai untuk golongan lelaki?
Ya. Bio~Ever sesuai untuk semua jenis kulit. Oleh itu, kaum lelaki juga boleh menggunakan produk ini.

2)
Adakah Bio~Ever Nano Cream sejenis ubat?
Tidak. Bio~Ever Nano Cream mengandungi bahan botanikal semulajadi seperti pegaga, wild yam dan kacang soya. Rumusan aktif ini dirumuskan ke dalam liposom dan dihantar ke bahagian kulit yang mana ia diperlukan. Bio~Ever Nano Cream adalah sejenis krim produk kesihatan yang membantu mengawalatur rembesan hormon badan supaya menjadi normal.

3)
Apakah jaminan kualiti produk Bio~Ever?
i) Menguji keselamatan setiap jenis bahan mentah supaya bebas daripada bahan kimia yang tidak dibenarkan seperti hydroquinone, tretinoin, merkuri, steroid dan hormon sintetik.
ii) Bio~Ever adalah produk halal.
iii) Bebas daripada ujian terhadap binatang.
iv) Tanpa minyak bahan galian (mineral oil). Hanya minyak daripada sumber tumbuh-tumbuhan digunakan.

4)
Bolehkah saya menggunakan Bio~Ever Nano Cream dan memakai Premium Beautiful pada masa yang sama?
Ya. Anda digalakkan mengguna Bio~Ever Nano Cream bersama dengan pemakaian Premium Beautiful. Hal ini kerana kedua-duanya mempunyai fungsi yang sama, iaitu menggalakkan peredaran darah dan meningkatkan metabolisme. Dengan ini, proses pembentukan badan menjadi lebih berkesan.

5)
Bolehkah Bio~Ever Nano Cream menguruskan badan?
Ya. Bio~Ever membantu masalah pertambahan berat badan yang disebabkan oleh ketidakseimbangan rembesan hormon dan penurunan kadar metabolisme akibat rembesan hormon yang kurang aktif.

Bio~Ever Nano Cream membantu meningkatkan kadar metabolisme dan mengurangkan masalah badan yang berisi/ kembang. Gabungkan usaha anda dengan diet yang betul, minum air bersih dan pengambilan fiber yang secukupnya. Anda pasti akan kagum dengan keberkesanan produk.

6)
Bolehkah wanita mengandung menggunakan Bio~Ever Nano Cream?
Tidak digalakkan. Wanita hamil mengalami perubahan paras hormon badan semasa hamil. Bio~Ever Nano Cream berfungsi untuk membantu menyeimbangkan hormon manusia. Justeru itu, wanita hamil tidak digalakkan untuk menggunakan Bio~Ever Nano Cream.

7)
Bolehkah wanita yang menyusu menggunakan Bio~Ever Nano Cream?
Tidak digalakkan. Ibu yang menyusu sedang mengalami perubahan paras hormon.

8)
Bolehkah kaum perempuan menggunakan Bio~Ever Nano Cream semasa kedatangan haid?
Boleh, kecuali berlaku ketidakselesaan. Cara penggunaan Bio~Ever Nano Cream oleh wanita yang mengalami menopause adalah sama.

9)
Mengapakah rasa gatal atau ruam muncul selepas menggunakan Bio~Ever Nano Cream?
Keadaan ini adalah tanda-tanda pemulihan yang hanya berterusan beberapa hari. Hal ini kerana badan sedang menjalankan proses detoksifikasi melalui kulit. Oleh itu, kemunculan ruam, kerap berkentut, kulit kepala berkelemumur dan sebagainya akan dialami.

Anda usah berasa cemas kerana keadaan ini hanya berterusan beberapa hari dan hilang selepas itu. Anda digalakkan minum lebih banyak air, bersenam, rehat secukupnya, mengambil vitamin C, fiber dan makanan anti-oksidan untuk memendekkan tempoh pemulihan ini.

10)
Mengapakah kesan Bio~Ever boleh diteliti begitu cepat selepas 10 minit menggunakannya?
Bio~Ever Nano Cream menggunakan sistem bio-teknologi untuk menghantar kebaikan rumusan aktif bersaiz nano secara terus ke dalam peredaran darah melalui penggunaan luaran pada kulit. Rumusan aktif Bio~Ever Nano Cream dirumuskan ke dalam liposom, dihantar dan dibebaskan ke bahagian badan yang mana ia diperlukan.

11)
Berapakah kerap saya perlu menggunakan Bio~Ever Nano Cream sehari?
Kekerapan penggunaan Bio~Ever bergantung kepada peringkat-peringkat yang dialami oleh pengguna:
(a) Tempoh penyelarasan
Sapukan sedikit krim Bio~Ever pada kulit untuk menguji sama ada anda sensitif terhadap produk ini. Anda digalak menggunakan Bio~Ever pada waktu pagi dan malam, sebotol dalam seminggu untuk mencapai hasil optimum dalam masa yang singkat.

Anda akan mengalami tanda-tanda pemulihan dalam tempoh ini. Oleh itu, anda perlulah minum lebih banyak air, rehat secukupnya dan bersenam. Perpeluhan adalah cara yang baik untuk membantu menyingkirkan toksin daripada badan.

(b) Tempoh penyelenggaraan
Guna Bio~Ever pada waktu pagi dan malam, dua botol sebulan. Anda perlu minum lebih banyak air, rehat secukupnya dan bersenam.

Eye Lifting Gel



Formulasi khas untuk menghilangkan garis-garis halus, lingkaran di bawah dan sekeliling mata. Produk ini ditambahkan asid askorbik (vitamin C) untuk melembap, menegang dan mengembalikan keremajaan kulit di sekeliling mata.

Penggunaan:

Guna setiap hari pada waktu pagi dan malam
Sapukan secara lembut di sekeliling mata sehingga diserap sepenuhnya

Night Renewal




Memperkayakan kulit anda pada waktu malam dengan gel yang diformulasi khas daripada kolagen marin, betaglukan dan antioksidan untuk melembap dan membantu melewatkan kemunculan tanda-tanda penuaan. Penggunaan yang konsisten menjadikan kulit anda kelihatan muda dan berseri.

Penggunaan:

Gunakan setiap hari pada waktu malam
Sapukan dengan sekata pada muka dan leher selepas membersihkan muka

Sun Protector SPF 30 PA +++



Perlindungan SPF 30 PA+++ melindungi kulit anda daripada bahaya sinaran UV. Kandungan rice germ oil dan squalane (zaitun) memastikan kulit anda lembap sepanjang hari.

Penggunaan:
Guna setiap hari pada waktu pagi
Sapukan krim pada muka yang telah dibersihkan
Sapukan secara lembut pada muka dengan menggunakan hujung jari

Soothing Toner



Toner yang ditambah dengan ekstrak licorice, chamomilla dan pati tumbuhan untuk membantu kulit anda mencapai tahap keseimbangan dan menghidrasi. Ia mengekalkan kelembapan kulit sepanjang masa.


Penggunaan:

Guna setiap hari pada waktu pagi dan malam
Gunakan toner pada muka yang telah dibersihkan
Lembapkan pad kapas dengan toner ataupun semburkan toner pada muka
Tepuk secara lembut dengan menggunakan hujung jari

Soothing Cleansing Gel



Soothing Cleansing Gel
Mulakan hari anda dengan wajah kulit yang muda dengan menggunakan pembersih muka yang diformulasi dengan sel induk tumbuhan dan antioksidan. Ia membantu menyingkirkan kotoran yang terkumpul dalam pori-pori kulit, meninggalkan kulit anda rasa segar, licin dan berseri selepas guna.

Penggunaan:

Guna setiap hari pada waktu pagi dan malam
Lembapkan muka dan sapukan gel pembersih sehingga mengeluarkan buih
Sapukan pada muka dalam gerakan berpusing
Bilas dengan air yang secukupnya sehingga bersih

Tuesday, June 22, 2010

Siapa tak nak muda ...




Pengenalan

Rangkaian produk penjagaan kulit sempurna yang sesuai untuk semua demi memperbaharui keseluruhan tekstur, ton dan ketegangan kulit. Penggunaan teknologi terkini memastikan hanya produk terunggul diperkenalkan untuk membantu kulit anda tampak muda dan anjal.

Rahsia Mengekalkan Muda Terbongkar
Ahli-ahli sains percaya bahawa SEL INDUK TUMBUHAN (PLANT STEM CELLS) berkongsi ciri-ciri yang sama dengan sel induk manusia dan dapat melanjutkan keremajaan serta melambatkan tanda-tanda penuaan kulit. Revolusi teknologi ini melindungi kulit daripada tekanan persekitaran dan kemunculan kedutan. Dengan ini menjadikan wajah kulit kelihatan muda dan berseri