Wednesday, November 3, 2010

Korset Paling Laris di Malaysia!!!

JOM TEMPAH HARI INI! JIMAT RM600!!!


Selalu rasa sedih bila tengok badan anda kat cermin?

Tak kira apa saiz anda..pasti anda teringin mengenakan baju yang cantik-cantik!Especially kebaya. betul tak? sapa kata badan gebu dan montok tak boleh pakai kebaya? Inilah rahsianya....



Korset No. 1 di Malaysia! Premium Beautiful ( macam program Gadis Melayu di TV9 tu!) menjamin tubuh anda dapat bergaya dengan apa jenis kebaya pun...

Kenapa Premium Beautiful?
1. Kesan serta merta( pengurangan 3-5 inci)
2. Badan lebih pejal dan terbentuk
3. Berkeyakinan(xder lagi bumper gegar2 bila jalan)
4. Girdle yang x bergulung kat peha( mcm cap ayam yang kita selalu beli tu!)
5. Selesa sangat pakai siang malam
6. badan lebih sihat( buang angin, migrain,senggugut,keputihan dan mcm2 masalah dalaman wanita)dan banyak lagi...
7. suami confirm puji!( untuk yang dah kawin,tanya suami baru tau...)


* Pemakaian premium beautiful selama satu jam akan membakar 900 kalori manakala kalau berjogging 1/2 jam akan membakar hanya 350 kalori....
So, sesiapa yang disiplin dengan Premium Beautiful, mereka pasti mendapat berat ideal dan bentuk badan yang cantik juga.Confirm!

Apa tunggu lagi! Jom tempah SEKARANG & dapatkan promosi jimat RM600 untuk setiap 1 set korset. ( Tunai/ kad kredit/ ansuran bulanan tanpa faedah)
Percubaan PERCUMA jer.
Emel kepada rahsia_muda@yahoo.com / sms ke 019-451 8510 untuk percubaan PERCUMA!!!!

No comments:

Post a Comment