Friday, March 11, 2011

TESTIMONI HERBA MAHARAJA & HERBA MAHARANI





TESTIMONI 1

Assalamualaikum..


Nak tumpang lalu..saya dan wife amalkan Herba maharani utk pmpn dan Celgynic utk lelaki(pmpn pun bleh gak)...kami cuba produk ni slps 2 tahun kawin tapi tak da apa2 ,dan Alhamdulillah dengan izin Allah wife pregnant..skang anak da nak masuk umur 2 tahun..pas wife ngandung kami same2 tak mkn herba2 tu..tapi ni baru nak mkn balik, memang banyak bezanya...so, kat bwh ni khasiat Herba Maharani:

1.menyelesaikan mslh wanita & remaja(keputihan,senggugut,peredaran haidh dll)

2.menguat dan mengecutkan otot2 rahim(utk kepuasan sewaktu 'bersama' dan amalan slps bersalin)

3.melegakan skt pinggang,blakang,sendi,lutut,migrain,angin,lenguh,kebas & urat saraf

4.melambatkan menopause

5.memulihkan fungsi organ tubuh(anti-penuaan,awet muda,kesuburan dll)

6.menegang dan memberi keanjalan kulit


7.meningkatkan kadar metabolismekehebatan




Khasiat Herba Maharaja ( Celgynic )


1.meningkatkan prestasi kelelakian dan kesihatan keseluruhan.(dapat 'bersama' lebih lama)2.kesan menakjubkan(saiz & ereksi)

3.beri tenaga dan imuniti tubuh

4.turunkan kolesterol dalam darah (elak sakit jantung,tekanan darah,trombosis dalam otak)5.cepatkan proses baik pulih sel utk luka luar dan dalam

6.kawal paras gula dalam darah

7.cegah sakit kulit & hilangkan kehitaman

8.elakkan rambut gugur & membaiki kualiti & kuantitinya

9.meningkatkan daya ingatan,bantu perkembangan otak dan nyanyuk.

10.anti-kanser atau ketumbuhan

TESTIMONI 2


Saya bukan nak jual barang tapi cuma nak kongsi pengalaman...saya berbadan agak besar, dan rendah tapi selepas mengamalkan sebotol,takdela jadi tinggi tapi berat badan turun, perut kecik sket,pengalaman dalam hubungan suami isteri sangat menakjubkan,omputeh kate 'fantastic',org islam kate 'Subhanallah', boleh 2nd round.same2 puas.saya ada kencing manis,darah tinggi sume cukupla,tapi pas mkn sebotol,g cek aritu,alhamdulillah,sume normal.kulit dia pun slalu ada bintik2 merah sebab darah kotor dulu tapi Alhamdulillah da ok.lagi satu masalah org gemuk ni,dengkur dan skali ngan 'apnea tidur'.tapi semenjak dua menjak ni wife kate dah takda dengar lagi saya berhenti benapas mase tidur.dengkur tu masih adala tapi kira okla sebab apnea tidur tu dah takde.bagi wife plak,memang amalkan dari lepas bersalin,so takde masalah,alhamdulillah.die berpantang xda mkn2 pahit,minum air akar kayu,letak ape name dia kat dahi tu...die makan Herba Maharani je.Alhamdulillah ok sumenya.



TESTIMONI 3


Assalamualaikum..Celgynic (Herba Maharaja),bahan utamanya ialah kuning telur,yang mana kuning telur memang sangat baik untuk menurunkan kolesterol,kacang soya dan beberapa herba lain....baik untuk daya ingatan juga.ayam hitam hanya dlm Herba Maharani saja...Herba Maharani tu,yang penting makan sekali sehari.yang paling elok, sblh pagi sblm mkan.tapi kalau terlupa,makan bile teringat,tapi mesti ambil setiap hari...

No comments:

Post a Comment