Monday, May 9, 2011

TESTIMONI HERBA MAHARANI




TESTIMONI 1
saya dah cuba makan..
tp saya amik dos yang sedikit. hanya amik 5 biji pagi n 5 biji mlm( tp kekadang waktu mlm saya selalu skip amik ubat). sbb saya tak pernah amik sebarang jamu b4 ni. so saya tak berani utk amik dgn kuantiti yang byk. but so far, walaupun amik dgn dos yg kecil...kesannya amat +ve. terutama dari segi keputihan. mula2 makan saya tak rasa ape2.. Dah 3-4 hari amik, Alhamdulillah... bila dah nak abis sekotak ni... saya dah x alami masalah keputihan lagi.. syukur sesangat.. :)
sebelum ni mmg teruk giler...

TESTIMONI 2
Pill ni mmg bagus saya sendiri dah mkn 3 kotak.1st trial mmg bdn rasa sengal-sengal tp sekarang badan dah ok malah rasa lebih bertenaga, klu balik ofis takde lg rasa penat or mengantuk. Mmg sesuai jdkan pill ni supplement terutama wanita yang ada karier. Bangun pagi pun badan rasa fresh sgt2.. Period pun lebih teratur, dan senggugut pun takde lagi alhamdulillah, sbb dulu kalau kalau period memang sampai takleh bangun katil.. terpaksa berbaring sepanjang hari.. Satu lg yang penting pill ni mmg boleh cantikkan kulit, terutama wajah akan lebih berseri2 kemerahan lagi.. dan buatkan kulit kita lebih lembab.. try lah.. baru tau kebaikan nya!!!

TESTIMONI 3
Ada sorang sis ni dia makan maharani selepas disyorkan oleh kakak ipar dia sebab mengalami senggugut yg teruk..sehingga terpaksa ke klinik utk ambil injection utk hentikan period.dia mula makan after period, 15 biji setiap pagi dan 15 biji malam sampai habis sekotak. lepas tu, period tak datang lagi...dia gi check up..Alhamdulillah positif!Yang paling mengharukan,di samping nk hilangkan senggugut, rupanya dia dah 2 tahun try macam2 utk mengandung..anak yg kecik dah 9 tahun dah...mmg berita ni mengejutkan dia sekeluarga.

TESTIMONI 4
Cerita seorang rakan yang memang amalkan makan Maharani sbgai supplemen kesihatan,dia bagi maknya cuba Herba Maharani selepas maknya mengadu tapak kaki bisa-bisa dan tak boleh pijak lantai. Alhamdulillah selepas 5 hari amalkan. 5 biji pagi dan malam, kakinya dah x bisa-bisa lagi.

No comments:

Post a Comment