Thursday, December 30, 2010

Belum pakai Premium Beautiful?



Salam Tahun Baru...

Ramai yang masih teragak-agak nak cuba pakai PB walau dah dengar banyak sangat testimoni. Akak nak info kat sini yer, of course benefit yang kita dapat tak sama. Yelah badan pun lain-lain kan? Ada jugak yg bertanya betul ker pakai korset ni meningkatkan potensi mengandung( org yg dh kawin)?
Jawapannya: Wallahualam. Allah punya kuasa. Yang ada pada kita tentulah ikhtiar dan usaha. Manalah tahu serasi dengan kita, Alhamdulillah. Samalah dengan orang yang pegi berurut, jumpa pakar, makan supplement itu ini. Hasilnya sama tak? Confirm lah tak sama...Ader orang pakai 3 bulan dah lekat. Ada yang pakai dapat benefit lain.
Pun begitu, tak kurang yang serasi dan Alhamdulillah ada rezeki mendapat cahaya mata dengan usaha pakai PB. Insya Allah.

Bagaimana Premium Beautiful berfungsi ?
1)Menstabilkan kedudukan rahim, rahim jadi naik ke posisi yang sebenarnya, jadi seterusnya rahim akan bersedia untuk proses hamil.Kalau yang dah pakai tentu perasan kan, long girdle PB, walaupun kemas mendakap badan kita, namun tak sesekali menekan rahim.

2)FIR di dalam setiap urat benang Premium Beautiful membantu melancarkan perjalanan darah ke seluruh badan & secara tidak langsung membantu menyuburkan.

3)Kegemukan juga menyukarkan kehamilan, jadi Premium Beautiful sangat membantu untuk menurunkan berat badan.

4) Pemakaian Premium Beautiful yang mengandungi FIR terbukti berkesan dalam membantu menstabilkan hormon secara semulajadi.

Testimoni 1
Kak Zah usia dah mencecah lewat 30an. Dah ada seorang cahaya mata pun yang berusia 6 tahun. Teringin pulak menimang cahaya mata yang kedua. Bila adik saya sendiri cerita kebaikan memakai PB. Lama jugak fikir2 nak beli tu. Tapi Alhamdulillah, memang tak rugi saya beli sebab banyak sangat khasiatnya yang saya dah rasa. Lepas 3 bulan pakai secara konsisten, Alhamdulillah saya hamil. Anak dah pun berusia hampir setahun. Bukan itu saja, PB saya guna sepenuhnya sewaktu berpantang. Lebih mudah, cepat, dan selesa dipakai masa pantang berbanding bengkung tradisi.

Testimoni 2
Kak Nor dah kawin 3 tahun. Badan memang berisi, rendang pulak tu. Memang tercari-cari korset untuk cantikkan badanlah kononnya. Plus belum lagi ada anak. Suami pulak perokok tegar. Kami pun bukan muda belia lagi. Alhamdulillah, pakai dekat 9 bulan. Badan semakin ada 'cutting'. Yang penting suami puji. Yang bestnya lepas sekian lama tertunggu-tunggu kehadiran cahaya mata, akak mengandung.Sampai sekarang masih amalkan PB dan memang seronok memakainya.

" Anak pengikat kasih sayang."

No comments:

Post a Comment