Monday, June 28, 2010

Testimoni Produk Herba Maharani & Celgynic

Frequently Asked Questions
Doc,
Saya berkahwin suadah 5 tahun saya pernah mengandung pada tahun pertama saya berkahwin selam 4 bulan tapi telah gugur dan saya ada buat D&C. sejak dari hari itu sampai sekarang saya tak mengandung. Saya dah suami saya telah membuat semua pemeriksaan terhadap badan kami. Tahun lepas kami pergi ke Klinik biasa dengan membawa report kami yang dulu. Doctor Klinik itu menyuruh suami saya untuk membuat seminal Assy di sebuah Lab kat Klang selepas seminggu doctor memanggil kami ke klinik dan beritahu kami bahawa bilangan sperma suami saya tak mencukupi dan ini disebabkan suami saya kuat hisap rokok. Doctor, sekarang suami saya telah berhenti merokok selama 8 bulan sampai sekarang. Period saya sekarang tidak tetap seperti tahun tahun yang sebelumnya. Tahun ini pernah sekali delay 6 hari. Kali ini pula delay 8 hari. Period bulan lepas adalah 04/04/09 hari in dah 12/05/09 saya ada buat ujian kencing dah ia menunjukkan satu garisan pekat saja nampak dan garisan satu lagi tak berapa jelas. Doctor, sekarang saya betul-betul risau, tak tahu nak buat apa samada nak pergi jumpa sakit puan atau tunggu lagi 3 hari dan buat semula ujian kencing. Pada pendapat doctor BOLEHKAH SAYa MENGANDUNG??

Chinese physician berkata:

Puan,

Terima kasih kerana menghubungi kami.
Untuk pengetahuan cik, jika suami telah berhenti merokok dan period anda adalah tetap, peluang anda mengandung akan bertambah.

Anda juga dinasihatkan untuk membuat ujian kencing sekali lagi atau berjumpa dengan doktor untuk mendapatkan kepastian.

Memandangkan anda menghadapi masalah period yang tidak tetap, anda disarankan untuk mengambil Herba Maharani. Ia mengandungi ayam hitam (Gallus Gallus Domesticus), Cornu Cervus Nippon dan herba-herba tradisional China seperti ginseng, Concha Ostrea Gigas, Radix Angelica Sinensis dan sebagainya. Bahan utama produk iaitu Gallus Gallus Domesticus dan Cornu Cervus Nippon memperkuatkan hati, ginjal, menambahkan darah dan tenaga batin.

Fungsi-fungsi Herba Maharani adalah seperti yang berikut :
1. Menyelesaikan masalah kronik wanita dan gadis remaja (senggugut, keputihan, peredaran haid, usaha mengelakkan kemandulan dan lain-lain)
2. Amalan terbaik untuk wanita selepas bersalin (menguat dan mengecutkan otot rahim)
3. Menyelesaikan masalah sakit pinggang dan belakang, angin dalam badan, kebas
4. Awet muda, memberikan keanjalan kulit
5. Menghilangkan keletihan dengan meningkatkan kadar metabolisme


Cara pengambilan Herba Maharani :
Jika period tidak tetap & menghadapi masalah ketidakselesaan (senggugut, keputiihan, sakit pinggang), anda perlu menguatkan badan terlebih dahulu. Anda boleh mengambil Herba Maharani pada hari ke-6 period, 1 atau 2 biji bola kuning sehari & berterusan sehingga period yang seterusnya pada bulan depan.

Peringatan :
Jika rasa ‘panas badan’ (’heaty’) atau kerongkong terasa kering selepas mula makan, anda boleh:
1. Mengurangkan pengambilan menjadi satu/ separuh biji bola kuning (=25 pil hitam yang kecil)
2. Minum air garam waktu anda makan Herba Maharani
3. Elakkan makanan bersifat sejuk seperti buah tembikai dan salad sewaktu mengambil Maharani
Biasanya, anda boleh merasai keberkesanan produk selepas 2/3 bulan mengambilnya.

Sekian, terima kasih.

Salam 1 Malaysia

Testimoni terbaru.
Baru-baru ni kawan akak Mak Iti bagi try Maharani pada akak dia yang dah 3 tahun kawin tp belum ada rezeki nak dapat anak lagi. Orangnya berbadan langsing jer( macam kawan akak Mak Iti tu lah).Alhamdulillah, belum sampai 1 kotak makan, dah mengandung. Tahniahlah yer. Insya Allah kalau sentiasa berikhtiar adalah rezeki kita.

Mak akak sendiri baru-baru ni kakinya sakit-sakit. Pagi-pagi bangun tidur kakinya rasa bisa sangat. Nak pijak lantai pun sakit. Akak bagi cuba 5 biji kecil pagi dan 5 biji pada waktu malam. Alhamdulillah amalkan selama 2 minggu, kaki dah tak bisa-bisa lagi.

......Pagi tadi baru borak2 dengan sorang kakak ni. Dulu dia ada cyst. Tadi tanya dia camna dgn keadaan dia...dah sihat ke. Pastu dia cakap dia dah sihat...cyst dia pun dah hilang setelah makan herbal maharani. Dia rasa nak bagi tahu semua wanita2 yg senasib dgn dia supaya makan herbal ni. Kawan dia ada beli utk adik dia yg dah 9 tahun kahwin tapi belum ada anak lagi. Selepas adik dia makan selama tiga bulan, adik dia mengandung. Punya lah suka adik dia tu. Sekarang kandungan dia dah lapan bulan...

....saya dah ada baby dah,hari ni cukup 2 tahun...tapi saye lambat pregnant gak.dua tahun baru ada,tu pun lepas saya try herba maharani n suami ambik celgynic dengan izin Allah lah...


....assalamualaikum..nak tumpang lalu..saya dan wife amalkan herba maharani utk pmpn dan celgynic utk lelaki(pmpn pun bleh gak)...kami cuba produk ni slps 2 tahun kawin tapi tak da pape,dan alhamdulillah dengan izin Allah wife pregnant..skang anak da nak masuk umo 2 tahun..pas wife ngandung kami same2 tak mkn herba2 tu..tapi ni baru nak mkn balik, memang banyak bezanya...so, kat bwh ni kehebatan yang diberi tau pada kamila..

kehebatan herba maharani:
1.menyelesaikan mslh wanita & remaja(keputihan,senggugut,peredaran haidh dll)
2.menguat dan mengecutkan otot2 rahim(utk kepuasan sewaktu 'bersama' dan amalan slps bersalin)3.melegakan skt pinggang,blakang,sendi,lutut,migrain,angin,lenguh,kebas & urat saraf
4.melambatkan menopous
5.memulihkan fungsi organ tubuh(anti-penuaan,awet muda,kesuburan dll)
6.menegang dan memberi keanjalan kulit
7.meningkatkan kadar metabolisme

kehebatan celgynic:
1.meningkatkan prestasi kelelakian dan kesihatan keseluruhan.(dapat 'bersama' lebih lama)
2.kesan menakjubkan(saiz & ereksi)
3.beri tenaga dan imuniti tubuh
4.turunkan kolesterol dalam darah (elak sakit jantung,tekanan darah,trombosis dalam otak)
5.cepatkan proses baik pulih sel utk luka luar dan dalam
6.kawal paras gula dalam darah
7.cegah sakit kulit & hilangkan kehitaman
8.elakkan rambut gugur & membaiki kualiti & kuantitinya
9.meningkatkan daya ingatan,bantu perkembangan otak dan nyanyuk.
10.anti-kanser atau ketumbuhan

saya bukan nak jual barang tapi cuma nak kongsi pengalaman...
saya berbadan agak besar, dan rendah tapi selepas mengamalkan sebotol,takdela jadi tinggi tapi berat badan turun, perut kecik sket,pengalaman dalam hubungan suami isteri sangat menakjubkan,omputeh kate 'fantastic',org islam kate 'subhanallah', boleh 2nd raound.same2 puas.saya ada kencing manis,darah tinggi sume cukupla,tapi pas mkn sebotol,g cek aritu,alhamdulillah,sume normal.kulit dia pun slalu ada bintik2 merah sebab darah kotor dulu tapi alhamdulillah da ok.
lagi satu masalah org gemuk ni,dengkur dan skali ngan 'apnea tidur'.tapi semenjak dua menjak ni wife kate dah takda dengar lagi saya berhenti benapas mase tidur.dengkur tu masih adala tapi kira okla sebab apnea tidur tu dah takde.
bagi wife plak,memang amalkan dari lepas bersalin,so takde masalah,alhamdulillah.die berpantang xda mkn2 pahit,minum air akar kayu,letak ape name dia kat dahi tu...die makan herba maharani je.alhamdulillah ok sumenya..

.....assalamualaikum..celgynic (herba maharaja),bahan utamanya ialah kuning telur,yang mana kuning telur memang sangat baik untuk menurunkan kolesterol,kacang soya dan beberapa herba lain....baik untuk daya ingatan juga.ayam hitam hanya dlm herba maharani saja...herba maharani tu,yang penting makan sekali sehari.yang paling elok, sblh pagi sblm mkan.tapi kalau terlupa,makan bile teringat,tapi mesti ambil setiap hari...

i baru try ari tuh... lam bula pose ari tuh i dtg bulan dua kali tak tau kenapa lah... mula saya mkn saya rasa pening2 n sakit kepala pastu saya berenti sebab dtg bulan balik ... baru sebelas ari lepas period saya period balik....

tapi mkn maharani ni ni mmg best bdn rasa sedap ringan jer sebab dia keluarkan angin, senggugut pun takde..... ingat lepas period ni nak mkn balik, saya pun sebenarnya nak try concieve jugak sebab dah lima thn ni takde lagik...
...Ader sorang abg tu ada cakap yg org makan supplement ni boleh mengaktifkan hormon.. dan ada kes org yg dah lama wanting to get pregnant mengandung lepas few months makan maharani nih..

masa tu memang my sis in law dah mencari2 byk benda utk pregnant.. dia dah try fertility pills from dr for few years tapi tak menjadi.. masa seminar tu saya pun tanya la few things pasal maharani ni..

and lepas tu terus syorkan dekat sis in law..
and semalam.. tetiba my sis in law call... dia dah pregnant 7 weeks! dia makan maharani ni for 4 months!!! amazing right.. i feel happy for her.. dia lagila happy sebab dah tunggu for 4 years utk pregnant! walaupun saya tak jamin org yg makan supplement ni akan pregnant (tu kuasa Tuhan kan) tapi supplement ni really helps.. :bg: saya sendiri makan dan rasa perbezaan dia..

kakak ni umur 29.. dah few months tak datang period.. lepas makan sekotak, she got her menses backk... dia ni kira besar la jugak badan.. pernah ambik fertility pills from dr to get pregnant tpi so far katanya tak menjadik pun..


...saja nak kongsi pengalaman... saya pernah ambik fertility pills dari doktor untuk pregnant tapi so far tak ada apa2..June juga pernah buat operation for PCOS...tapi hampa. Cian!. Period tak teratur adalah masalah utama. So kawan suggest utk try maharani. Last period saya pada bulan Jun..so julai dan ogos takde..dah buat pregnant test, tapi kosong laa...then sept. kawan suruh try makan..1 minggu pastu period ada semula...masa makan ubat tu..macam2 rasa badan ni...mungkin byk penyakit kot!!..angin je memanjang..bukan angin yg keluar je..angin yg pusing satu badan pun ada..kesian hubby saya melayan tengah-tengah malam..picit-picit sikit..
Now saya rasa nak makan lagi maharani lepas habis period nie..nak try utk aturkan period dan Insya-Allah kalau ada rezeki yg diberi...teramatlah bersyukur..Amin...


hmm.. ni la herbs yg kawan saya syorkan.. kalau tak tiap2 bulan la sakit.. lagi satu dulu tak tahan stay dalam tempat air-cond.. skarang nih tak la risau nak bawak jacket tebal bila gi cinema..

No comments:

Post a Comment