Thursday, April 7, 2011

MUDAHNYA LANGSING DENGAN LACTO-LITE!!!


-penurunan sekitar 20kg dalam masa 2 bulan-
Salam ceria semua.
Tak sabar - sabar rasanya nak hantar post yang sangat special ni..memang WOW dan WOW lagi....terujanya tengok pic ni...uols pun mesti teruja jugak kan. Gambar kat yg sebelah kiri ni SEBELUM yer. My TOP millionnaire group leader ni tau.
Berat sebelum 96kg,
berat selepas pengambilan Lacto-Lite dengan konsisten; 56kg!

And then...weeeewittt...pakai kebaya gitu. Confirm I follow...

Gambar SELEPAS tu after 3 boxes of Lacto-Lite yer...
dan of course korset Premium Beautiful
at least 8 hours a day.
Confirm !
Macam mana caranya?
1. Kalau anda gastrik, ambil selepas sarapan pagi,kalau tiada gastrik sebelum sarapan dengan perut kosong
2. 1 paket Lacto Lite bancuh dengan 1 gelas air
3. Sila minum 2 liter air atau kecilkan kepada 4 botol kecil mineral water ( 4 X 500ml jer )
Go for it!


Lacto-Lite bukan mengenyangkan tau tapi bantu kita bersihkan usus dari toksin dan mendakan yang tak perlu dari usus. Badan mesti rasa lebih ringan...!!!Paling best anda kekal langsing walau dah berhenti Lacto-Lite!!!

Order hari ini dan dapatkan penghantaran PERCUMA!!!

Call/sms:019-451 8510

rahsia_muda@yahoo.com

Friday, April 1, 2011

Rahsia Cantik dengan Swiss Epal!!!




Exciting anti-ageing breakthrough
Used in creams and serums, stem cells from the Swiss apple are said to protect skin cell regeneration and so delay the onset of wrinkles. The discovery was made by a Swiss company and the formula harnesses the natural power of the Swiss apple stem cell which combats signs of ageing by reversing cell damage, protecting longevity of skin cells and accelerating cell renewal
Others benefits of swiss apple stem cell:
• Combats chronological aging (Anti aging)
• Maximum firming and moisturizing of the skin
• Greatly improves the skin texture and resilience
• Helps to lighten the skin
• A visible increase in radiance and glow to the skin



Digunakan dalam krim dan serum, sel induk dari epal Swiss dikatakan mampu melindungi regenerasi sel kulit dan melambatkan timbulnya kedutan. Penemuan dan formula memanfaatkan kekuatan alami dari sel induk epal Swiss berupaya memerangi tanda-tanda penuaan dengan membaiki kerosakan sel, melindungi sel-sel kulit dan mempercepatkan pembaharuan sel
Manfaat lain epal swiss sel induk:
• memerangi penuaan kronologi (Anti penuaan)
• Maksimum menegangkan dan melembabkan kulit
• Sangat memperbaiki tekstur kulit dan ketahanan
• Membantu untuk meringankan kulit
• Meningkatkan keserian dan kecerahan kulit


Selling price RM410.00
Sms me for special price: 019-451 8510

Set Kecantikan La Praise Switzerland

La Praise Switzerland :
- Melembab- Memutih- Mengurangkan garis-garis halus & kedutan
- Melindungi kulit daripada bahaya cahaya matahari dan sinaran UV
- Merangsang pembentukan kolagen kulit
- Melewatkan penuaan kulit- menganjalkan kulit
- Menghidrasi kulit untuk wajah yang lebih licin dan berseri

Mengenai La Praise
La Praise menggunakan 2 jenis sel induk tumbuhan, iaitu Swiss Apple dan Samphire yang amat berkesan untuk mengurangkan kedutan dan melambatkan penuaan kulit.
La Praise sesuai untuk semua jenis kulit, selamat, tidak memudaratkan kulit dan senang digunakan.
Juga sesuai utk lelaki.
Selain daripada itu, muka akan menjadi lebih licin, cerah, segar dan anjal.
Beri masa dalam 28 hari, anda akan nampak perubahannya. W/bagaimanapun, jika kulit anda telah mengalami masalah jerawat yang serius, masa yang diperlukan untuk melihat kesan2 pembaikan akan menjadi lebih panjang sedikit.

Soothing Cleansing Gel (50ml)
Mulakan hari dengan wajah kulit yang muda dengan menggunakan pembersih muka yang diformulasi dengan sel induk tumbuhan dan antioksidan. Ia membantu menyingkirkan kotoran yang terkumpul dalam pori-pori kulit, meninggalkan kulit rasa segar, licin dan berseri selepas guna.

Soothing Toner (spray type) (50ml)Toner yang ditambah dengan ekstrak licorice, chamomilla dan pati tumbuhan untuk membantu kulit mencapai tahap keseimbangan dan menghidrasi. Ia mengekalkan kelembapan kulit sepanjang masa.Anda boleh terus menyemburkan Soothing Toner pada muka yang bersolek. Kemudian, tepukkan muka secara lembut dengan hujung jari sehingga toner diserap sepenuhnya.

Sun Protector SPF 30 PA+++(15ml)Perlindungan SPF 30 PA+++ melindungi kulit daripada bahaya sinaran UV. Kandungan rice germ oil dan squalane (zaitun) memastikan kulit lembap sepanjang hari. Night Renewal (15ml)Memperkayakan kulit pada waktu malam dengan gel yang diformulasi khas daripada kolagen marin, betaglukan dan antioksidan untuk melembap dan membantu melambatkan kemunculan tanda-tanda penuaan. Penggunaan yang konsisten menjadikan kulit kelihatan muda dan berseri.

Eye Lifting Gel (15ml)
Formulasi khas untuk menghilangkan garis-garis halus dan lingkaran di bawah dan sekeliling mata. Produk ini ditambahkan asid askorbik (vitamin C) untuk melembap, menegang and mengembalikan keremajaan kulit di sekitar mata.

Jaminan kualiti produk LA PRAISE)
1. Menguji keselamatan setiap jenis bahan mentah supaya bebas daripada bahan kimia yang tidak dibenarkan seperti hydroquinone, tretinoin, merkuri, steroid dan hormon sintetik.
2. La Praise adalah produk halal.
3. Bebas daripada ujian terhadap binatang.

4. Tanpa minyak bahan galian (mineral oil). Hanya minyak daripada sumber tumbuh-tumbuhan digunakan.

5. Tanpa natrium laurel sulfat (SLS) yang mungkin mengakibatkan alahan kulit.

* Kalau pakai set ni ditambah pula dengan pemakaian krim Bio Ever pasti nampak lebih menawan.

Rumusan Aktif Produk
Aloe Vera ~Melembap~Mengurangkan kedutan
Samphire~ Sel Induk tumbuhan
Swiss Apple~Melindungi sel kulit~Mengurangkan kedutan
Marine Soluble Collagen~Merangsang pembentukan kolagen kulit~Mengurangkan garis-garis halus dan kedutan
Licorice Root Extract~Memutih
Resveratrol~Antioksidan yang amat berkesan~Melewatkan penuaan kulit
Titanium Dioxide and Zinc Oxide~Penapis UV~Melindungi kulit daripada bahaya cahaya matahari dan sinaran UV
Sodium Hyaluronate~Menghidrasi kulit untuk wajah yang lebih licin dan berseri[...]