Wednesday, June 30, 2010

N - Plus



N-Plus (untuk mereka yang gemuk dengan masalah sembelit – perut buncit dan saiz pinggang kasar). Ia mengandungi ekstrak buah haw yang ditambah dengan ramuan herba. N-Plus:
- membekalkan nutrien seperti protein, karbohidrat dan serat diet. Serat diet membantu peritalsis kolon yang lancar dan memudahkan perkumuhan bahan buangan dan toksin. Serat diet juga menyerap kolesterol, lemak dan gula dalam kolon
- mengandungi zat besi
- membantu mengurangkan berat badan

RM68.00

Chitosan



Chitosan (untuk mereka yang gemar makanan tinggi lemak & tinggi kolesterol)

Ia adalah fiber berion positif yang diekstrak dari kulit ketam. Chitosan boleh:
-menyerap dan menyingkirkan toksin, bahan buangan dan lemak dari badan
-menurunkan kolesterol, tekanan darah dan gula dalam darah. Jadi, ia boleh membantu mencegah penyakit kronik

Imperial Tea



Sejenak Nikmati, Secawan Teh Diraja

Diformulasikan daripada Teh Pu'er yang telah dihasilkan sejak 1700 tahun yang lalu. Ia mengandungi polyphenol, asid amino, karbohidrat, vitamin dan bahan-bahan mineral seperti natrium, kalsium dan sebagainya.

Imperial Tea membantu melambatkan penuaan, mengurangkan kandungan lemak badan, meningkatkan kecergasan minda dan membantu penghadaman.

Pembungkusan:

30 beg x 3 gm / kotak
RM45.60

Monday, June 28, 2010

Testimoni Produk Herba Maharani & Celgynic

Frequently Asked Questions
Doc,
Saya berkahwin suadah 5 tahun saya pernah mengandung pada tahun pertama saya berkahwin selam 4 bulan tapi telah gugur dan saya ada buat D&C. sejak dari hari itu sampai sekarang saya tak mengandung. Saya dah suami saya telah membuat semua pemeriksaan terhadap badan kami. Tahun lepas kami pergi ke Klinik biasa dengan membawa report kami yang dulu. Doctor Klinik itu menyuruh suami saya untuk membuat seminal Assy di sebuah Lab kat Klang selepas seminggu doctor memanggil kami ke klinik dan beritahu kami bahawa bilangan sperma suami saya tak mencukupi dan ini disebabkan suami saya kuat hisap rokok. Doctor, sekarang suami saya telah berhenti merokok selama 8 bulan sampai sekarang. Period saya sekarang tidak tetap seperti tahun tahun yang sebelumnya. Tahun ini pernah sekali delay 6 hari. Kali ini pula delay 8 hari. Period bulan lepas adalah 04/04/09 hari in dah 12/05/09 saya ada buat ujian kencing dah ia menunjukkan satu garisan pekat saja nampak dan garisan satu lagi tak berapa jelas. Doctor, sekarang saya betul-betul risau, tak tahu nak buat apa samada nak pergi jumpa sakit puan atau tunggu lagi 3 hari dan buat semula ujian kencing. Pada pendapat doctor BOLEHKAH SAYa MENGANDUNG??

Chinese physician berkata:

Puan,

Terima kasih kerana menghubungi kami.
Untuk pengetahuan cik, jika suami telah berhenti merokok dan period anda adalah tetap, peluang anda mengandung akan bertambah.

Anda juga dinasihatkan untuk membuat ujian kencing sekali lagi atau berjumpa dengan doktor untuk mendapatkan kepastian.

Memandangkan anda menghadapi masalah period yang tidak tetap, anda disarankan untuk mengambil Herba Maharani. Ia mengandungi ayam hitam (Gallus Gallus Domesticus), Cornu Cervus Nippon dan herba-herba tradisional China seperti ginseng, Concha Ostrea Gigas, Radix Angelica Sinensis dan sebagainya. Bahan utama produk iaitu Gallus Gallus Domesticus dan Cornu Cervus Nippon memperkuatkan hati, ginjal, menambahkan darah dan tenaga batin.

Fungsi-fungsi Herba Maharani adalah seperti yang berikut :
1. Menyelesaikan masalah kronik wanita dan gadis remaja (senggugut, keputihan, peredaran haid, usaha mengelakkan kemandulan dan lain-lain)
2. Amalan terbaik untuk wanita selepas bersalin (menguat dan mengecutkan otot rahim)
3. Menyelesaikan masalah sakit pinggang dan belakang, angin dalam badan, kebas
4. Awet muda, memberikan keanjalan kulit
5. Menghilangkan keletihan dengan meningkatkan kadar metabolisme


Cara pengambilan Herba Maharani :
Jika period tidak tetap & menghadapi masalah ketidakselesaan (senggugut, keputiihan, sakit pinggang), anda perlu menguatkan badan terlebih dahulu. Anda boleh mengambil Herba Maharani pada hari ke-6 period, 1 atau 2 biji bola kuning sehari & berterusan sehingga period yang seterusnya pada bulan depan.

Peringatan :
Jika rasa ‘panas badan’ (’heaty’) atau kerongkong terasa kering selepas mula makan, anda boleh:
1. Mengurangkan pengambilan menjadi satu/ separuh biji bola kuning (=25 pil hitam yang kecil)
2. Minum air garam waktu anda makan Herba Maharani
3. Elakkan makanan bersifat sejuk seperti buah tembikai dan salad sewaktu mengambil Maharani
Biasanya, anda boleh merasai keberkesanan produk selepas 2/3 bulan mengambilnya.

Sekian, terima kasih.

Salam 1 Malaysia

Testimoni terbaru.
Baru-baru ni kawan akak Mak Iti bagi try Maharani pada akak dia yang dah 3 tahun kawin tp belum ada rezeki nak dapat anak lagi. Orangnya berbadan langsing jer( macam kawan akak Mak Iti tu lah).Alhamdulillah, belum sampai 1 kotak makan, dah mengandung. Tahniahlah yer. Insya Allah kalau sentiasa berikhtiar adalah rezeki kita.

Mak akak sendiri baru-baru ni kakinya sakit-sakit. Pagi-pagi bangun tidur kakinya rasa bisa sangat. Nak pijak lantai pun sakit. Akak bagi cuba 5 biji kecil pagi dan 5 biji pada waktu malam. Alhamdulillah amalkan selama 2 minggu, kaki dah tak bisa-bisa lagi.

......Pagi tadi baru borak2 dengan sorang kakak ni. Dulu dia ada cyst. Tadi tanya dia camna dgn keadaan dia...dah sihat ke. Pastu dia cakap dia dah sihat...cyst dia pun dah hilang setelah makan herbal maharani. Dia rasa nak bagi tahu semua wanita2 yg senasib dgn dia supaya makan herbal ni. Kawan dia ada beli utk adik dia yg dah 9 tahun kahwin tapi belum ada anak lagi. Selepas adik dia makan selama tiga bulan, adik dia mengandung. Punya lah suka adik dia tu. Sekarang kandungan dia dah lapan bulan...

....saya dah ada baby dah,hari ni cukup 2 tahun...tapi saye lambat pregnant gak.dua tahun baru ada,tu pun lepas saya try herba maharani n suami ambik celgynic dengan izin Allah lah...


....assalamualaikum..nak tumpang lalu..saya dan wife amalkan herba maharani utk pmpn dan celgynic utk lelaki(pmpn pun bleh gak)...kami cuba produk ni slps 2 tahun kawin tapi tak da pape,dan alhamdulillah dengan izin Allah wife pregnant..skang anak da nak masuk umo 2 tahun..pas wife ngandung kami same2 tak mkn herba2 tu..tapi ni baru nak mkn balik, memang banyak bezanya...so, kat bwh ni kehebatan yang diberi tau pada kamila..

kehebatan herba maharani:
1.menyelesaikan mslh wanita & remaja(keputihan,senggugut,peredaran haidh dll)
2.menguat dan mengecutkan otot2 rahim(utk kepuasan sewaktu 'bersama' dan amalan slps bersalin)3.melegakan skt pinggang,blakang,sendi,lutut,migrain,angin,lenguh,kebas & urat saraf
4.melambatkan menopous
5.memulihkan fungsi organ tubuh(anti-penuaan,awet muda,kesuburan dll)
6.menegang dan memberi keanjalan kulit
7.meningkatkan kadar metabolisme

kehebatan celgynic:
1.meningkatkan prestasi kelelakian dan kesihatan keseluruhan.(dapat 'bersama' lebih lama)
2.kesan menakjubkan(saiz & ereksi)
3.beri tenaga dan imuniti tubuh
4.turunkan kolesterol dalam darah (elak sakit jantung,tekanan darah,trombosis dalam otak)
5.cepatkan proses baik pulih sel utk luka luar dan dalam
6.kawal paras gula dalam darah
7.cegah sakit kulit & hilangkan kehitaman
8.elakkan rambut gugur & membaiki kualiti & kuantitinya
9.meningkatkan daya ingatan,bantu perkembangan otak dan nyanyuk.
10.anti-kanser atau ketumbuhan

saya bukan nak jual barang tapi cuma nak kongsi pengalaman...
saya berbadan agak besar, dan rendah tapi selepas mengamalkan sebotol,takdela jadi tinggi tapi berat badan turun, perut kecik sket,pengalaman dalam hubungan suami isteri sangat menakjubkan,omputeh kate 'fantastic',org islam kate 'subhanallah', boleh 2nd raound.same2 puas.saya ada kencing manis,darah tinggi sume cukupla,tapi pas mkn sebotol,g cek aritu,alhamdulillah,sume normal.kulit dia pun slalu ada bintik2 merah sebab darah kotor dulu tapi alhamdulillah da ok.
lagi satu masalah org gemuk ni,dengkur dan skali ngan 'apnea tidur'.tapi semenjak dua menjak ni wife kate dah takda dengar lagi saya berhenti benapas mase tidur.dengkur tu masih adala tapi kira okla sebab apnea tidur tu dah takde.
bagi wife plak,memang amalkan dari lepas bersalin,so takde masalah,alhamdulillah.die berpantang xda mkn2 pahit,minum air akar kayu,letak ape name dia kat dahi tu...die makan herba maharani je.alhamdulillah ok sumenya..

.....assalamualaikum..celgynic (herba maharaja),bahan utamanya ialah kuning telur,yang mana kuning telur memang sangat baik untuk menurunkan kolesterol,kacang soya dan beberapa herba lain....baik untuk daya ingatan juga.ayam hitam hanya dlm herba maharani saja...herba maharani tu,yang penting makan sekali sehari.yang paling elok, sblh pagi sblm mkan.tapi kalau terlupa,makan bile teringat,tapi mesti ambil setiap hari...

i baru try ari tuh... lam bula pose ari tuh i dtg bulan dua kali tak tau kenapa lah... mula saya mkn saya rasa pening2 n sakit kepala pastu saya berenti sebab dtg bulan balik ... baru sebelas ari lepas period saya period balik....

tapi mkn maharani ni ni mmg best bdn rasa sedap ringan jer sebab dia keluarkan angin, senggugut pun takde..... ingat lepas period ni nak mkn balik, saya pun sebenarnya nak try concieve jugak sebab dah lima thn ni takde lagik...
...Ader sorang abg tu ada cakap yg org makan supplement ni boleh mengaktifkan hormon.. dan ada kes org yg dah lama wanting to get pregnant mengandung lepas few months makan maharani nih..

masa tu memang my sis in law dah mencari2 byk benda utk pregnant.. dia dah try fertility pills from dr for few years tapi tak menjadi.. masa seminar tu saya pun tanya la few things pasal maharani ni..

and lepas tu terus syorkan dekat sis in law..
and semalam.. tetiba my sis in law call... dia dah pregnant 7 weeks! dia makan maharani ni for 4 months!!! amazing right.. i feel happy for her.. dia lagila happy sebab dah tunggu for 4 years utk pregnant! walaupun saya tak jamin org yg makan supplement ni akan pregnant (tu kuasa Tuhan kan) tapi supplement ni really helps.. :bg: saya sendiri makan dan rasa perbezaan dia..

kakak ni umur 29.. dah few months tak datang period.. lepas makan sekotak, she got her menses backk... dia ni kira besar la jugak badan.. pernah ambik fertility pills from dr to get pregnant tpi so far katanya tak menjadik pun..


...saja nak kongsi pengalaman... saya pernah ambik fertility pills dari doktor untuk pregnant tapi so far tak ada apa2..June juga pernah buat operation for PCOS...tapi hampa. Cian!. Period tak teratur adalah masalah utama. So kawan suggest utk try maharani. Last period saya pada bulan Jun..so julai dan ogos takde..dah buat pregnant test, tapi kosong laa...then sept. kawan suruh try makan..1 minggu pastu period ada semula...masa makan ubat tu..macam2 rasa badan ni...mungkin byk penyakit kot!!..angin je memanjang..bukan angin yg keluar je..angin yg pusing satu badan pun ada..kesian hubby saya melayan tengah-tengah malam..picit-picit sikit..
Now saya rasa nak makan lagi maharani lepas habis period nie..nak try utk aturkan period dan Insya-Allah kalau ada rezeki yg diberi...teramatlah bersyukur..Amin...


hmm.. ni la herbs yg kawan saya syorkan.. kalau tak tiap2 bulan la sakit.. lagi satu dulu tak tahan stay dalam tempat air-cond.. skarang nih tak la risau nak bawak jacket tebal bila gi cinema..

Macam mana nak order?

Nyatakan item yang anda mahu, boleh sms ke no: 019-451 8510atau emel ke rahsia_muda@yahoo.com.
Saya akan info anda langkah seterusnya...Sila nyatakan nama penuh, alamat, item dan jumlah.Belian anda akan diposkan sebaik sahaja kami menerima bayaran. Terima kasih.

Herba maharaja ( Celgynic)



Meningkatkan prestasi kelakian dan kesihatan keseluruhan
• Memberi kesan menakjubkan ( saiz dan ereksi selepas makan botol ke 2)
Turunkan kolesterol dalam darah dan elakkan sakit jantung, tekanan darah rendah serta trombosis otak
• Kawal paras gula dalam darah
• Cegah penyakit kulit dan hilangkan kehitaman pada kulit
• Elakkan rambut gugur malah perbaiki kuntiti & kualitinya
• Tingkatkan daya ingatan, bantu perkembangan otak & cegah nyanyuk
• Anti kanser

Herba Kebahagiaan Wanita




Antara khazanah perubatan dan amalan kesihatan yang tertua khusus untuk wanita. Ramuan khasnya telah menyerlahkan kehebatan dan keterampilan wanita sehingga kini. Herbal Maharani masih tetap menjadi pilihan utama dalam penjagaan kesihatan dan kecantikan wanita di seluruh dunia. Amalan berterusan dan manfaatkan kesihatan keseluruhan.

Formula Yang Unik

Mengikut rekod perubatan dari Dinasti Ming, Bai Feng Wan berasal dari Dinasti Tang. Semasa pemerintahan Dinasti Qing, pakar dari hospital maharaja telah melakukan kajian dan memperbaiki kandungan 'Wuji' (sejenis ayam hitam) Bai Feng Wan , satu produk asli negeri China dan seterusnya melantik Tong Ren Tang sebagai pembekal tunggal kepada kaum kerabat maharaja. Malahan Maharani Ci Xi sendiri mengambil makanan tersebut sebagai penyubur dan awet muda. Seterusnya Tong Ren Tang Te Zi Bai Feng Wan sehingga hari ini telah dipamerkan dalam muzium Istana Larangan di Peking.

Herbal Maharani Hebat & Unik Kerana :-

· Menyelesaikan masalah wanita dan remaja (keputihan, peredaran haid & senggugut )

· Menguatkan dan mengecutkan (otot-otot rahim, sistem peranakan dan amalan selepas bersalin)
· Melegakan masalah (sakit pinggang, sakit belakang, sendi, lutut, migrain, angin dalam badan, lenguh-lenguh kebas dan urat saraf.
· Melambatkan masalah menopouse (Pengaktifan hormon estroen, progestron dan androgen wanita)

· Sistem organ dalam tubuh akan berfungsi dengan baik (Anti penuaan, awet muda, kecantikan dan kesuburan)

· Menegang dan memberi keanjalan pada kulit (payu dara, ovari, kawasan perut selepas bersalin & pinggul)

· Meningkatkan kadar metabolisma (sel darah, minda, tekanan darah, menghilangkan kelesuan & kebahagiaan kepada pasangan)

Cara Pengambilan

Disyorkan setengah bola setiap pagi, sebelum sarapan (semasa ketiadaan haid). selama 12 hari sahaja selepas hari kedatangan haid yang terakhir. Hendaklah dimakan bersama air suam.

Peringatan:

Bagi memastikan keberkesanan, adalah disarankan agar meminum air sekurang kurangnya 2 liter sehari. Tidak perlu dimakan ketika dalam tempoh kedatangan haid.

Ramuan:

Wuji (Gallus Gallus Domesticus), Cornu Cervus Nippon dan pelbagai herba Cina yang bermutu.

Diluluskan Oleh Kementerian Kesihatan Malaysia
MAL 20014419T

RM65.00

Keistimewaan Bio~Ever™



Bio-Ever™ menggunakan sistem bio-teknologi untuk menghantar kebaikan rumusan aktif bersaiz nano secara terus ke dalam peredaran darah melalui penggunaan luaran pada kulit.

Teknologi Liposom Nano
Rumusan aktif Bio~Ever™ dirumuskan ke dalam liposom (sfera lipid yang kecil dan kosong) dan dihantar ke bahagian badan yang mana ia diperlukan.

Saiz liposom yang kecil boleh menghantar dan membebaskan rumusan aktif yang diperlukan dengan tepat ke dalam badan.

Cara penggunaan BIO EVER..



Dada: Untuk kontur dada yang lebih tegap dan menarik, sapu krim menghala ke atas dan ke dalam.



Bahagian dalam lengan: Untuk lengan yang tegap dan kurus, sapu krim dalam gerakan berpusing yang menghala ke atas.



Bahagian dalam paha: Untuk paha yang tegap dan kurus, sapu krim dalam gerakan berpusing yang menghala ke atas.



Abdomen: Sapu krim dalam arah mengikut pusingan jam di sekeliling abdomen untuk mengawalatur metabolisme dan melegakan masalah menstrual.



Bawah pinggang: Sapu krim dalam arah menghala ke bawah untuk membantu melegakan sakit belakang dan meningkatkan stamina.

RM220.00
FAQ
1)
Adakah Bio~Ever sesuai untuk golongan lelaki?
Ya. Bio~Ever sesuai untuk semua jenis kulit. Oleh itu, kaum lelaki juga boleh menggunakan produk ini.

2)
Adakah Bio~Ever Nano Cream sejenis ubat?
Tidak. Bio~Ever Nano Cream mengandungi bahan botanikal semulajadi seperti pegaga, wild yam dan kacang soya. Rumusan aktif ini dirumuskan ke dalam liposom dan dihantar ke bahagian kulit yang mana ia diperlukan. Bio~Ever Nano Cream adalah sejenis krim produk kesihatan yang membantu mengawalatur rembesan hormon badan supaya menjadi normal.

3)
Apakah jaminan kualiti produk Bio~Ever?
i) Menguji keselamatan setiap jenis bahan mentah supaya bebas daripada bahan kimia yang tidak dibenarkan seperti hydroquinone, tretinoin, merkuri, steroid dan hormon sintetik.
ii) Bio~Ever adalah produk halal.
iii) Bebas daripada ujian terhadap binatang.
iv) Tanpa minyak bahan galian (mineral oil). Hanya minyak daripada sumber tumbuh-tumbuhan digunakan.

4)
Bolehkah saya menggunakan Bio~Ever Nano Cream dan memakai Premium Beautiful pada masa yang sama?
Ya. Anda digalakkan mengguna Bio~Ever Nano Cream bersama dengan pemakaian Premium Beautiful. Hal ini kerana kedua-duanya mempunyai fungsi yang sama, iaitu menggalakkan peredaran darah dan meningkatkan metabolisme. Dengan ini, proses pembentukan badan menjadi lebih berkesan.

5)
Bolehkah Bio~Ever Nano Cream menguruskan badan?
Ya. Bio~Ever membantu masalah pertambahan berat badan yang disebabkan oleh ketidakseimbangan rembesan hormon dan penurunan kadar metabolisme akibat rembesan hormon yang kurang aktif.

Bio~Ever Nano Cream membantu meningkatkan kadar metabolisme dan mengurangkan masalah badan yang berisi/ kembang. Gabungkan usaha anda dengan diet yang betul, minum air bersih dan pengambilan fiber yang secukupnya. Anda pasti akan kagum dengan keberkesanan produk.

6)
Bolehkah wanita mengandung menggunakan Bio~Ever Nano Cream?
Tidak digalakkan. Wanita hamil mengalami perubahan paras hormon badan semasa hamil. Bio~Ever Nano Cream berfungsi untuk membantu menyeimbangkan hormon manusia. Justeru itu, wanita hamil tidak digalakkan untuk menggunakan Bio~Ever Nano Cream.

7)
Bolehkah wanita yang menyusu menggunakan Bio~Ever Nano Cream?
Tidak digalakkan. Ibu yang menyusu sedang mengalami perubahan paras hormon.

8)
Bolehkah kaum perempuan menggunakan Bio~Ever Nano Cream semasa kedatangan haid?
Boleh, kecuali berlaku ketidakselesaan. Cara penggunaan Bio~Ever Nano Cream oleh wanita yang mengalami menopause adalah sama.

9)
Mengapakah rasa gatal atau ruam muncul selepas menggunakan Bio~Ever Nano Cream?
Keadaan ini adalah tanda-tanda pemulihan yang hanya berterusan beberapa hari. Hal ini kerana badan sedang menjalankan proses detoksifikasi melalui kulit. Oleh itu, kemunculan ruam, kerap berkentut, kulit kepala berkelemumur dan sebagainya akan dialami.

Anda usah berasa cemas kerana keadaan ini hanya berterusan beberapa hari dan hilang selepas itu. Anda digalakkan minum lebih banyak air, bersenam, rehat secukupnya, mengambil vitamin C, fiber dan makanan anti-oksidan untuk memendekkan tempoh pemulihan ini.

10)
Mengapakah kesan Bio~Ever boleh diteliti begitu cepat selepas 10 minit menggunakannya?
Bio~Ever Nano Cream menggunakan sistem bio-teknologi untuk menghantar kebaikan rumusan aktif bersaiz nano secara terus ke dalam peredaran darah melalui penggunaan luaran pada kulit. Rumusan aktif Bio~Ever Nano Cream dirumuskan ke dalam liposom, dihantar dan dibebaskan ke bahagian badan yang mana ia diperlukan.

11)
Berapakah kerap saya perlu menggunakan Bio~Ever Nano Cream sehari?
Kekerapan penggunaan Bio~Ever bergantung kepada peringkat-peringkat yang dialami oleh pengguna:
(a) Tempoh penyelarasan
Sapukan sedikit krim Bio~Ever pada kulit untuk menguji sama ada anda sensitif terhadap produk ini. Anda digalak menggunakan Bio~Ever pada waktu pagi dan malam, sebotol dalam seminggu untuk mencapai hasil optimum dalam masa yang singkat.

Anda akan mengalami tanda-tanda pemulihan dalam tempoh ini. Oleh itu, anda perlulah minum lebih banyak air, rehat secukupnya dan bersenam. Perpeluhan adalah cara yang baik untuk membantu menyingkirkan toksin daripada badan.

(b) Tempoh penyelenggaraan
Guna Bio~Ever pada waktu pagi dan malam, dua botol sebulan. Anda perlu minum lebih banyak air, rehat secukupnya dan bersenam.

Eye Lifting Gel



Formulasi khas untuk menghilangkan garis-garis halus, lingkaran di bawah dan sekeliling mata. Produk ini ditambahkan asid askorbik (vitamin C) untuk melembap, menegang dan mengembalikan keremajaan kulit di sekeliling mata.

Penggunaan:

Guna setiap hari pada waktu pagi dan malam
Sapukan secara lembut di sekeliling mata sehingga diserap sepenuhnya

Night Renewal




Memperkayakan kulit anda pada waktu malam dengan gel yang diformulasi khas daripada kolagen marin, betaglukan dan antioksidan untuk melembap dan membantu melewatkan kemunculan tanda-tanda penuaan. Penggunaan yang konsisten menjadikan kulit anda kelihatan muda dan berseri.

Penggunaan:

Gunakan setiap hari pada waktu malam
Sapukan dengan sekata pada muka dan leher selepas membersihkan muka

Sun Protector SPF 30 PA +++



Perlindungan SPF 30 PA+++ melindungi kulit anda daripada bahaya sinaran UV. Kandungan rice germ oil dan squalane (zaitun) memastikan kulit anda lembap sepanjang hari.

Penggunaan:
Guna setiap hari pada waktu pagi
Sapukan krim pada muka yang telah dibersihkan
Sapukan secara lembut pada muka dengan menggunakan hujung jari

Soothing Toner



Toner yang ditambah dengan ekstrak licorice, chamomilla dan pati tumbuhan untuk membantu kulit anda mencapai tahap keseimbangan dan menghidrasi. Ia mengekalkan kelembapan kulit sepanjang masa.


Penggunaan:

Guna setiap hari pada waktu pagi dan malam
Gunakan toner pada muka yang telah dibersihkan
Lembapkan pad kapas dengan toner ataupun semburkan toner pada muka
Tepuk secara lembut dengan menggunakan hujung jari

Soothing Cleansing Gel



Soothing Cleansing Gel
Mulakan hari anda dengan wajah kulit yang muda dengan menggunakan pembersih muka yang diformulasi dengan sel induk tumbuhan dan antioksidan. Ia membantu menyingkirkan kotoran yang terkumpul dalam pori-pori kulit, meninggalkan kulit anda rasa segar, licin dan berseri selepas guna.

Penggunaan:

Guna setiap hari pada waktu pagi dan malam
Lembapkan muka dan sapukan gel pembersih sehingga mengeluarkan buih
Sapukan pada muka dalam gerakan berpusing
Bilas dengan air yang secukupnya sehingga bersih

Tuesday, June 22, 2010

Siapa tak nak muda ...




Pengenalan

Rangkaian produk penjagaan kulit sempurna yang sesuai untuk semua demi memperbaharui keseluruhan tekstur, ton dan ketegangan kulit. Penggunaan teknologi terkini memastikan hanya produk terunggul diperkenalkan untuk membantu kulit anda tampak muda dan anjal.

Rahsia Mengekalkan Muda Terbongkar
Ahli-ahli sains percaya bahawa SEL INDUK TUMBUHAN (PLANT STEM CELLS) berkongsi ciri-ciri yang sama dengan sel induk manusia dan dapat melanjutkan keremajaan serta melambatkan tanda-tanda penuaan kulit. Revolusi teknologi ini melindungi kulit daripada tekanan persekitaran dan kemunculan kedutan. Dengan ini menjadikan wajah kulit kelihatan muda dan berseri